107

Анонимен

преди 3 години

Щом тия хора имат "свирепа цензура", не ща и да помислям как трябва да се определи нашето дередже, с оглед мястото ни свобода на словото, което е зад тях.За нашето положение май няма достатъчно описателни слова?!

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Вапцаров да си го вземат.Самият той пише ,че не е българин и работи за създаване на македоска нация и език.Този терорист и антибългарин с припадъци на посредствено стихоплетство воюва с българския народ,но получава това, което се полага на всеки терорист-разстрел

105

Анонимен

преди 3 години

До изборами гръцките македонци?тях къде ги слагаш?все пак 51 % от македония принадлежи на гърция,нали?

104

Анонимен

преди 3 години

Единствената ни грешка е, че въобще се занимаваме с тях. Комисии, договори - излишни неща.Трябва да натискаме ЕС и останалите ни "съюзници" да признаят историческата истина. Като го направим, дреме ни какво пишели в Северная Мацедонкия - почваме да искаме санкции срещу тях, ама от целокупните ни съюзници. Да видят къде зимуват раците.

103

Диана

преди 3 години

До Анонимен123Защо мислиш така за Македония? Защото искаме да им попречим да влезнат в ЕС в това състояние на нещата?! А може би ти смяташ, че едни унизени и подиграни македонци ще се чувстват добре в ЕС? Лъжеш се! Избий си от главата и това, че ако сме заедно в ЕС, ще се чувстваме и заедно с македонците - тази илюзия погреба опитите на Г. Димитров да образуваме балкански съюз...Спомни си, тогава Сърбия напусна соц. лагера за да не стане това! - не можеш да продаваш краставици на краставичар..

102

Анонимен

преди 3 години

тая каша,мисля че консилиерите от големият гьол,които са в Сръбските посолства,те създават тези недоразумения.на 100 проц-та

101

Анонимен

преди 3 години

До Да бе, даДА ДА ИМА ДОКУМЕНТИ,КОИТО БЪЛГАРИЯ ИЛИ КРИЕ ИЛИ ОТДАВНА СА ИЗГОРЕНИ И УНИЩОЖЕНИ ЗА ТОВА КАКВИ СА БИЛИ МАКЕДОНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ЗА КАКВО СА СЕ БОРИЛИ...

100

Анонимен

преди 3 години

До ДедоАбе и ние сме виновни донякъде, говоря за тези 30 години :) Българи да наричат българи агресори, татари и т.н...си е сръбско изкуство :)) Знаят че нас ни бива в боя, но сме наивни и глупави, само че имаме хитър селянин от Банкя, знае как се обработват хората :))) Звуча като привърженик на Бокича, не съм....но той е единствения който сложи край на "романтичната" сага с макетата, през тези 30 години :))

99

Анонимен

преди 3 години

Никакво пускане в ЕС, докато политиците им не се осъзнаят (лошото е че нашите "демократи" начело с Христо Иванов са за влизане, защото "чичо Сам" така казва)

98

Анонимен

преди 3 години

120 - то и сега сума ти макета искат да стават българ по паспорти само за да са в ЕС.А щом ги получат пак почват да бълват омраза. Казваш, да ги образоваме. Как по-точно.Като се върнат в страната си техните институции ги подхващат, а те не дават там да се създаде български учебник, българска медия, и пр. за сметка на това сега ще им преподават и на сръбски език. На кого да вярват - на това което пише в родината им, или на нас?

97

панелен човек

преди 3 години

никой не го еня нито за Македония нито за България. Изтърбуше държави са това.

96

Да бе, да

преди 3 години

До СофияТи не си София, а Скопие! И както се вижда, май че македонците искат да правят от отдавна починали българи македонци, но си има документи, кой, какъв е бил!

95

избор

преди 3 години

До АнонименПродължавайте да гласувате за наследниците на Георги Димтровв и Васил Коларов и после умувайте защо сръбските македонци мразят българските македонци.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонименда така е ама трябва да прочетеш и някои други автори и изследователи на македония,за да разбереш и други неща за това какви са били в охрид,скопие и т.н.защото пък има други,които пишат за сърби трети за гърци...за македонци има също,които пишат.

93

Анонимен

преди 3 години

126 - и какво да правим в Белград? с автомати ли да се стреляме със сърбите?Не, не са виновни сърбите, виновен е елитът на Северна Македония, които е сърбизиран.Война водят с Албания, но България едва ли не им е най-големият враг.

92

Анонимен

преди 3 години

123 глупости на търкалена. Има факти, има извори. северномакедонците не предствят извори в които пише, че характерът на областта е македонски, а държат пропаганда. Блаже Ристовски демонстративно загърби българските журналисти.

91

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

ВСЕКИ НАШ ПОЛИТИК,КОЙТО ПРАВИ ОТСТЪПКИ КЪМ ТАЗИ ЖАЛ.КА ДЪРЖАВА--ЩЕ БЪДЕ ПРОКЛЕТ ДОРИ В ГРОБА СИ...КАКВО ЗНАЧИ ОБЩА ИСТОРИЯ--ТА ТОВА Е БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ,А ВСЯКА ДОРИ И МАЛКА ОТСТЪПКА НА ОНЕЗИ ЛЪЖЦИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА БГ-ПАРТИЯ В МАКЕДОНИЯ,ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ОТСТОЯВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ТАМ.НО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СПАТ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ..ИМА И КОЙ ДА РЪКОВОДИ ТАКАВА ПАРТИЯ--ВИКТОР КАНЗУРОВ...СЪБУДЕТЕ СЕ ВЕЧЕ,БЕ--СТИГА СПАХТЕ...ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ХУЛИ И ОБИДИ...НИКАКЪВ ЕС

90

Анонимен

преди 3 години

българия спрямо македония действа по шопски:не е важно аз да съм добре,важното е македония да е зле,или по-точно че си запалим къащата та да изгори плевнята на комшията.гърция от своя страна важи следното;за атина е по-важно да "докаже"колко е гръцка македония отколкото колко е гръцка гърция.и като беше казал един македонец от лерин:за гърция не е важно да спаси гърция (себе си)а да унищожи македония!

89

Анонимен

преди 3 години

В Република Северна Македония НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ

88

до Диана

преди 3 години

Ами точно тоя, дето сега се мъчат да правят анекси към него. Договора със ЗАЕВ, а ПАТРИОТАРИТЕ в правителството, ония с торбичките БИЛА си гледаха далаверата с българските паспорти