22

Мяу

преди 3 години

Дондукова е ПСП учителка по руски език.

21

Анонимен

преди 3 години

Българшината се забранява да се чества, но за сметка на това пък на Гейпарада може свободно да си дефилират полуголи ***, гейове и *** където си поискат.

20

Анонимен

преди 3 години

Млади хора, няма ли кой да ги предупреди ,млади хорааааа, махайте се от там, махайте се и се пазете, използват ви и това може да ви коства живота!

19

Данчето червена ли е

преди 3 години

Щото днес се прояви като послушно червено паленце на вожда от Банкя

18

Юдо слуги

преди 3 години

От Столичната Община и Поицията - Как се противопоставят на Глобалистките Ционистки интереси и делата на юдо-масони и юдо-комунисти в България?!? - Никак! Евреите са им господарите - затова!

17

Истината

преди 3 години

- Защо когато буден човек прозре пъклените дела на някои евреи и ги разкрива това автоматически се заклеймява като ксенофобия и антисемитизъм?! - Защо евреи могат да тероризират неевреи и това си е ОК? Докога ще ни баламосват, че да кажеш истината за зверствата на юдо-комунистите в България - как избиха цялата интелигенция на народа ни , без съд и присъда - че това си е било чист еврейски геноцид над българите?!

16

Анонимен

преди 3 години

Кое е момичето от снимките?

15

Шопо

преди 3 години

А дъщерята на убиеца на ген.Луков беше ли ???

14

АнонимеН

преди 3 години

ФАШИЗМА Е МНОГО ПО-ДОБЪР СТРОЙ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Ако имате познати,които участват в това, кажете им да се махнат, за да не страдат!Стопиха ни населението, нямаме вече население от убийства и изглежда пак на убийства мирише във въздуха и след изборите!

12

SS

преди 3 години

Промотирането на хомосексуализъм чрез организирани гей паради също няма място в българското общество.Но се позволява,толерира,и охранява от полицията. Защо за едни може за други не?

11

Щерю

преди 3 години

- А защо световният Ционизъм не е тревожна проява? Еврейските насилия над неевреи не са ли също анти-хуманни и човеконенавистни дела, които трябва да бъдат възпирани?

10

Анонимен

преди 3 години

Хитлер не е слушал Гудериан за масирана атака срещу Москва на танковите части и им е заповядал да спират ,за да си губят врвмето с пехотните девизии.Москва падаше юли месец,но Хитлер се е бил осланял на хващане на червената армия в някакви обръчи.

9

Обективен

преди 3 години

Генерал Луков е велик!

8

бай Стамат

преди 3 години

досега не чул или прочел мнение на уважаван български историк дали историята на ген.Луков е истинска или съчинена.

7

Анонимен

преди 3 години

Хитлер е виновен.Да беше спечелил войната и Луков нямаше да бъде убит,а *** като Фандъкова никога нямаше да бъдат допуснати до София.

6

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен6..ни са тръшкай,просто *** да ти пребаят против страх от.."МАЙКИТЕ С УВРЕДЕНИ ДЕЦА"!

5

Анонимен

преди 3 години

Внимавайте в картинката, тези развяват символи на ИД , пазете се от тях!Такива символи на ИД развяваха и партията на Слави и Мая и майките с увредени деца и Възраждане, а нацистки националистически символи(като тези на снимката горе) развяват само в Украйна от цяла Европа,пазете се!

4

ПроСоТо

преди 3 години

ай стига бе!ОТ КАКЪВ ЗОР па "ВЪНШНОТО ни министерство",ръчкано от пазарджиклийката "Шекерова" ,са произнася по ..ВЪТРЕШНИ дела?!?!

3

Нека види

преди 3 години

Нека види Европа що за народ има в ЕС.