58

Анонимен

преди 3 години

А като Байдън ритне топа и Камила Харис тотално фейлне,ко ше правят?

57

Анонимен

преди 3 години

"Моите спомени са че когато беше Клинтън на власт, руската мафия създаде мутрите у нас. Тръмп ни даде надежда че мутрите могат да бъдат изритани. Е, не успя, но ни вдъхна надежда."Точно при Тръмп е голямата мафия и мутризация!...с очевадните му и записани лъжи, измамите в бизнеса, не плащане на дължимите данъци, отношение към жените, обичта и възхищението му към всички диктатори по света, лекотата при харчене на милиарди (от данъците на хората и от дарения) за негови цели, и т.н.

56

Анонимен

преди 3 години

В България се подкрепя "Демократичната партия"?Това иска да ми каже този орум! Сори пичове, ама съм виждал реалните проучвания. Ние сме си яко за "мъжагата, де управлява'.Затова Нинова никога няма да стигне до никъде, затова ще са все Бойко, Радев, Слави и царе...

55

За историята

преди 3 години

Началото . . .

54

До 65

преди 3 години

И вой ните

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"име крадено от Древен Рим тоест американците са тпи комплексари крадящи история" Буйвално означавва столица. Все едно, като някой каже столична община, да кажем, че го е крал от древен Египет и да му бичим черни точки.

52

Анонимен

преди 3 години

Гледайте CNN става нещо

51

Анонимен

преди 3 години

Оная безполовата дъртофелница баба Нанси, афрочеремухата Обама и тяхното протеже напикания дедо Джо пак удариха на камък. Искаха в лицето на Тръмп да унижат белия хетеросексуален мъж, ама същия им показа среден пръст, както и 75 млн. американци които стоят зад него.

50

Анонимен

преди 3 години

Тея са ненормлаи, дето гласуваха за импийчмант. Слепи ли са? Глухи ли са? Щеше да се стигне до кланета по улиците ... ненормалници.

49

Анонимен

преди 3 години

Видяхме ги американските птки.Със знаменца тръгнали към Капитолия(име крадено от Древен Рим тоест американците са тпи комплексари крадящи история).Трябваше след добре подготвен минохвъргачен обстрел да избият полицайте с картечни откоси да нахлуят вътре в огмехвъргачки и да запалят бклуците демократи.Тези *** тези подхора тези бклуци.Американските пдали се огънаха пред онези клоуни

48

Анонимен

преди 3 години

Тръмп замени чернокожите избиратели на републиканците с кукуксклановци. Това е причината да се скара с Джон Маккейн и Буш младши.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Републиканците имат шанс само ако издигнат афро азиатец или латино ама тва е все едно Хитлер да издигне евреин за някой пост."Олеле ... Пак с глупсотите.Значи искаш да кажеш, че никой няма да гласува, ако кандидата е бял? И това ако не чиста доза расичъм, не знам кое е...

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42"Чернокожите традиционно гласуваха за републиканците до избирането на недоразумението Тръмп като президент на САЩ."Моля? Я пак?

45

факт

преди 3 години

Всичко хубаво което се е случило последните двеста години идва от Америка. Ние го виждаме в Европа преди да достигне у нас,но не е Европа, а Америка.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"След тоя резил на републиканците тая партия дълги години няма да се съвземе"Първо - Тоя "резил" събра повече гласове от ВСЕКИ други републикански кандидат някога, а е втори от всички каднидати, само след Байдън.Второ - Републиканците преживяха Буш "три" пъти, преживяха Картър, но щом оцеляха след Никсън, не се притеснявай. Ще се справят.

43

Анонимен

преди 3 години

републиканци и чернокожи е все едно евреите да гласуват за Адолф Хитлер.

42

ББ

преди 3 години

Позорен ден за САЩ!!!Позорен ден за републиканската партия купена от приятелят на мафията,насърчил фашистки,расистки и мафиотски структори и организации да атакуват Конгреса на САЩ с цел заграбване на властта...милиарди по-света видяха лицемерието и зависимостите на републиканците от парите на мафията,фашистките и расистки групировки и русия разбира се...Позор!!!

41

поговорка

преди 3 години

Гарван на гарван око не вади!

40

Радев Пътник

преди 3 години

Моите спомени са че когато беше Клинтън на власт, руската мафия създаде мутрите у нас. Тръмп ни даде надежда че мутрите могат да бъдат изритани. Е, не успя, но ни вдъхна надежда.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"57 сенатори смятат че дъртия Дедо Дончо е ВИНОВЕН<br>43сенатори че е НЕВИНЕН<br>И ДЕДО ДОНЧО Е...НЕВИНЕН! ЕГАТИ КРАВАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ!"Дари и при нашата демокрация, най-важните решения, когато има ВНС се изисква, да се приемат с 2/3 от вота.Виж Англия - 2 дена след вота имаше "разкаяли се" и то много. Взеха колосално глупаво решение, като гласовете баха изклюзително близки.