71

И

преди 3 години

Вие сте прости и аз съм *** - и затова се разбираме.

70

Тялото

преди 3 години

До смешкоЯ стига глупости. Цялото ми семейство и познати го изкарахме, починали няма. Кога ще поемете някаква отговорност за здраевето си? Да сте в добра обективна форма и здраве. Сън спорт, витамин Д, нормалка кръвна закар и имунна система. Само чакате някой друг да ви бърше д*пето и да ви води за ръчичка през страшното.

69

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Велико, трябваше да отворят всичко, за да се случи това, което всички знаехме, че ще се случи.И сега се случва точно това, което пак знаехме, че ще се случи - ще се напълнят болниците и ще са принудени всичко да затворят. Е, за какво трябваше да се отваря ВЪОБЩЕ?

68

Анонимен

преди 3 години

Не само в София, а в цялата страна трябва да бъдат вземати тези мерки и то незабавно! Масово народа е *** и яко разглезен и няма никаква дисциплина, за това яки мерки и глоби!

67

смях и трагедия

преди 3 години

Преди 10 дни, външната ни министърка Захарова се хвалеше, че другите страни трябва да се учат от българският модел за справяне с пандемията. И излезе права!!! Действително трябва да се учат от БГ, но какво НЕ трябва да се прави

66

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

До КюстендилИ какво като да 600? Кое му е драматичното. Имало е сериозни грипни вълни с хиляди на 100 000!? Имало ли е паника? Не! Но здравеопазването си работеше нормално! А и колегите на ги пускаха да летят безобразно над тази земя, колкото една човешка длан!

65

Анонимен

преди 3 години

Този коментар на историка проф. Иван Илчев се чу в ефира на БНТ, докато на екран вървеше живо включване на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева от връх Шипка.

64

Анонимен

преди 3 години

Нали вчера управляващите и лекарите около Борисов разправяха точно обратното . Всичко беше наред , лекари - бол , персонал - бол , легла -бол . Цитираха сравнения с други страни , днес вече няма сравнения Да си признае ББ, искаше отново да застанем на първите места , а защо не на и на първо по заразени , смъртни случаи Успява в тази си мисия Обикновено така става , когато някой се изтъпанчи и каже - " независимо , каква е бройката на случаите , отваряме всичко "

63

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ще се опитат да затворят отново Държавата точно за Изборите, защото знаят че след тях отиват в затвора.

62

Анонимен

преди 3 години

И какво за Занзибар?

61

Анонимен

преди 3 години

До 1280Всеки човек има мозък, тези които нямат, са аномалии и за тези аномалии има причина. Да кажеш безмозъчен на някой, само заради това, че е исказал мнение.., малко повече обич, приемаш го с усмивка и продължаваш, а когато ти стане интересно го подкрепяш, както аз подкрепям сега теб. Нека сме мъдри, каквито винаги сме били и да имаме здравето което не всеки е могъл да има. Да засадим дърво, да помогнем на нуждаещ се, а забавлението може да изчака.

60

aha

преди 3 години

Търговище го изкараха доста хора предишната вълна и сега са ок. Швеция и Беларус мерките са като препоръки към населението и са в пъти по-добре от нас и други държави с драстични мерки. Имам чувството ,че този вирус и използват момента за източване на здравната каса и колкото по-дълго време ни разиграват, толкова повече далавера

59

сигурно

преди 3 години

Точно това целеше шайкаа ,да се заразят хората и да не ходят да гласуват ,защото ще влязат в затвора ако изтърват властта !

58

до 70

преди 3 години

Толупа е в министерския съвет

57

Кюстендил

преди 3 години

В Кюстендил ситуацията е драматична повече от месец! От 400 на 100 хил вече са 600 на 100 хил, но на кого ли му дреме. Народа мре като мухи! Безобразници сте всички управляващи! Взимайте мерки незабавно.

56

смешко

преди 3 години

Не се излагайте, не бива само в София, навсякъде трябва - поне за 2 седмици. Ситуацията е трагична в много градове. Убихте народа!

55

Спокоен

преди 3 години

Толупа дреме в президентството..

54

Анонимен

преди 3 години

Реално в България няма власт. На Тиквата му се клатят краката и се върти като вентилатор Всеки прави каквото си иска. Хаос и наглост. . На местните феодали е оставено да вземат решения, кой както му скимне. *** не му увира главата. Има много *** народ, който трябва да бъде дисциплиниран с жестоки мерки, за да се овладее пандемията, която пряко застрашава нац. ни сигурност. Дайте ми власт, па да видим няма ли да се спазват мерките. И дали ще се влачим последни по ваксиниране, а 1 по смърт

53

Тялото

преди 3 години

Точно както предния път смисъл от затваряне няма. Пак трябва в някакъв момент да се отвори и пак същото. 6 седмици затваряне, 2 отваряне. Стискаме зъби, живеем си живота и ще мине. Мазохизма не лекува болести.

52

Анонимен

преди 3 години

Пускайте Мангъра да разнася чайчетата по болници и къщи и да ни лекува.Друг избор не остана..