37

До 35

преди 3 години

Еми вие всички бойковисти сте превъртели набързо.Затова си го обичкате и му целувате какво ли не.Ако можехте и да се замислите,друга песен щяхте да запеете.

36

Диана

преди 3 години

Не става въпрос за етническа, а за религиозна толерантност, разбира се...

35

До цирк Боце

преди 3 години

Ами не е добре, с тежки диагнози е и нали знаем всички: "Луд умора няма, само се поти...":)

34

Анонимен

преди 3 години

Работи човека бе.Няма почивен ден.Тия чекмеджета трябва да се пълнят.Не е като вас да седи на амбразурата и да недоволства.Дори един протест като хората не можете да направите.И после да не се чудите,ако пак спечели изборите и да се питате,ама кой ми с..а в гащите?

33

Православен

преди 3 години

Православието е единствената правилна религия, другите религии са грешни!

32

Г.Т.

преди 3 години

До Анонимен 16И ... превъртях го на бързо да видя за какво иде реч и ми стана зле на втората минута! Нищо конкретни Шиши .. Боко .. пари .. милярди ... Божков направил 3 магистрали ...Айде у лево моля!

31

Анонимен

преди 3 години

Строи джамии да омилостиви Шиши и Доган.Защото и те вече са му вдигнали мерника.От интервюто с Божков става ясно,че пътуването му за Дубай е било предварително планувано и не е било трудно да се разбере.Значи,някой го е предупредил за ареста и това е бил Шиши,като най-близък до гл.прокурор,тъй като с Божков до средата на 2020 г.са били в добри отношения.И за да може Шиши да удари Борисов и да си разчисти пътя към цялата власт.Той не обича да дели.Дори с Борисов.

30

цирк БОЦЕ

преди 3 години

Не се спря ей, обикаля, инспектира, ръси мозък и "работи", "работи"............!

29

Анонимен

преди 3 години

Бойко президент

28

Г.Т.

преди 3 години

До Анонимен 9Не съм за Бойко, но ми е интересно кои сте тия "Ние", които ще построите затворите?!Ти ли чно ли ще правиш изкопа или ще си по довършителните работи със шпакловката?!За един прЕател питам!Със здраве!

27

ФАКТ

преди 3 години

джамия и толерантност са несъвместими!!!

26

Бебо

преди 3 години

Ах, какъв лицемер, че той още не си е върнал членската книжка от Бкп, освен това е участник във Възродителния процес! 15 години във властта и все някой друг му е виновен.

25

Мунчо

преди 3 години

До Анонимен"Това е религиозна, а не етническа толерантност"Абсолютно. Но на Баце му е мешано в главата.Лаф да става, времето да минава.

24

Анонимен

преди 3 години

Тва е религиозна, а не етническа толерантност

23

Гнус и отврат

преди 3 години

Този и всичките му герберасти трябва да бъдат публично разстреляни за държавна измяна, както и за геноцид върху българския народ!

22

Анонимен

преди 3 години

Само две статии за Борисов?Излагате се.Поне още три дайте,та съвсем да ни отвратите от него.

21

2луп

преди 3 години

А турски паток що строи бе тиквонии? Андулгенция си купуваш май с наши пари.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Какъвто процент от населението изповядва дадена религия, такъв процент от храмовете в страната да са на тази религия."Реално значи, трябва да има 1.5 католически храма, нищо, че малката католическа общност в България е мноооого по-редвона и сплотена на църква, за рачлика от православната, която поне 80% е "щото са *** писали като малук" ...

19

Анонимен

преди 3 години

джамията е построил гъркът от парга който е бил женен на сестрата на сюлеймана великолепния и е бил вторият човек в империята после султана но от макбул паша е станал мактул паша бил е удушен по заповед на султана

18

Бълтарин

преди 3 години

Браво Бойко! Пак българите пак ще гласуваме за теб.