191

Анонимен

преди 3 години

До до 189/192"Да, не атакувам емигрантите като такива, атакувам правото на глас на такива, правиш се , че не разбираш или наистина не разбираш?"Атакуването на правото на глас на емигрантите идва от позицията, че са ЕМИГРАНТИ, т.е. атакуваш техния избор да се реализират другаде, докато запазват конституционните си права. Мисля, че е доста лесно за разбиране какво казвам, както и че е очевидно, че ги атакуваш заради това, че са емигранти.

190

до 196

преди 3 години

Ха ха леле къде отиде ти.....сега ги изкара и най-големите патриоти ! Хахаххаа Няма коментирам повече ясно е , че спора е безкраен и гледни точки бол :) живи и здрави да сме и така.

189

Анонимен

преди 3 години

За герберите, всички Българи зад граница за миячи, берачи или поне техните познати. Това говори достатъчо за нивото ви. Гаранция 20-25 годишни хрантутници

188

Анонимен

преди 3 години

До 186Българското лесно не се забравя, дори и да живееш зад граница, хората живо се интересуват какво се случва в територията :)) Всъщност хората зад граница гледат повече бг телевизии от нас самите, ние ги отбягваме, не могат да ни забравят :)) Когато сърбите са ни нападнали (1885 г. сръбско-българската война) масово са се завръщали "чужденците" да воюват под българския флаг, това говори ли ти нещо ? :))))

187

Анонимен

преди 3 години

Еми не те разбира. Той е просто имигрант. Ако имаше акъл да те разбере ,нямаше да бере гъби за кралицата.

186

Анонимен

преди 3 години

Ами сберете се малко де. Какво сте се разпръснали из цяла Америка? Хващайте самолета до най-близката секция като не ви стигат.

185

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 188 Щом е Българин има право да гласува, без значение къде е. Щом нямате проблем необразовани маанета да ви избират правителството, какъв ви е проблема със сънародниците зад граница

184

до 189

преди 3 години

Да, не атакувам емигрантите като такива, атакувам правото на глас на такива, правиш се , че не разбираш или наистина не разбираш? Нямам против емигрантите, всеки да се оправя както реши, че му е ок. Имам против това натрапване от тяхна страна, то е като жендърите и хомосексуалиститее, нямам против тях, имам против да ми се натрапват некви убеждения и да ми казват как това е нормално и в реда на нещата . аз живея и работя в българия, защо някой някъде си ще решава вместо мен?

183

Анонимен

преди 3 години

Пинко си мисли,че кято разнася пици някъде може да ги говори,както си иска:) Пинко ти си един имигрант. Осъзнай го. Не си бил гейтс.Нито си направил 100 милиона ,нито си голям интелектуалец. И да повечето села и малки градове напуснаха на вън. Факт който НЕ може да Обориш. Ако искаш пробрай да поспорим.

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 188"Да де ама той не иска да гласува на изборите в Сащ , Англия или Германия."Защото не е американски, германски и пр гражданин живеещ в България. Когато има избори в САЩ, Германия и пр на съответните граждани в България се предоставя правото да гласуват по абсолютно същата логика. Това е утвърдена международна конвенция и това, че ритате конкретно срещу сънародниците си и правите неверни аналогии само потвърждава това, което казвам.

181

Анонимен

преди 3 години

До до 184/186"Защо да атакувам??? Всеки да живее където сииска нещо не си разбрал. Атакувам правото им да гласуват !"Какво казваш, не атакуваш, но всъщност атакуваш?

180

Анонимен

преди 3 години

До 184Да де ама той не иска да гласува на изборите в Сащ , Англия или Германия. А ти живееш там, плащаш данъци там, далече си от живота тук , А искаш да гласуваш.Компелксиран изглеждаш само ти, не човека . Човека си работи в България и си определя кой да го управлява.

179

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 182Факта, че имаш нужда да се успокояваш как излизащите навън са от "селата" или "неспособни" е ясно доказателство откъде идва "хейта". Комплекси.:)

178

до 184

преди 3 години

Защо да атакувам??? Всеки да живее където сииска нещо не си разбрал. Атакувам правото им да гласуват ! Живее навън, плаща данъци, акоизобщо плаща навън, спазва законите които са там, а не тук ....това не ме кефи, съответно не искам да има пръст и да гласува за това, което се случва тук ,,,това е !

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 181 Кофти когато няма за какво да се заядеш, а ? Който може да мисли

176

Анонимен

преди 3 години

До до 176/180Никой не атакува избора ти да останеш да живееш и да успяваш в България, за разлика от теб, който атакуваш избора на други да живеят и успяват другаде. ТОВА е разликата и да, това показва, че си комплексиран.

175

Анонимен

преди 3 години

До най обичамПреди години бях охрана на мол (не на магазин вътре), единчеляк се засили към мен и почва да ми обяснява как било в Англия, тука сме били прости и т.н...:)) Казах му две думички и ония отпраши :))) Все пак недейте така да плюете, човека е професор в калифорнийски университет, не е мияч на чинии...:)) Иначе няма значение дали си професор, доцент или трудовак, глупоста ходи по всички :)))

174

Анонимен

преди 3 години

Всеки имигрант си мисли,че хейта срещу тях в от омраза, комплекси, безпаричие и тн.Очевидно е че доста от тези хора са прекалено ниско ниво ,за да разберат какво им говорите :) Отдавана не съм на мнение,че капацитета на България изтичал на вън. Повечето хора които познавам заминали на вън са от селата или хора неспособни да си намерят добра работа тук. Което само по себе си говори много.

173

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 178Продължава НЕОБЯСНИМОТО мълчание!Човек, който иска промяна на статуквото, който разчита на нови лица, нови по-добри платформи и предложения мълчи като ПУКАЛ за това кои и какви са те!

172

до 176

преди 3 години

Ако това да избереш българия и да искаш да успееш тук е да си комплексиран ...ОК ! Комплексиран съм добре :) Тия дето се рекламирате колко Убаво сте живели некъде на май*ата си не сте комплексирани , вие сте Широко скроени ! хахахахаха Иде некъде на готово и вика....ееееее колко е хубаво тука не е като в България, чисто е, подредено е....почне да се щрака с телефона и да показва на ''загубените '' си сънародници колко са зле у българия.