139

до 148

преди 3 години

До лятото всичко ще приключи. Ще видите. Прецаканите ще бъдат ваксинираните.Вирусът ще остане обаче. Просто няма да убива толкова много.И ваксините имат шанса да останат, но ще са като противогрипните - всяка година трябва нови. Да сте чули за "паспорти" за ваксинирани с противогрипни ваксини???Щото аз не съм.

138

Владо

преди 3 години

До David IckeДругата тъпотия - защо им е да ни ваксинират всички с някакви ваксини???? Да кажем, че ще спечелят пари. Междувременно затварянето на обществото не им ли отнема от останалите приходи??? Коя нормална компания ще иска вместо да си деверсифицира приходите, да почне да печели само от едно място? IQ-то тук не е 70. Горе-долу е на нивото на шимпанзетата.

137

..кервана си върви

преди 3 години

И да си говорим и да не си говорим, ако световните босове си решат ...Никой няма да ни пита. Дори и тука да си останем остров на демокрацията, като не ти дадат да ползваш самолет или да пресечеш граница без Ковид паспорт, кел файда.Вчера ги слушах англичаните обсъждаха дали могат да сложат изискване за ваксина за кандидатстване за работа и как точно да го направят...

136

Константинос

преди 3 години

За Гърция без ваксина няма да може...Което значи, че още това лято, всички българи, които искат да отидат на море, ще си сложат ваксина!

135

До Владо

преди 3 години

Ти явно не четеш. Знае се, че ваксините работят уж при около 92% от ваксинираните. Под ефективност се има предвид, че го карат по-леко ако се разболеят или безсимптомно. При останалите 8% не работят, тоест те не го карат леко или безсимптомно по дефиниция. При неваксинираните процентите са подобни. Над 90% нищо не им става при контакт с вируса, тоест или го карат без симптоми или леко. Тоест какво точно променя ваксината в това уравнение?

134

Силвия

преди 3 години

Бай добрият път за България е моментално излизане от ЕС ! Това е положението Както го направиха обединенити кралство и много други държави са на път - Унгария Полша Чехия и др. Никакъв смисъл от ЕС . Само управляващите БКП комунисти от шайката с тяхнитт бизнес мутренски олигархични кръгове имат файда от ессср защото крадат като бясниРеално народа няма нужда и никакви интереси от ЕС

133

Анонимен

преди 3 години

Значи ако всички българи при пристигане от чужбина си обикалят колкото и където поискат в България, а този евродепутат го карантинират за 10 дни, той няма да се чувства дискриминиран, така ли? ... :) ... Ами тогава предлагам всички, които твърдят, че това не е дискриминация да подпишат документ, в който ясно и изрично пише, че са длъжни да стоят по 10 дни в карантина всеки път, когато пристигат в България, без значение дали са ваксинирани или не. Как ви звучи предложението? ... :) ...

132

Обективен

преди 3 години

До Сата НАТОНе се оплаквам, а само споделям преживяното, за да имате едно на ум и да не подценявате биологическото оръжие, както аз го правех преди това. Лично аз не бих се ваксинирал, дори и да не бях го прекарал. Не защото съм антиваксър, а защото тези препарати не са изпитани и се тестват в движение, а на светоуправниците изобщо не им пука за нашия живот и за нашето здраве.

131

Владо

преди 3 години

До ъъъ до Владо 129А ако има ограничения за всички, как не се чувстваш притиснат? Тогава си е ок? Нека всички да сме зле и да не мога да го направя по-добре. Нека да нямаме никакъв избор и всички да сме затворени.

130

Анонимен

преди 3 години

Авиокомпаниите са със 89% срив на приходите. Чешките авиолинии фалираха, следват италианските. Трябва някак да намалят търсенето на полети. И да се ваксинирате, пак няма да летите. Няма самолети, техници, които да ги поддържат. Пилотите вече ги няма. Цените ще скочат съвсем скоро. Всичко напусна. Ще минат години, докато се възстановят, ако въобще се въстановят. Тази индустрия е срината. Казвам ви го като работещ в сектора

129

Анонимен

преди 3 години

На Бау и Владо, ако им събереш мозъците, правят цял човек.

128

До Бау

преди 3 години

Не разбра ли, че сред ваксинираните също могат да се заразят, да заразяват, да се разболеят тежко и даже да умрат от ковид? Какви бръщолевици пишеш?

127

Анонимен

преди 3 години

да ти дам един пример драга. Днес се заразяваш от covid. Утре си правиш тест - отрицателен. След седмица си болна. Ако не си под карантина ще сееш зараза. -------Глупости говориш и даже не се усещаш колко си зле. Докато не почнеш да кихаш и кашляш, нищо не разнасяш.

126

Владо

преди 3 години

До До ВладоМного сериозно си неинформиран. Тия проценти са за безсимптомно протичане на заболяването. Процентите за тежко заболяване, хоспитализация или смърт са други проценти. Всеки път, като взема да пиша във формумите се чудя, защо споря с хора, които са хванати от гората и нямат никаква идея за нищо (само си мислят че имат).

125

David Icke

преди 3 години

Koвид беше само загрявката. Генерална репетиция преди следващият вирус, който вече разработват. Той ще е с 80% смъртност и от него спасение НЯМА. Но СПОКО!!!! Господарите са измислили ваксина! И по нея работят. Следващата ваксина отново ще е "доброволна". Така е при Новия Световен Ред, никой не ви кара на сила. То е за ваше добро да си я сложите. НО, който не я сложи, няма да може да пътува, няма да може да купува и да продава, нито пък ще може да бъде наеман на работа.Хаха, измислиха ли го, а?

124

Силвия

преди 3 години

Какъв е смисъла от ЕС ? Може ли някой ДС ми обясни Стана ли България и българите за последните 15 години по богати ?Имаме ли по добро образование здравеопазване ,транспорт услуги доходи пенсии инфраструктура цялостен живот?Пътуваме ли свободно ?Махнаха ли визите за САЩ Може ли един да ми каже с какво ЕС За 15 години ни е подобрил живота ?Само един единствен пример искам ! Не повече. Един пример само Не ни е нужен с нищо ЕСССР

123

Анонимен

преди 3 години

Мда, кофти нещо е хибридната война, където собственото ви правителство ви мисли как да ви намали бройката...

122

Мяу

преди 3 години

До: номер 130 (Бау)Аз пък ще ти дам друг пример. Днес се ваксинираш "доброволно".На 7-ми май ти поставят втората доза от ваксината.Юни месец тръгваш на моренце у Гръцко (нали това сега е модерно).Оказва се, че пак си пипнал инфекцията, и докато си там развиваш симптоми на COVID19. Поради ваксинацията го караш леко. Температурка от 37 градуса, 37 и нещо максимум, и ти минава бързо. Ама си заразеан - и сееш заразата по гръцките курорти!Въпреки че си ваксиниран!

121

Анонимен

преди 3 години

До БауСредното IQ явно съответства на твоето. Не се хаби!

120

Гъзеницата

преди 3 години

Ей дУпетат, това си е точно дискриминация . Рано или късно ще има последици за фашагите тарикати!