63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58"Я кажете къде в кой нормативен акт пише, че президентът е "обединител на нацията". Чакам, герберски писоари."В Конституцията на Република България го пише.Неграмотен си.

62

питам

преди 3 години

Жоре, я кажи сега тия сенатори лъжат или казват истината?Хайде пиле шарено, коментирай думите им, пък макар и техни лични позиции.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64"Браво щом се е включил, някъде по света на туй му казват демокрация."Явно си нямаш и бегла идея какво значи "демокрация", когато фигура, която по Конституция е разделена от останалите власти им се меси.

60

Анонимен

преди 3 години

Браво щом се е включил, някъде по света на туй му казват демокрация.

59

Ок

преди 3 години

Това което виждам в статията е че ни критикуват и управляващите и опозицията в САЩ иначе наистина са сенатори,но те представляват Комисията за Външна Политика на САЩ. ТАКА че да вземе да се ограмотяване момчето на снимката от статията.

58

Анонимен

преди 3 години

Вярно ли е споделял преди време,че съжалява,че майка му няма да има внуци,защото е бей..

57

Анонимен

преди 3 години

Това момче сигурно си е играло с кукли като малък

56

Съдбата на Фигуранта

преди 3 години

Разединителя-Заразител няма да отшуми тихо в историята, а наесен ще бъде наврян в *** Г З от българския народ!

55

На

преди 3 години

На нас не са ни необходими РАДЕВ,САЩ,ЕС и ЕК,за да разберем че управляващите бе струват.А това момче на снимката е изключително некомпетентни,все едно са ги взели от махалата където е спечелил конкурса най-добрата клюкарака. Аз знам къде живея и как живея. Живея в една от най-корумпираната държава в света,с не3еформирано правосъдие с най-висока престъпност.Ни за това има избори и ще гласувам,но не и за ГЕРБ,ВМРО,БСП,ДПС.Критиките от САЩ са към тези партии.

54

Абе

преди 3 години

Няма ли сега някой наш депутат с топки да попита простичко: " А защо в Америка биете негриите? "

53

Анонимен

преди 3 години

Като чуя политолог и настръхвам.Понеже няма работа,един е лозунгът-стани политик!

52

Анонимен

преди 3 години

До хмммМитов просто казва, че има съвпадение между неадекватните коментари на Фигуранта и факта, че никога не са го канили в САЩ. По принцип, ако се подготвя държавно посещение на "посещаващия" му се дава пълен инструктаж за това кое какво е и понеже Фигуранта го канят само на 9 майски паради на Червения площад, е нормално да не му е ясно.За съжаление, явно така и не му стана ясно, че когато не знае, не трябва да ни прави за резил пред света, както вече е правил многократно.

51

Учиндолец

преди 3 години

така или иначе Баце ще спечели и Слави Трифонов ще подкрепи правителство БОРИСОВ 4, защото не е толкова извън играта да бъде Волен, Яне Янев, Марешки

50

111

преди 3 години

Айде стига с тая корупция!Корупция винаги е имало,има и ще има!Още от тракийско си има поговорка,че при големец вратата се отваря с крак,щото ръцете носят дарове!Вие кво искате,да има закон който я забранява ли!?Нека кесията ми да е дебела,пък вие си гласувайте квото искате!То бива наивност,ама вашето е патология!

49

Активист на БСП

преди 3 години

Радев-ужасът на Крадеца от Банкя!

48

Калеко Алеко

преди 3 години

мUнчо превърна Президентската институция в опозиционна партия на правителството, българските институции и българската държавност ... От говорител на Импексова и ген.Решетников го докара и до фигурант на Черепа, вместо да бъде обединител на българските граждани се превърна в разединител на Нацията и вместо да осъществява връзката между държавните институции, се превърна прът в колелото на държвата, в името на конюнктурни олигархични интереси и кремълската си зависимост ... !!!

47

Анонимен

преди 3 години

пишете в тубата веско маринов - тиква И се вслушайте в текста .Описва ти.кве/ника точно

46

334

преди 3 години

Не знаех, че България все още има някакъв "имидж"!

45

хммм

преди 3 години

"Бившият външен министър Даниел Митов също настоя, че Радев нито веднъж не е бил канен на посещение в САЩ и не познава институционалните отношения в САЩ, така че едва ли е в правото си да прави такива коментари"------ как да се разбира това Ако не си бил канен на посещение в САЩ , нямаш право да си запознат с това , как функционира политическата им система странни мисли на Митов

44

Анонимен

преди 3 години

Радев е в предизборна кампания ат както е стъпил в президентството.