404

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен242 Радев е умляло куче, политически труп. Какъв страх?! Достоен за презлрение руски доносник.

403

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 424 Президент, на когото екипът от съветници се разследва и уличава в престъпления, някои от които в държавна измяна, корупция, не може да получи втори мандат. По конституция към него не може да бъде отправено обвинение, все още, затова ще съдят неговите съветници. Всяко обвинение е обвинение срещу Радев.

402

до гуша

преди 3 години

Президента до гуша е в л......! Как може оценки да дава, при него са и мутрите от групировките и крадците! Грипена да се скрива веднага ако има малко достойнство!

401

Анонимен

преди 3 години

На Тиквата скоро бай Ставри ще му освежава паметта!И не само!

400

Анонимен

преди 3 години

Не можаха да го купят, не можаха да го уплашат!

399

Анонимен

преди 3 години

Леле, ужасен страх ви гони от Радев!Какъв е тоя вашият параноичен живот?Разклатени психически типове.

398

Анонимен

преди 3 години

Единственото хубаво нещо е, че Радев заема представителна функция! Дори и така,той създаде куп вътрешни проблеми на собствената си страна.Ами ако тази бутни-колиба беше начело на изпълнителната власт???Жална ни майка...

397

Анонимен

преди 3 години

От ГЕРБ помолиха недоразумението Румен Радев, да не се кандидатира за втори мандат, само за да спести унижението и да не посрами повече институцията "президент на Р България".

396

Диана

преди 3 години

До Анонимен419Каква ти загуба? Чуваш ли се - този ще се явява за да вземе парите от там за старини, значи! Кой ще го вземе този некадърник на работа след този позорен мандат?!

395

Анонимен

преди 3 години

Гербавите ***, смешни сте!Жалки.

394

Анонимен

преди 3 години

До Щирлиц410 Почакай, още не си доживял нищо от това, което чака льотчика Радев, катастрофална загуба на изборите.

393

Руми е много ядосан

преди 3 години

Клепоухият Руми Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.

392

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен413 Руската БСП уреди льотчика Радев в САЩ за 11 месеца, но от него нищо не стана, както виждаме днес. На негово място можеше да отиде някой нормален човек от България.

391

Диана

преди 3 години

Явно и Бойко си е бая оптимист искайки от Радев да не се кандидатирал...БСП не разбират от подобни обръщения-те минават покрай ушите им и провокират първичните им инстинкти..Но нека да си мислим,че можеше да бъде и по-лошо и да си ги коткаме като домашни любимци-кокошки,петлета,пиленца, кученца, котета, зайчета - вижте колко радости изпускаме от живота, значи!Този негодник Радев няма усещане за почтеност-след провиненията на съветниците си, направи цяла калташка революция за отвличане вниманието

390

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен За 11 месеца, няма и година, в САЩ, руският човек на руската БСП,не успя, да стане "лидер",но затова пък стана руски агент в България. Борисов е награден от всички служби на най-развитите страни в света, стана популярен в ЕС, като ефективен лидер, успешно българско председателство на ЕС, влизане в чакалнята на Шенген зоната, успешно усвояване на кохезионните фондове, даван за пример с метрото в София и много други обекти...това фигурантът Радев и за 10 живота не мвоже да постигне.

389

жалък Фигурант

преди 3 години

Искахте Кьовеши, на ви сега...Ако не беше президентския му имунитет, в момента щеше да е следствен. Откакто Гешев му разрови блатото, съвсем е озверял, виждайки как кирливите му ризи ще лъснат.

388

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСАЩ Радев отиде по предложение на българското правителство, с протекциите на БСП и Щатите не могат да откажат....Докато Бойко Борисов беше къде ? В Панкрац , облечен по последна затворническа мода, двамата с Карамански пиккаеха в кофа в килията си. Докато не ги измъкна КОМУНИСТА Гоцев с протекцията на БСП , дори и Чехите не можаха да откажат .... Нещо пропуснах ли ?

387

Анонимен

преди 3 години

С глупостите дето ги върши Боко, направо подари втория мандат на Радев. Лошо няма.

386

Анонимен

преди 3 години

Радев, супер си. Показвай на народа какви супер неграмотни е елементарни хора са във властта. Когато те плюват, те ти вдигат рейтинга, защото на повърхността излиза тяхната миша душа.

385

Щирлиц

преди 3 години

Може значи Президентът да бъде истински коректив на правителството,а?Доживяхме!Втори мандат за Радев!