32

Анонимен

преди 3 години

Първата руска термоядрена електроцентрала в град Саров ще бъде няколко ХИЛЯДИ пъти по-мощна от атомните. Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли - около 340 лева. След като един руски пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли - към 260 лева за храна.

31

Петров

преди 3 години

Този Ходорковски стана милиардер ощетявайки държавата със стотици милиони, затова само може да цалува ръка, че не гризна дървото!

30

Анонимен

преди 3 години

До ^/^и кво толкоз има Лондон??? Освен мухъл и сбирщайн от бившите колонии. Не, мерси!

29

Българин

преди 3 години

Когато бяхме с Русия ние българите живеехме зле, а днес при американското партньорство българите живеем добре.

28

еЛи_савета дорогая

преди 3 години

искаш ли да обсъдим липсата на централна канализация в големите градове като кОмсУмолск.........ще те чакам пред мавзолея на путин да обсъдим простотиите му.

27

Анонимен

преди 3 години

Русия качи Навални на самолет и го изпрати в Германия да се лекува, излекува се и успешно се върна в Русия за разлика от Ашли Бабит, ветеран от американските военно-въздушни сили от Сан Диего, която американската полиция застреля пред Конгреса на САЩ. Ашли Бабит е омъжена, служила е във ВВС 14 години, имала е мисии в Афганистан, Ирак и Кувейт дори е наградена с медал.

26

^/^

преди 3 години

Изгнанник в Лондон.!Че що не отиде изгнзнник на Аруба или Малдивите. Да беше Патагония или Нова земя,или Омуртаг примерно (да види че водата е по скъпа от бензинз)...пък той горкия в Лондон. Жив да го оплачеш.

25

Анонимен

преди 3 години

След ареста компанията му Yukos е поставена на колене и в крайна сметка активите му бяха разграбени от държавни петролни компании.===========Ха ха ха държавните петролни компании разграбили имуществото на честния бизнесмен. А нефтът в двора на майка му ли го копа??? Ха ха ха.

24

aha

преди 3 години

Айде да не се прави на мъченик, то е ясно ,че да станеш най-богатия в Русия трябва да си участвал в много корупционни схеми, няма друг начин. В последствие си е повярвал и е започнал да го вади голям на властите ,а те пък са го занулили след като не слуша

23

Слава Україні БРАТЯ

преди 3 години

1943 За что вы воевали? За Украину? Ну нет такой страны на карте мира, страна которая есть на карте это Советский Союз!2021 За что вы воевали? За Советский Союз? Ну нет такой страны на карте мира, страна которая есть на карте это Украина!

22

Анонимен

преди 3 години

До 78058Финансирането на политически организации попринцип не е корупция. Би могло да се разглежда така само в една слаба държава (като нашата). В това отношение си приличаме много с Русия.

21

Copocoид

преди 3 години

"Винаги е било инстинкт на Кремъл да кара критиците си да мълчат."=======A в САЩ цари свобода на словото - След като Тръмп не ти харесва, блокирай го във всички социални мрежи, окаикатурявай го, отнемай му бизнеса, заплашвай банките, които му дават кредити, пускай му Блак ЛАйфс Матъ и Антифа.Ако има поддръжници на ТРъмп ги уволнявай от работа, отменяй им здравните застраховки (по време на пандемия което е равносилно на смъртна присъда).

20

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

`Борис Березовски - руски олигарх и критик на Путин - е намерен обесен в банята на дома си във Великобритания, където бе поискал политическо убежище.`Този юдей не знаеше ли за българския чадър в Англия ?!Мислеше, че с писмата до Путин ще мине тънко-тънко.

19

Кфк

преди 3 години

Шут.ин отдавна е умрял, тоя ботоксов клоун не е ***.ин! Руските кърлежи-олигарси отдавна "управляват" ***. Но скоро всичко ще приключи, алкашите ще се вдигнат на въстание и милиардерчетата ще бъдат увесвани, като прани *** по стълбовете и мостовете.Никоя нормална държава няма да им даде убежище! Тик-так, тик-так....

18

Анонимен

преди 3 години

Пак почнаха цц ц цц цПоредния непрokoпcaHик които се пише за жертва за да намаже. Щете не щете ще се поръчва руска ваксина. Съюзниците pfizer взеха парите и ви зарязаха. Както обикновено става когато се прави бизнес с кравари

17

ХА ХА ХА

преди 3 години

Не казвай " Хоп" - преди да си скочил. (поговорка)

16

Анонимен

преди 3 години

До Ж12БУНГУРА ХОДОРКОВСКИ ОСТАНА ЖИВ ЗАЩОТО ВЪРНА ОТКРАДНАТОТО НА РУСИЯ'''''''''''Но не се покая, затова сега ще гние в Лондон барабар с други предатели, като Горбачев.

15

Ели

преди 3 години

ПУТИН БИЛ СГРЕШИЛ ,АМИ И ТОЙ Е ЧОВЕК,НО ВИНАГИ ИМА ПОПРАВИТЕЛЕН,ТАКА ЧЕ ЩАСТИЕТО МОЖЕ ДА Е ЗА МАЛКО

14

Анонимен

преди 3 години

Ей такива хубавци и цялата западна истерия нкараха хората зорлем да харесват Путин.

13

Ж12

преди 3 години

БУНГУРА ХОДОРКОВСКИ ОСТАНА ЖИВ ЗАЩОТО ВЪРНА ОТКРАДНАТОТО НА РУСИЯ