17

Kreti

преди 3 години

На първата лекция по статистика ни казаха това е наука за манипулация на масите. Тоя това знае ли го или мисли че ние не знаем.

16

Анонимен

преди 3 години

Разгара ще е на 4 април,Баце е сметнал да не излязат да гласуват пенсионерите за БСП!

15

Анонимен

преди 3 години

В Занзибар няма.И да има няма никакви мерки и няма!

14

д-р Коронов

преди 3 години

Ричард Алибегов да зарежда софрата за 3 март, че народа зверски ожадня и огладня за чалготии посред нощите.

13

Анонимен

преди 3 години

Още не е настъпил разгара на третата вълна, но броят новозаразени определено се повиши. Струва ми се, че премиерът, който все още обича да се пише спец и в медицината, избърза с 15-20 дни. Ваксинирането все още не е дало резулат, това ще стане най-рано след 20-25 дни поради недостига на серуми. Дано не се развихри английският КВ. Очакваше се немалка част от избирателите да бъде ваксинирана преди 4 април....

12

някой

преди 3 години

Последното съобщение е, че АстраЗенека няма да изпълни договорените количества ваксина и през следващите тримесечия. Фон *** и компания трябва незабавно да подадат оставка! Видя се , че с тези лидери ЕС е нула!!!Правителството трябва веднага да разреши руската ваксина!! За изборите отново ще бъдем затворени!!!

11

Анонимен

преди 3 години

защо в България най-разбиращите от вируси са математици, инжинери, асфалто полагащи инспектори, коремни хирурзи, и всякаква *** която нямат и идея от генно модифицирани вируси ?

10

Анонимен

преди 3 години

До АрмеецАми ти що се плашиш. Човекът предупреждава на основата на математически модели. Досега не е сбъркал нито веднъж. Върни се назад да прегледаш и сравниш данни и из числения. Малко повече акъл и хладнокръвие!

9

Асенов

преди 3 години

Как па не се спряха подобни самозвани "специалисти по всичко" да дават оценки? Как не се спряха и да им дават гласност на безумните идеи??

8

Математикове

преди 3 години

Сериозните епидемиологични анализи показват, че около милион и половина са заразени(плюс минус още един милион), като при обществена поръчка на крадлива гербаджийска фирма.

7

Анонимен

преди 3 години

"С данните от последните два дни имаме нов скок, който се дължи на новите мерки за разхлабване връщането на децата в училище и отварянето на фитнесите."Това с фитнесите още не мога да го разбера. В момента обикалям различни зали, понеже старата хлопна кепенците окончателно. Празни. Празни. 50% от времето тренирам сам. Не виждам как съпоставяш почти празна фитнес зала с училище с 50 човека персонал и 500 ученика?

6

Анонимен

преди 3 години

Медиите и медиците са отвратителни.Накрая никой няма да ви вярва.Не че сега ви вярват.

5

Анонимен

преди 3 години

Поредната порция тролски пропаганди за сплашване на стадата.

4

Анонимен

преди 3 години

"Математиците ги разбират вирусите! Имайте им пълна вяра!"Само коремните хирурзи са по-наясно от математиците, а след математиците веднага се нареждат бабите от пейката пред блока.

3

Армеец

преди 3 години

Този "математик" Томов беше клиент на залата, в която работих доста години.. лично мога да потвърдя, че е абсолютно неадекватен и дори съм склонен да мисля, че страда от някакъв вид шизофрения..Показателно е, че подобен индивид от месеци не спира да насажда страх и паника сред хората, а най-големите медии му предоставят трибуна за да го прави..Ясно е кой му е наредил..

2

Вирусолог

преди 3 години

Математиците ги разбират вирусите! Имайте им пълна вяра!

1

Tonita-7

преди 3 години

А четвъртата кога е?:))