10

Анонимен

преди 3 години

И да отворят аз ще ги БОЙКОтирам

9

Св go ха-ха

преди 3 години

Здравомислещ, че някой ходи по заведения??? Добър аргумент за интелект и здравомислие. Помисли пак ... или недей може да изкривиш някоя мозъчна клетка. *** в някое затворено заведение и здравомисляй.

8

ха-ха-ха

преди 3 години

До СвТи ако не идеш, има много други здравомислещи които ще отидат.

7

Св

преди 3 години

Добре де, те отварят. И какво става? То не е да отвориш кран и да потекат пари. Работят с клиенти. Аз ще ида ли с тая напрегната обстановка и под условие че и мен могат да ме глобят? (например без маска на обществено затворено място, няма да важи правилото при условие, че е нелегално отварянето, на маса с комсумация без маска...). Аз лично за мен си реших. И след пандемията ми е екстра парите които ми остават, не давам зор и да изкарвам много и пак си ми стигат. Само за глупости сме давали досег

6

Пед Али

преди 3 години

Вместо да поканят пенсионерите да си стоят вкъщи и да си пият хапчетата за остеопороза и белодробно сърце, елитите, поканение от световния банков капитал, затовриха бизнесите. Навряха главата на средния човек в тоалетната чиния, докато му подаваха кислород през минута през задния пръстеновиден мускулен вход/изход.

5

andros

преди 3 години

заради тези *** пандемията ще се точи още години. Какво не разбират - в супермаркетите хората са с маски, в ресторантите - не. Когато им предложиха да работят на половин капацитет - пак реваха за печалбите си

4

учен

преди 3 години

Ако някой ми каже и докаже ,че кръчмарите правят бизнес от кръчмите няма да излизам !

3

стачки за пачки

преди 3 години

Не се наядохте бееей ...

2

Анонимен

преди 3 години

Надуха ми главата тея . Сякаш само те имат загуби ...други браншове нямат . Много женско поведение.. малко отговорност поемите. Имате възрастни родители, приятели...пари пари Изобщо няма да ви посещавам кръчмите в протест и аз. Лекарите са ми по важни от вас.

1

пияница мистик

преди 3 години

Така се прави! Когато си голям крадец и измамник крещиш най-силно, за да привличаш внимание и всички политически шушумиги се чудят как да реагират и не се занимават много-много с теб. Евала на колегите далавераджии :)))