61

Анонимен

преди 3 години

Всички лаят защо Трифнов се държал еди как си с Борисов на онова интервю. Той си го каза в ефир след това - бил е натиснат от БТВ да задава само въпросите на зрителите и да не влиза в конфронтация с Борисов иначе няма да излъчат предаването. Трифонов тогава подцени жестоко гнидата Борисов и неговия екип, които си изиграха картите. А Трифонов ако сте го гледали след това се извини на хората и призна, че е направил грешка като се съгласил да излъчи предаването. После напусна БТВ заради това.

60

Анонимен

преди 3 години

И какво точно губи? Това дето го няма ли? Хахахахахах! :D

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Странни хора са от БСП, никой не е говорил с тях за коалиция, но те отказвали"ПРАВ СИ, ТОЗИ ДЕТО Е ГОВОРИЛ С ТЯХ Е ВЕЧЕ НИКОЙ В ПОЛИТИКАТА

58

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО Е НЕВЪЗМОЖНА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-БСП? ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ СА ЗАБРАНЕНИ.

57

Време за промяна

преди 3 години

За да изберем нов модел на управление трябва да можем да обясним какво не ни харесва в съществуващият гербаджийски модел. Защо с този модел сме все на опашката на ЕС и изоставаме и от предпоследните.А моделът на управление на Бойко е пожарникарски и корупционен.Кое е пожарникарско: Финансовият министър крие от бюджета приходи и Бойко ги раздава на тези, които най-много го натискат за пари. И планираните инвестиции се не се изпълняват и наполовина.А държавните поръчки са за "наши" фирми.

56

Анонимен

преди 3 години

Трифонов си обясни всичко в неговите автобиографични книги - който се интересувал е прочел. Който знае да си лае наизуст - говори глупости. Там си каза всичко - как е почнал в бизнеса, за това как през 90-те всички шоу изпълнители в държавата са пеели на Илия Павлов и компания и той признава, че е бил един от тях - но всичко в края на деня е правено, защото това му е била работата. Той прави шоу, поръчителя си плаща. Но вие си говорете глупости. Трифонов поне през годините остана истински.

55

До 31

преди 3 години

Аз ще ти обясня,защото явно си голям невежа."Гологлавия чалгар" е вече повече от 20 години на екран.Договорите,които е подписвал с всяка телевизия,са с определени параметри,което означава,че в тях е определена сумата,която ще получава от реклами и др.Парите му са изсветлени и има документи за тях.Плаща си данъците и затова бухалките още не са го подгонили.Повече няма да ти обяснявам.Едва ли си разбрал и това до тук.

54

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

И когато Прозрете, че всички партии са навързани като черва и последните 30г. евреи искат да вземат територията ви, тогава може би ще се събудите от будната кома.Българина не е *** - направиха го ***!Българийо За тебе те умряха...А явно са умряли напразно...

53

Анонимен

преди 3 години

***, застарянащи комунисти - това сте всички вие. Защо не оспорвахте така Бойко още като беше във МВР - пък после и кмет го направихте и министър-председател. От къде имал пари Трифонов - оня има една от най-големите продуцентски компании в България вече 20 години - тлъст договор с БТВ - полувавал е по 500 000 чиста пара на сезон за шоуто и то без рекламните приходи - от къде имал пари - хахахаха.

52

Анонимен

преди 3 години

Нито е умен , нито е честен . Трудно се управлява Държава без всепризната ИДЕОЛОГИЯ .

51

коцкар

преди 3 години

То и аз искам "коалиция" с моделките на Victoria's Secret, обаче нещо не ме отразяват, за това в кръчмата твърдя, че това е невъзможно поради тяхната идейна заблуденост... и неспособността им да оценят качествата ми на галактически любовник...

50

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоИ Аз като СТРАНДЖАТА ще се кандидатирам за депутат за да не допусна диктатура на пролетариата. Иска ви се много диктатура на червените, но няма да ви огрее, и, не, не е все едно дали управлява ГЕРБ или някоя от политическото представитлство на руснаците като БСП, Атака и прочие платени партийки.

49

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Ще се кандидатирам за депутат от ГЕРБ и ще отдам всичките си сили и дори живата си за победата и за светлото ком.. пардон герберско бъдеще. Заклевам се!

48

До 44

преди 3 години

Защото има ЦИК,командвано от СИК.

47

Сценарий Орешарски

преди 3 години

При шареният парламент, който ще се получи, ако Бойко не може да направи правителство (най-вероятно), ще трябва да се направи експертно или програмно с мандата на някоя от останалите партии. И ако тогава от опозицията се изпокарат кой да води бащината дружина и не могат това да го направят, може да стигнем до нови избори и да си докараме пак ГЕРБ, както след Орешарски. А това ще е най-лошият сценарий.Но да се надяваме днешната опозиция да прояви здрав разум. Един и същ номер два пъти не минава

46

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоИска ви се много диктатура на червените, но няма да ви огрее, и, не, не е все едно дали управлява ГЕРБ или някоя от политическото представитлство на руснаците като БСП, Атака и прочие платени партийки.

45

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Комунннисти писах днес!!!Комуууняги.И това ли цензурирате?!?

44

До 38

преди 3 години

Дядка,одавна съм завършил училище и имам добри доходи,въпреки ГЕРБ.Но ми е жал за такива като тебе,изпаднали в деменция,които си докарват по някоя стотинка от хвалебствия по един крадлив диктатор.Сигурно същото си писал и за Т.Живков.На такива като теб им викат плаз.модии.

43

Само не приказвайте

преди 3 години

Само не приказвайте глупости - много добре знаете, че от всички прослойки на обществото най-мразя политици и политолози. Държавници - това е съвсем друго понятие, държи, обединява, прилага и спазва, а не нарушава и заобикаля закона. По смисъла на закона за авторските и сходните на тях права може ме фанете за патката, ако толкова държите - образователна, но не комерсиална употреба. 1 стотинка не съм изкарал за мене си лично или комерсиална полза за компания!

42

Анонимен

преди 3 години

До До 36/40Защо тия които са в България не я свалят от власт?При това по напълно законен начин?