39

Кара Конджул

преди 3 години

За да има Хитлер,са виновни цяла западна европа с унизителните условия след Първата св война...и по насетне стремежа на юса да излезнат от великата си депресия,която по чудо свърши 45год..Трябва да се нарича втората световна чифуттскаа война.

38

Анонимен

преди 3 години

Хитлер беше един от най-уважаваните политици в Европа през 30те. Човек на годината на списание Тайм. Полският министър на външните работи е държал портрета на Хитлер в кабинета си. Дадоха на Хитлер да проведе Олимпиадата в Германия. Дадоха му Чехия която имаше най-мощната военна индустрия в Европа за да унищожи Русия. Но Русия изби зъбите на европейските фашисти!

37

1

преди 3 години

До Мирко Иванковски" ......... и Путин казува дека что нии сме първиот народ од тези земи."Малиии, понеже русофилите в България вече не стигат да тролят обилно, та Кремлин включи и северномакедонски такива .....Другаре, колко отчаян е Отровителя в Кремлин, за да прави такива неща?:))))

36

АнонимеН

преди 3 години

НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА Е БАБИЧКАТА, НО ТЯ ОТКАЗВА ДА ИЗПОЛЗВА СИЛАТА СИ!! ИМА ПЪЛНА ВЛАСТ НАД ЕС, НАТО, ООН И С ЛЕКОТА МОЖЕ ДА ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА МЕЖДУНАРОДЕН АРЕСТ НА ВСЕКИ НА ПЛАНЕТАТА !!ФАЛШИВИЯ ПУТИН МОЖЕ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И ИЗПРАВЕН ПРЕД СПЕЦИАЛЕН ТРИБУНАЛ В ХАГА САМО ЗА НЕГО СЛЕД КОЕТО ОБЕСЕН ПУБЛИЧНО ЗА ОГРОМЕН БРОЙ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В СИРИЯ , УКРАЙНА И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЪЩО!БАБИЧКАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОКРОВИТЕЛСТВА ФАЛШИВИЯ ПУТИН КОЕТО Е БЕЗОБРАЗИЕ!

35

Анонимен

преди 3 години

Те и европейците са присхично болни, щом с поведоха след един психочно болен Хитлер. Или те не са знаели?

34

помнииим

преди 3 години

Га крадохте от Русия,не рвахте.Га путин ва натири,и зарвахте яко ,а!??!Нали е!Който има малко мозг ,вс му е ясно..га започна истерията.Путин един ден рече,ай стига веч крадохте ресурси,да ви няма.И от ден следващ почна цирка...но до плиткоумните това не ще достигне..

33

Василев

преди 3 години

Русия е длъжна да предостави на цивилизования свят всички свои налични ресурси!Немцов е нашо момче, което критикува националистическата политика на Путин и неговото обкръжение!!!Бати Бойко е велик и направи Газов Хъб Балкан в тази сложна драматична световна плетеница!Агент Анди Джоузеф!ЦРУ!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Странно нещо е съдбата луканов също го застреляха пък никой не го почита

31

Анонимен

преди 3 години

Путин е силен лидер като Хитлер. Усеща вектора на движение на народа и го води в тази посока.

30

Анонимен

преди 3 години

Еесовската пропаганда върви с пълна сила в най-добрите традиции на Гьобелс. Това, че видите ли Хитлер се появил от някъде един лош чичко с мустачки и повел след себе си стотици милиони са приказки за наивници - Хитлер беше изразител на вътрешната потребност на западна Европа. А западно европейците са фашисти по природа, еесовския съюз е продължение на политиката на Хитлер с по меки средства, но сега при паднемият лъсна фашистката същност на ЕС.

29

Анонимен

преди 3 години

Интересно кога руските дипломати ще почетат паметта на избитите от полицията американски протестиращи при мирния протест пред Капитолия.

28

ха ха ха

преди 3 години

"както и западни дипломати," - циркаджии! А после като ги екстрадират от Русия еесовците в Брюксел и Йосеп Борел и Урсула ще пелтечат, че Русия не иска да се демократизира, и не иска да си играе с нас. Но Русия пет пари не дава за вас и за вашето мнение.

27

Анонимен

преди 3 години

Немцов.Руснаците хич не обичат немците и немцови работи.

26

вс е ясно

преди 3 години

Според НПО "Бял брояч", която е специализирана в отразяване на демонстрации, към 17.30 ч. местно време в събирането са взели участие около 7800 души.

25

АнонимеН

преди 3 години

ПОБЕДАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ СССР НАД ГЕРМАНИЯ Е ЕДИН ОГРОМЕН МИНУС ЗА СВЕТА !!!И БЪЛГАРИЯ БЕШЕ С ГЕРМАНИЯ !!ВСЕКИ КОЙТО Е СЪС СТАЛИН Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ!

24

Анонимен

преди 3 години

Кризата на запада през 30те години се реши с война срещу Русия. Не можаха да унищожат Русия, но войната свърши работа. Днес обаче европейските фашисти имат само две алтернативи - или вечна "пандемия", намордници и затваряне на хората по домовете им, или да всичко да приключи за няколко часа ако изберат варианта от 1941г.

23

Анонимен

преди 3 години

В Русия никой не студува, топлото в Русия почти без пари. Докато в Англия 20 хил души мръзнат зимата в домовете си, защото доходите им не достигат за отопление.

22

Анонимен

преди 3 години

А България какви компютри произвежда?

21

Анонимен

преди 3 години

Кой е Немцов?

20

Анонимен

преди 3 години

Западът не се справи с фашизма, справи се Русия. Западът не се справи с корона вируса, Русия се справи. Русия обаче се провали с въвеждането на 45ти пол