71

Американ Уей

преди 3 години

Направил го е за пари и последователи в мрежите.Само в великата юесей с *** великите демократи муахахааа. .сега ще си купи трева и кока с уиски и ще се кефи!

70

истината

преди 3 години

Вашингтонските (демократични) власти са знаели много добре от мобилните и социалните мрежи, че натам са се запътили стотици привърженици на Тръмп, но не са предприели нищо за засилване на охраната - дори на много видеа се вижда как служителите пускат демонстрантите да влязат безпроблемно в Капитолия, сякаш ги вкарват в капан ! За встъпването на Байдън обаче се видя, че мобилизираха хиляди полицаи и войници ! С две думи - ''Демокрация по американски'' !

69

Вс е ясно

преди 3 години

А..мчи той гей бе!Какво чудно има тогава

68

Дръндер

преди 3 години

Павлик Рефит Или Джаксън Морозов!Бащата може да е говорил всякакви глупости, но семейството е на първо място, винаги! Този е за мен ***! А и той проси пари!

67

Анонимен

преди 3 години

Евроатлантиците имат своя Павлик Морозов. Сега ще кажат колко правилно е постъпил.Протестиращите в САЩ са терористи, протестиращите в Русия са демократи.

66

в САЩ има и милиция

преди 3 години

До IQ 2.28Невярно. Правото да притежаваш оръжие няма нищо общо с наборната казарма. И друго в САЩ има закон за милицията -militia act- всеки мъж по силата на този закон , ако има оръжие има статут на милиционер. Я потърси информация за милицията в САЩ militia in usa . Факт- в САЩ има и милиционери. Има и американска милиция.

65

Morski

преди 3 години

Притежанието на оръжие в Тексас е свободно. Остава само да го е носил само в този щат. Сега всичко в разследването ще е насочено в тази посока-че е носил оръжието и в друг щат! А това със сина на тексасеца ми прилича много на известния Павлик Морозов! САЩ при демократите започват да се превръщат в СССР, а всички знаем какъв е края на приказката! Жалко за Америка,много жалко!

64

Анонимен

преди 3 години

Богатите мамини синчета не искат да воюват за САЩ по света.Армията на САЩ е съставена от бедняци от селските щати. Богатите ги пращат по света да умират.

63

Спокоен

преди 3 години

Не знам, но ми е ужасно гнусно това. Изобщо доноси, докладвания. Между другото познавам една такава, която пускаше доноси срещу колегите си, че пушели на отворения прозорец.

62

9988

преди 3 години

Ето това са ви евроатлантиюеските ценности! Няма по-долни и жалки лицемерни същества като САЩ и ЕС!

61

фиуууу...

преди 3 години

Най великата държава,най великата демокрация,най великия начин на живот,най великия америкъ уей,найжвеликата американска мечта!!!Толкова са жалки,толковаа са гнъснии...мислят си че като си повтарят по хиляди пъти на ден колко са велики,СА!Комплексирани и рядко прости хора населяват това огнище на злото!

60

IQ 2.28

преди 3 години

До казарма в САЩза да се въведе наборна армия, трябва да е била отменена втората поправка. тва стане ли, наборната армия ще се появи сама. лошото е, че тогава и армията няма да е на страната на съответните законотворци, без значение от политическата им принадлежност.

59

Анонимен

преди 3 години

Джаксън Рефит е американският Павлик Морозов.

58

казарма в САЩ

преди 3 години

В САЩ рано или късно ще се въведе наборна казарма- и за мъже, и за жени-за да няма дискриминация, и такива на 18 години ще са в казармата. Всъщност в САЩ наборна армия е иимало около 20 години след края на втората световна война.

57

Днес бг-уточнете)!

преди 3 години

А какво искате да кажете с това,че при претърсването е намерено оръжие в дома на баща му? В САЩ притежаването на оръжие е законно, прподава се свободно в магазините-плащаш- получаваш , и да имаш оръжие е право Гарантирано от Конституцията на САЩ. Изненада би било ако няма оръжие, в определени щати на САЩ, се приема,че да нямаш лично оръжие -си безотговорен към семейството си.

56

Питър

преди 3 години

Някой от критикуващите да забеляза, че т.нар. "баща" е заплашил сина си с разстрел, преди същия да го "предаде"????? И следващия път, когато скандирате "Затвор за Тиквата", спомнете си какви сте ги писали тук

55

SS

преди 3 години

Въоръжавайте се ! Идват лоши години.

54

преди 3 години

Браво. Американски Павлик Морозов.

53

Анонимен

преди 3 години

Пиянски, пардон американски истории...

52

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕДАДЕН ОТ ТРАНССЕКСУАЛНИЯ СИ СИН!!!РОЗОВА ШАПЧИЦА И КОСА ДО ГЪРДИТЕ