438

Анонимен

преди 3 години

Баце е транскомунист

437

Анонимен

преди 3 години

От ши'баната Англия започна помисюлманчването на Европа, от ши'баната Англия беше орязана България, от ши'баната Англия вече започва увеличаването на ге'йтаци, *** и ли'збийки в Европа, от ши'баната Англия започва смазването на децата да не знаят какво е означават "МАЙКА" и "ТАТКО" ! Що за ид'иоти се развъждат в ши'баната Англия ?

436

Анонимен

преди 3 години

В България има много транскомунисти.... КОМУНИСТИ КОИТО БЕЗУСПЕШНО СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ХОРА.

435

Анонимен

преди 3 години

ТРАНСХОРА - ХОРА КОИТО ТРАНЗИТИРАТ КЪМ НЕЩО... КЪМ КАКВО? В КАКВО СЕ ПРЕВРЪЩАТ ТЕЗИ ХОРА?

434

Всъщност

преди 3 години

на мен мен ми писна от простотия и глупотевини. Всичко ли Мери втаса, та до майка и татко опряха...

433

Списаревски

преди 3 години

Лелееее, веднага вадете Ххитлер от гроба, да напада Англия отново! Той ще им реши проблемите по съкратената процедура! Тия там съвсем изперкаха...

432

българин

преди 3 години

Господи , помилуй ! Гледаш , ли Боже от небето , докъде я докараха ??!!!!

431

До Словянин 481

преди 3 години

Глупости !

430

Словянин

преди 3 години

Народе, вие сте си виновни. Нали скачахте за демокрация и викахте "ЮеСЕй" за "пурата" на Клинтън. Ето ви наказанието за греха, за националното грехопадение!

429

Изтървахме влака

преди 3 години

Какво й да си направят, да махнат и половите си белези ,биологията неможе да се отрече. Всеки се ражда или мъжки или женски пол . Скоро ще забранят биологията ,те вече обявиха математиката историята за расизъм ,така че....Всеки ДРУГ "СОЦИАЛЕН " ПОЛ е създаден в главата в психиката на човека . Хората ги направиха много слабохарактерни и меки ,това е истината ! Никой не е специален от другите и както права има и ЗАДЪЛЖЕНИЯ .Последната част вече изчезна .Думата толерантен ако не знаете нее означава да сие разбираш с някой , а да му ТЪРПИШ дивотиите без да му правиш забележки за да не постр

428

Анонимен

преди 3 години

Вече трябва да наричаме Богородица родител номер 2 ли?Усещам, че денят на страшният съд е много близо.

427

а защо

преди 3 години

Майките да нямат право да се наричат майки, а трансджендърите да имат право да се наричат трансджендъри. Това е дискриминация.

426

брависимо

преди 3 години

Значи вече децата няма да имат майки и бащи, а ще им осакатяваме живота, защото на някой си така му се прищяло.

425

Demonaz

преди 3 години

Чудно ми е ако стане една война, тези хуманоди какво ще правят? Нито ги бива за мъже да се бият за родината си или да бъдат майки, което е свещенно. С нищо не помагат на обществото. Чрез тях и мулти-култи ценностите се унищожават народите. Преди се ползваха пролетарите и мързеливите. Днес новите хувейбини са различните,които мразят нормалните.

424

Стига с тези педа

преди 3 години

ли, утре ще искат и думата мляко да забранят, само за сп ерма мислят. Ах защо не се завъртат времената, ще видят какво ще стане, такива само нов Хитлер ще ги оправи!

423

Анонимен

преди 3 години

Какво неравенство бре, какво потисничество, какви 5лв ???? Тези хора на кой свят се намират и що за бръмбари бръмчат в главите им ??? В родилния дом жената идва да стане майка, а мъжът - баща!! Може ли транс-сексуален да роди ???? Тези хора тръгнаха и срещу майката природа !!!

422

??!!

преди 3 години

Защо огромното мнозинство от хората трябва да се подчиняват на прищявките на толкова малко на брой самообявили се за "различни"?Те могат да си се наричат както си искат,да си говорят както си искат...защо нарушават моите права ,налагайки ми да се откажа от "майка","татко","баща"?Не трябва да допускаме това!

421

Койчо

преди 3 години

А може ли да се употребява за създателите думата трудовашка количка

420

Анонимен

преди 3 години

Новговор по Оруелски

419

Анонимен

преди 3 години

Тия счупиха тъпо ме ра, заедно с черната снежанка. На къде отива този побъркан от глупости свят.