14

Анонимен

преди 3 години

Уж пенсионерите щяха да са първи. Записваха се при Джи Питата и чакат ред.Сега се оказа, че ваксини при Джи Питата няма...и всяка фирма, която си плати може да ваксинира служителите си преди възрастните хора.Перфектна организация на ГЕРБ.

13

Анонимен

преди 3 години

Нали беше конспирация, какво стана?

12

Диана

преди 3 години

До SSКакво искаш да кажеш с това, че си анархист? - че се бориш за живот в джунглата при отсъствието на Бог? Защото това е анархията - никакви човешки закони, само закони на джунглата без присъствието на Бог /защото за обществото Бог има други закони, различни от тези в джунглата!/...Трагедия!..Анархията отдавна е отречена от цивилизацията! Ти може да си господар на тялото си, но това не означава. че знаеш всичко на света, особено за коронавируса, така че сам да решиш какво е правилно за тялото

11

Анонимен

преди 3 години

Горките тоталитарни Дания и Швеция, които решиха, че ваксинираните ще имат повече права в придвижването и посещението на ресторанти и др.Ние тук сме пример за демокрация..и..слободия..за всеки.И за този, който се е ваксинирал и предпазва другите...и за антиваксърите, които държат да подлагат на риск останалите.

10

Т.Шак

преди 3 години

Май е време да хващаме пушките. Нещата отиват на зле. Ще има патаклама.

9

SS

преди 3 години

Като анархист съм против всякакви привилегии към които и да е .Всеки е господар на живота и тялото си и сам решава дали да се ваксинира или не .

8

Диана

преди 3 години

До Анонимен6Ако не излезнат да гласуват хората защото са болни, то това ще бъдат хора, гласуващи и за едните и за другите - така, че равновесието ще се запази...Черногледството е неприятно занимание...

7

Диана

преди 3 години

Смешки за ваксините и паспортите за тях! Няма никакъв конфликт! Важен е животът, след него идва бизнесът - просто и ясно...И защо е толкова интересно болното БСП съзнание за конфронтация на САЩ с Русия и Китай? Тези хора виждат навсякъде само войни и битки...Аз мисля, че САЩ са достатъчно мъдри да не търсят конфронтация, а да решават проблеми!...Както и за "разпадането на шенгенското пространство" - СМЕШКИ!...БРЕКСИТ е много скорошенм и без съмнение ще плисне някои вълнички насам-натам...

6

Анонимен

преди 3 години

Е то това е целта на ГЕРБ.Баце ги отваря за да се увеличат заразените и след месец точно преди изборите да затвори всичко,защото уж го е грижа за здравето ви.А иначе е за да не излезнат хората да гласуват,защото гласуват ли масово край с ГЕРБ!Сметнал го е той хитър е много.Затова и ваксините похарчи набързо,уж щит щял да прави срещу вируса,ама явно е знаел предварително,че доставката ще се забави и сега се прави на възмутен.Истината е,че чака яко да се заразят хората и да не излязат да гласуват.

5

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията и правото на свободно придвижване не са ви дадени даром. Водили са се войни и глави са падали на гилотината за тези ваши права. Като отрежете тиквите на няколко партийни лидера, пак ще можете свободно да си пътувате, няма проблем.

4

Анонимен

преди 3 години

Толкова приказки и напъвания и пелтечене в Брюксел по адрес на Русия последните дни, интересно защо никакви новини за това? Или те не се интересуват от Русия, но върховния представител по въпросите на външната политика на ЕС Борел и председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен са прости и не могат да го разберат това нещо затова постянно говорят за Русия в Европейския парламент.

3

Анонимен

преди 3 години

Нормално е при демокрацията да се изисква ваксина за правото на пътуване и започване на работа, но българите са прости и развиват теории на конспирациите.

2

ШибиРиби

преди 3 години

На приказваха един куп обещания за пенсионерите и сега глейте сеир. Докато им дойде реда на старите хора все ще има общинари и връзкари преди тях.

1

Анонимен

преди 3 години

Ех, доц. (сега професор) Здравко Попов ми е преподавал по Въведение във философията в СУ, не знаех, че е и международен анализатор...