122

нека отбележим

преди 3 години

Фигуранта се е скрил да не го питат какви ги е вършил сина му. Тя, Деса доколкото знам вече го е напуснала. С божията помощ и баща му вече няма да може да блъска инвалиди на кръговите движения. Малко му остана на милия.

121

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

На избори не гласувам,е докато не видим да дават безусловен базов доход и не преизчислят пенсиите и ще гласуваме като си направим партията на безпартийните и не видим крадците в затвора, много политици трябва да са в затвора

120

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко,я да покаже някой друг какво прави за хората. Народа е с тебе!!!

119

Анонимен

преди 3 години

До 148Че то на такваз сладка работа за кво ти е почивен ден.

118

българин

преди 3 години

Пиар след пиар преди изборите.Този път.Ще те наритаме яко на изборите мутро!-:))))Няма 6 / 5 вече! Гарантирано !

117

Анонимен

преди 3 години

до 142БСП е най демократичната партия в България в момента, а ГЕРБ въобще не е партия, това са един главатар и останалото послушни мисиркии, това е

116

stoian79

преди 3 години

КАТО Е ЗАПОЧНАЛ ДА ДООПРАВЯ,ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ОПРАВИ ПОСТРОЕНАТА ОТ НЕГО ЧАСТ НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ-СТАРА ЗАГОРА-КАРНОБАТ ЧЕ Е НА ВЪЛНИ КАТО ЕДНО ДУНАВСКО ХОРО.

115

Браво Бойко!

преди 3 години

Бойко не знае почивен ден. А Фигуранта се е скатал на топло в президентството и крои интриги. Е те това разликата! Ако Фигуранта беше мъж на място, колко още работа можеше да се свърши и уюнтиите щяха да си седнат на *** и по един по един и те да започнат да работят.

114

АнонимеН

преди 3 години

НЕ СМЕ НАРОД ЩОМ БОРИСОВ Е ОЩЕ ЖИВ, ЧЕ И ПРЕМИЕР !!?!!!!!!!!

113

АнонимеН

преди 3 години

ДОКАТО БОРИСОВ Е ОЩЕ ЖИВ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ И НАСЕЛЕНИЕТО И ЩЕ СА ОПОЗОРЕНИ!!!

112

Анонимен

преди 3 години

Ейййййй,не остана багер,без да се снима до него.

111

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Няма да гласуваме всички политци ще живеят като царе, няма как да гласуваме за някакви които 4 години ще живеят като царе и няма да преизчислят пенсиите и да дадат безусловен базов доход на трайно безработните.Не и докато не се направи партията на безпартийните.

110

Анонимен

преди 3 години

БСП са олигарски като ГЕРБ, и нямат никаква програма, програмата им е същата като на ГЕРБ, нямт и един параграф за социализъм.

109

АнонимеН

преди 3 години

ОТКАКТО Е НА ВЛАСТ ИЗХАРЧИ РЕЗЕРВИТЕ И ВКАРА ДЪРЖАВАТКА ВЪВ 20 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ!!!ЦЯЛОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ Е ИЗТОЧВАНЕ И ВЗИМАНЕ НА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ!ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ЗА 10 ГОДИНИ КАТО МАГИСТРАЛИ И МЕТРА НЯМА И СТОЙНОСТ 2 МИЛИАРДА ЛЕВА ОБЩО!!!А ЗАРАДИ БОРИСОВ ИЗГУБИХМЕ БЕЛЕНЕ КОЕТО СТРУВА ВЕЧЕ 20 МИЛИАРДА ЛЕВА!НО ПЪК СИ ИМАМЕ 20 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ВЗЕТИ ОТ БОРИСОВ!

108

Анонимен

преди 3 години

БСП имат най-добрата програма от тези,които до сега сме видели.Затова ще гласувам за тях.

107

Анонимен

преди 3 години

Единствения начин да махнем герб е БСП, само те са най близко до тях! Всички други нямат шанс и само ни разпиляват гласовете! Това е според мен, но в дествителност герб пак ще спечелят, защото всички роми гласуват за бате Бойко, а и той не ги оставя невъзнаградени за това! Аз ще гласувам за бсп

106

Анонимен

преди 3 години

До До 130Колкото и да не ти харесва, Бойко ще спечели най-много проценти, и Слави, и Валерката и Каракачанов пак ще влязат, и БСП пак ще бъде опозиция, пък ти си живей на каквито си искаш планети и галактики.

105

Весо

преди 3 години

Тоя не е наред! Води си монолози, крие се от журналисти, не отговаря на въпроси, не търпи критика! Взел се е за Господ този про.стак! Пази Боже сляпо да прогледа както се вика!

104

До 130

преди 3 години

Нито Бойко ще спечели,нито Валерката и каракачанката ще влязат в парламента.Ти на коя планета живееш?

103

Тълкувател

преди 3 години

Четете между редовете ! премиера иска да каже - Краде се ,много се краде ,ако има нещо за доокрадваме го опоскваме до шушка!Гласувайте пак за мене !