25

Защо, бе?

преди 3 години

Решено: От 1 януари 2024 г. ще плащаме с евро------------Кво ви пречи Лева?Полша, Чехия, Унгария, Дания, Швеция, Румъния запазват паричната си еденица и продължават да са в пъти по богати от нас и с по-висок жизнен стандарт от нас.Да не би да си въобразявате, че с въвеждането на Еврото "ще заживеем като на Запад"???Много наивен "Матрял" на вожда Винету у резерватъ Бг, ей!!!!

24

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....При положение че англичаните излизат, даже би трябвало английски да не се ползва в ЕС.....Уааахахахаааа, абре "умен" Англия кога е била в Еврозоната бря? :)))))))))))))))))))))))))Ти за английска лира чувал ли си някога? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

23

Патриот

преди 3 години

Тотален мор за добитъка!

22

Франк

преди 3 години

Мийте си колите каквото миете , после ще пускате 1 евро в машините , а не 1 Лев.

21

До19

преди 3 години

Зозка,а ти непрестанно ще се трудиш (тролиш)полза роду(боко)ама що ли?

20

:)

преди 3 години

До Анонимен 14:Първо ще трябва да се обединим с щата Колорадо. После го правимЕ губернатор на новия щат Колорадо-България и чак след това ще го кандидатираме за президент :))))))

19

Анонимен

преди 3 години

Съвет за всички, работещи в чужди компании- направете си анекси към договорите (аз го направих отдавна), за да няма изненади как сте загубили някаква макар и не голяма месечна сума при преизчисляването лев/евро. Към днешен момент моята заплата е еди колко си евро, които получавам по еди какъв си курс в лева.

18

Ангел

преди 3 години

Гласувайте за БСП, че да плащаме в рубли!

17

Зозо

преди 3 години

2024г. България в Еврозоната, Шенген и нови Ф-16. Болен Сидерчук, Копейкин и Рундю в Крим :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 3 години

С двруги думи всички цени на стоките ще скочат двойно, а заплатите ще останат същите. Питайте гърци, италианци, потугалци, испанци и тн. Пак ще ни прекарат здраво.

15

снайпера

преди 3 години

До 13Не. Нема да е живо, щот до тогава съм эакрил монетарната система.

14

Анонимен

преди 3 години

Цените никой няма да ги закръгли нагоре, освен някои дребни мошеници, на които бързо ще им мине номера. Повечето търговци това което е сега 2 лева ще го направят 1 евро. Но 2 лева всъщност са 1.02 евро. При това предполагам за някакъв период, вероятно поне 6 месеца ще важат и двете валути.

13

Анонимен

преди 3 години

Чудеста новина,въведем ли и еврото това ще е един от последните пирони в ковчега на русофилите предатели. Следващия пирон ще бъде да станеме амерканци и да избереме Бойко за американски президент, а на мене да ми плащат със злато.

12

Анонимен

преди 3 години

То хубаво 2024 година,ама точно тогава ще е пикът на икономическата криза и дали това нЯщо Ойрото-? ще бъде още живо тъдява?

11

MaйMyнaтa

преди 3 години

До ХехеНе се прави на Антихриста бе ейТи не мош да решаваш кой в кои гpoбища ще бъде, щото си далече от схемата на конструкторот на светот

10

Ossi

преди 3 години

Браво! Гордея са с българите, които са с ясна евроатлантическа мисъл за бъдещето ни в обединена Европа. Еврото, с плюсове и минуси, е все пак още една крачка по-далече от кремълските апетити към нашата Родина. А на другарите, които скърбят, че не сме въвели рублата все се чудя защо са я във Виена, я в Берлин, а не са поели към тайгата. Така де, Рая ги чака, а те висят в прогнилият Запад.

9

Хехе

преди 3 години

Кой оцелее след Ковид, ще бъде доутепан с еврото. Е не ви бавиха много в измислената демокрация. За 35тата годишнина на 10 ноември 2024г. ще си празнува сам Боку с мисирките, останалите ще са кой у Малашевските, кой у Бакърената щото Централните отдавна се препълниха!

8

Много хубаво

преди 3 години

От години мечтая да получавам заплатата си в евро. Колкото по- близо до еврото, толкова по-далеч от Кремъл, не искам украинския сценарий, нищо че някои все още мислят БГ като 15 та репулика. Финито!Баста! Ние сме в ЕС!

7

Това дали

преди 3 години

Това дали ще стане или не зависи от много неща. Ще стане ако сме послушни,зависи също кой ще е на власт у нас и в еропарламента също,зависи също кой ще.е на власт в САЩ. Най-много зависи от това какво сме обещали и какво ще изпълним. Така че да видим.Иначе ако е така ,ще имаме много ползи от това. ЕНП удря едно рамо на ГЕРБ ,предизборно.

6

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 1Ако мислиш че эаслужаваш повече чекмеджето, да го дадеме на теб.Само че има много като теб, не може да им смогнеме с дървения материал эа шкафчетата