35

Анонимен

преди 3 години

Когато бяхме със СССР хората си заключваха вратите и всеки си слагаше решетки на прозорците, но вестник Работническо дело не пишеше за това.

34

Анонимен

преди 3 години

Хубава е, че в нещо сме първи.Златен медал за българите от мафията , какво се оплаквате.

33

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"А при тошо не беше първа по престъпления."При Тошо и авария в Чернобил нямаше..

32

3ти

преди 3 години

До ПомнещЯ кажи сега, Бойко ли ви я направи тая статистика или ВИЕ?

31

моч

преди 3 години

До СССРЛъжа след лъжа след лъжа .....болшевишки демагогии !!!Точно обратното беше . всичко се държеше под ключ и понеже мизерията и бедността бяха поголовни кражбите бяха почти на 100% само от общото сиреч държавното.То цялата държава беше заключена , затвор , кой напускаше границите помнители ???Що се отнася до милиционерите , остави че не бяха никак малко ами отделно от тях бъкаше и пъкаше от ченгета ДС-та ,сътрудници и доносници - баш криминали .Така ли беше ???? ТОЧНО ТАКА !!!!

30

До 34

преди 3 години

А видя ли бюрото на президента? Има за 10 шкафчета!Мижавите кюлчета в чекмеджето,,ряпа да ядът",в сравнение с това златно изобилие.

29

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е по какви критерии България е първа. Ако пак някой е гледал някаква стъкмистика която някой "журналист" му е дал то може и да изпреварим страни, където насилието и то от страна на държавата е в колосални размери. Никой не се сеща за червените кхмери, за места в джунглите където са избити и избиват стотици хиляди и дори милиони, ама в България имало оплаквания. Ами ще има когато всички трябва да работят за просперитета си се оказа, че някои не могат, а други не искат... и се почва...

28

Анонимен

преди 3 години

Това не може да е верно, недейте Днес, ще ми изгорят 1200 кинта тролене :)))) Ние сме първи по жизнен стандарт в Европа, лъжете най безогледно, комунисти недни, Бойко е наи великия :))))))))

27

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте, че всички нови партии ги направи БКП-то навремето. А вие още се шашкате ... Покажете ми несвързан с БКП-то политик! Мимикрията е тотална.

26

Хмм

преди 3 години

Не бих казал. Корнелката е същата история. Все пак нов бардак с нови каки не става. Трябва да се махнат от там. Трябва един централен регистър на всичко и това е. Всичко останало е кучето си лае кервана си върви.

25

До 26

преди 3 години

Е чак пък да не искат да се приберат в жилищата си парижаните нощем? Малка се изхвърли. Бил съм няколко пъти в Париж и си е много спокойно нощем даже в кофти места

24

Анонимен

преди 3 години

Той Бойко сам качва до 20%, а изнасилвачите и убийците добавят останалите 0.2%. Голяма работа е Вожда

23

Българин

преди 3 години

Ох, да дойде четвърти да махнем мафиота Борисов и да си изберем некой друг, нема значени кой, всеки е по-добър от мафиота Борисов и да си го турим да ни управлява животе и да ни създава условия да се развиваме, да ни дига заплатите и да живеем в проспераща спокойна и материално богата дъражава като материално богати хора, ох!

22

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да сме първи.Гласоподавателите искат без пари и ток, вода, ... и да си крадат като политиците, а ние "бъгарете" да ги храним с помощи.Е, как с такива "политици" и "гласоподаватели" да успеем?!

21

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати. Но пък мат'рялът си го харесва.Пасват си по интелигентност.

20

Анонимен

преди 3 години

Това са големи глупости.Като се има предвид престъпността в западните държави, като се има предвид каква е престъпността сред арабското население , което Западна Европа прие да обгрижва.Някои се били оплаквли и затова хоп- българите са престъпници.Глупости на търкалета.Особено пък хора, които са живели на Запад знаят много добре, че това не е истина.Всеки софиянец може спокойно да се прибере по нощите в краен квартал.НИКОЙ парижанин няма да посмее да тръгне към жилището си нощем.

19

Анонимен

преди 3 години

МВР ги хваща, но магистратите ги пускат.

18

Анонимен

преди 3 години

Вероятно е заради най-интелигентното управление в ЕС тук в България? Да?

17

Анонимен

преди 3 години

Тук полицията разкрива всичко и затова сме начело.

16

Анонимен

преди 3 години

Чакаме опровержение от жипката!