45

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Да ги съдят бе! Не само за отпадане на заповедта.Да ги съдят за нанесени вреди и пропуснати ползи!Не само тук, ами и в международните съдилища! Те поне са по-бързи.

44

Мая Манолова

преди 3 години

Мая Манолова и отровното трио с Бабикян, ще ни "оправят"СРАМ МЕ Е, че съм ходил на протестите и съм ги оставял да говорят от мое име. Трябваше да хвърляме камъни по тия ***.

43

Анонимен

преди 3 години

Те отиват в Занзибар, за да се тагнат, да се покажат, че са от хай лайфа. Не им пука за никакъв вирус. Това са хора без грам усет за съпричастие или съчувствие. Те са егоисти или нарциси. Интересува ги само колко лайка ще съберат във Фейса. А туроераторите точно такива шарани търсят. Да им оберат парите. Като, че ли са отвързани. Юруш бакалъм на Занзибар! Един под мене писал, че една кока-кола била 20 цента. Хаха Как не се напиха? Как не се ноядоха? Чрево.угодници от Криворазбраната цивилизация.

42

UK

преди 3 години

Кво да кажем ние, като тук до 17 май всякакви пътувания в чужбина с цел туризъм са извън закона. Задължителна карантина в хотел който сам си плащаш на баснословна цена над 1000 паунда и два задължителни теста също струващи майка си и баща си. На практика всяка почивка извън страната е немислима.

41

Анонимен

преди 3 години

Мая и отровно то трио ще е на протеста.

40

Анонимен

преди 3 години

Па сега гледах цените на екскурзиите. Дране и половина. Занзибар е Африка, а бевепето им е 10 пъти по-малко от българското. Ако минете през чужд туроператор ще платите половин цена за тези екскурзии. Тукашните хиени ви дерат двойно, свалят ви кожите като агнета, а вие си мислите, че на Занзибар е неква мода. Смях.

39

Негодници

преди 3 години

До до БанкоДо до БанкоКато са ви малко 1лв субсидия, можете да си намерите по-доходоносно занимание. Парламента не е пазар.

38

Анонимен

преди 3 години

Да си останат там и да не се връщат. Занзибарци да си ги лекуват.

37

до Банко

преди 3 години

Субсидията на партиите преди беше 11 лв. Сега е 8 лв. Тя няма нищо общо с туроператорите или ресторантите. Субсидията се дава на партиите, за да имат независимост и да се издържат самостоятелно. Така се предполага, че ще имат финансова независимост. Когато субсидията стане 1лв. много от партиите ще получават пари под масата. (Не, че сега не се прави или не, че сега не е възможно да се прави). Но когато е 1 лв. парите им няма да стигат доникъде и ще вземат от спонсори, а рестото ще е в закони.

36

АнонимеН

преди 3 години

КАКТО 29 НАПИСА!!!5 ПАРИ НЕ ДАВАТ, ЧЕ ЩЕ ДОМЪКНАТ ТУК ЗАНЗИБАРСКИЯ ЩАМ КОЙТО ЗА БЕЛИТЕ Е МНОГО АГРЕСИВЕН!!!АФРИКАНЦИТЕ ПРИНЦИПНО СА ПО-ИЗДРЪЖЛИВИ, ЗАЩОТО ОРГАНИЗМА ИМ Е СВИКНАЛ НА ПО-МАЛКО ВОДА КАТО КАМИЛИТЕ СА!И ЕДИН ЩАМ ОТ АФРИКА ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ СЕ ОТРАЗИ МНОГО ЗЛЕ НА БЯЛАТА РАСА! ЗАЩОТО ВИРУСА ЩЕ МУТИРА В ПО-ИЗДРЪЖЛИВ ЗА ТЯХ НО ТОВА ЗА НАС ЩЕ ЗНАЧИ , ЧЕ ЩЕ НИ ТРЪШНЕ ЗДРАВО!!!КОЙТО И ДА ПОПИТАТЕ ОТ ТЕЯ ЩЕ ВИ КАЖЕ, ЧЕ ТЕ ОТИВАТ НА ПОЧИВКА А ДРУГИТЕ ДА СИ Е-АТ ЧИЧКАТА ЛЕЛИНА

35

Рафи Алибечковски

преди 3 години

Много добре се справя Буби с кризата. Имам само малки забележки.

34

До туроператорите

преди 3 години

За пари и майките си ще продадете, не ви е важно здравето, а парата.

33

БАНко

преди 3 години

ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ФИНАНСОВО ПОДПЛАТЕНИ ОТ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЧРЕЗ ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ , КОЯТО ТИКВАТА СИ УВЕЛИЧИ ОТ 1 НА 8 ЛЕВА ОТ БЮДЖЕТА !!!ТАКА СТАНА С РЕСТОРАНТИТЕ И АЛИАБЕГОВ ИЛИ ТАМ ....НЯМА ДА ИМА ПРОТЕСТ !!!

32

Свръх-ИнтелЕгентен

преди 3 години

Има една приказка: "Като видиш много хора да ходят в една посока, тръгни в другата." Тя е писана точно за тоя случай и за случая с измислените ваксини.

31

до 32

преди 3 години

Алоууу, туроператора да не се обажда под прикритие !!! Знаем ви как дебнете по форумите и лъжете като анонимни уж били на острова. Тея ще ги разправяш на дядо ти... не на нас. Ние не падаме от Марс. Хората не пасат трева.

30

Анонимен

преди 3 години

Чета ви гнусните коментари и се смея. Полудели сте от страх, някои от нас обаче продължаваме да живеем. Занзибар е прекрасен, а вие си стойте заключени и маскирани.ПП. без туроператор го посетих ;)

29

Анонимен

преди 3 години

значи да си носят африкански щам и всичко е наред, айде да не прекаляват туроператорите

28

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки не са на ниво на един м.айму.ски остров. Балъците както виждам са много.Снощи 1000 балъкаа са заминали с 6 чартъра.Познавам един такъв от моя град. Върна и се и показа снимки. Никакви мерки не се спазват. Всичко е шменди капели. Там не се говори изобщо за мерки. Сервирали им без маски някакви с мазни коси.Три кюфтета вика можеш да им опържиш на главата. Ноктите им черни като, че ли са ровили да вадят моркови и картофи. Миришат каза на поровее. :D Ама ги наскубали - излъгали се.

27

Анонимен

преди 3 години

Няккави чули Занзибар и отиват да видят какво е. Мислят, че там навсякъде е бар. Като се върнат да не заемат леглата на данъкоплатците! Хора умират. Деца са с тежка форма на пневмония. Болниците пълни и докторите са на ръба на силите си отдавна. Някакви купонджии, където не си знаят доходите тръгнали с чартъри да правят тегели на деститации, от където ще досурнат африкански щам или друг щам на вируса. На всичко отгоре за капак протести щели да обмислят!? КОЙ ПЛАШИТЕ, БЕЕЕЕЕ? Айде, чибаааааа!

26

Ту 154

преди 3 години

*** *** !!!У Занзибар на кредит!!!