226

Анонимен

преди 3 години

До Този пътГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила и то с голяма преднина, твоят глас не им е притрябва, гласувай за когото си искаш.

225

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да отворят заведенията да има жертвен агнец.. защото всички знаем че за 1 седмица направо всички са били в заведеняита и са направили масовото разпространение, като забравим за молове, суперите, работните места, училщата.. на всякъде е гъчканица НО заведенията ще трябва да са виновни. Ех тая мутра ВОЙНА трябва и масово унищожение на властта...

224

Този път

преди 3 години

Ако пак остана без доходи Край на гласуването за герб !

223

Анонимен

преди 3 години

А защо в Русия няма затягане на мерки и всичко работи нормлано, мерките са символични докато в Европа хората са затворени по домовете си и излизат на улицата с намордници.

222

Анонимен

преди 3 години

239 хората изтрещяха, отново започна презапасяване за това е юруш на каофланда! Но откровено казано и мен ме притеснява мисълта Великден да не стане Задушница. От 5 дни в квартала всеки ден вие линейка, така беше и декември. Нещата явно не са добри и явно тоя британски щам наистина действа бързо!

221

Анонимен

преди 3 години

До Шофера Понеже не си от най-умните да ти го обясня. Ако до сега една кръчма е събирала 100 човека, вече да не се позволява повече от 50 човека да ядат и пият вътре. Така няма да "емнат" никой. Това е идеята на 50-те процента

220

Европеец

преди 3 години

Да се ваксинираш с руската Спутник-5 е все едно да играеш на руска рилетка. В цивилизована демократична европа хората залагат на сигурните западни ваксини.

219

Анонимен

преди 3 години

До 1280"Бойко и Герб са единствените, които имат топки..."Единствените топки, които Бойко Борисов има, са на Ахмед Доган и се намират в устата му.

218

Бау

преди 3 години

До 239Едното е забавление, другото необходимост. Сериозно ли не правиш разлика?

217

Анонимен

преди 3 години

Тука всички реват за заведенията да се затварят. Аз пък искам да затворят и хранителните магазини или да се заредят само с вода, брашно, сол, олио и тоалетна хартия, за да не се задържате много много в тях. Всеки ден минавам покрай лидъл и кауфланд и паркингите се пръскат по шевовете от сутрин до вечер. Преди поне по обяд беше празно. Сега обаче на мързелите им е готино по цял ден да си пазаруват и да плюскат пред телевизора и да я карат на помощи. Ама и те ще свършат

216

Анонимен

преди 3 години

Бойко и Герб са единствените, които имат топки да направят нещо. Останалите се крият като мишки и само църкат от дупките.Бойко и ГЕРБ са единствените, които имат власт в страната, и всяка жертва загинала заради немърливостта, глупостта и алчността им се пише на тяхна сметка.

215

Шофера

преди 3 години

Евала на капацитета с предложението за 50% отворени кръчми и молове.Ама как ще решим кои да са отворени и кои не? Няма ли тоя дето решава да го емнат, че си ги избира щото му плащат например?

214

Анонимен

преди 3 години

228 с всичко е така! Да се казва че се затваря за няколко месеца докато се ваксинира примерно 30% от населението и рисковите, и хората ще знаят. С учениците е същото! 2 седмици на училище, 4 не си, после никой още не знае какво ще прави! Психиката на хората не е от корабни въжета! Вижда се че не става така. Да се каже! Училищата присъствено само за малките, другите онлайн! Кафенета работят на 30% с определени условия, нощни барове затворени.

213

1280

преди 3 години

Бойко и Герб са единствените, които имат топки да направят нещо. Останалите се крият като мишки и само църкат от дупките. Ей тия искат да управляват държавата. Срам и позор. Да се знаят поименно имената им за да е ясно кой позори България с поведението си:Р.РадевК. НиноваС. ТрифоновМ. МаноловаХ. ИвановМ. КарадайъНе, благодаря, тези не искам да ме управляват!

212

ВРЕМЕ Е ДА СИ

преди 3 години

ХОДИШ, НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ С ВЛАСТ?

211

Анонимен

преди 3 години

Защо на снимката в статията всичките на масата са с маски само пълничкия господин в средата не е?На него му трябваха 6 месеца, за да разбере как се слага маска, с което се прочу из Европата. И до днес се затруднява.

210

Бау

преди 3 години

младите и глуповатите са проблема. Те не спазват нищо.

209

Въпросче

преди 3 години

Защо на снимката в статията всичките на масата са с маски само пълничкия господин в средата не е?

208

Анонимен

преди 3 години

Добрютру слезе от джипа и го удари светкавица ако продължи така то нвма да продължи така а ще ескалира истерията с вакдините я направиха зсщото май им изтичаше годността

207

Анонимен

преди 3 години

Гледам горките старци, наплашени, без да имат познания или възможност да се запознаят с информация, извън по.мия.та от медиите - носят някакви текстилни маски, носят хирургически маски на по няколко месеца, от всички страни зее по 2-3 сантиметра дупки, ходят по парковете така, мъчат се, и всичко това буквално с нула ефект - нищо не се предпазват, най-вероятно си увреждат здравето дори. Не се присмивам, напротив, изпитвам голяма жал към горките хора, побъркани от масовата атака над психиката.