27

Тази статия е

преди 3 години

Една голяма лъжа !

26

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Приятел като става въпрос за заплати е пазарна икономика, но иначе фирмите искат пари от държавата. В пазарната икономика или успяваш или фалира. Другото си е комунизъм

25

Анонимен

преди 3 години

До 22Абе чукунтур, ако никой не се размножава, кой ще ти работи. Ходи в Америка и се радвай на капитализъм. Само онези, за които има хора които работят, не искат равенство.

24

123

преди 3 години

До Анонимен 18: А бихте ли ми обяснили разлита м-у пазарна икономика и спекула....както и м-у конкуренция и съревнование ?

23

Накратко

преди 3 години

Е какво е странното.Който работи ,учи и има желание за развите си изкарва добри доходи.Социализъма с малки заплати на всички свърши.Който си е кадърен и му се работи ще си има добри доходи.

22

истина е

преди 3 години

От всичко най-лошотто е ,че има стотици хиляди калинки на държавна работа с големи заплати които ги вземат за тоз де духа !

21

Хаха

преди 3 години

Е как пък ще е най-голямата разлика при нас, като там разликите стигат до хиляди пъти !

20

Свобода Капитализъм

преди 3 години

КАКВО НЕ ВИ УСТРОЙВА ??? Хората никога не се били равни и никога няма бъдат. ДОРИ по време на КОМУНИЗМА пак е имало подбран елит и болшинство от прости работещи хора с ограничен ум и доходи. ТАЯ ПУБЛИКАЦИЯ какво цели да ни връща към СОЦ. РЕЖИМ и КОМУНИЗЪМ ли?КАКВО да правим да се дават ли дарения на бедни и безработни хора, които си живеят като животни и се размножават.

19

НДСВ-ар

преди 3 години

Само по времето на НДСВ нямаше такива неща!!! Факт!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Това КНСБ трябва да се закрие, а управителния съвет да се съди и вкара зад решетките за корупция, всички след 1990г. насам. Как може за 30 години една ефективна стачка да не се направи, все едно всичко е наред със заплати и условия на работа на членовете им.

17

brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

преди 3 години

До Зеленоок: Бих казал поредната горчива истина. А Вие къде видяхте това 28.3 ?

16

Анонимен

преди 3 години

В една пазарна икономика да говорим за равенства и неравества е меко казано простотия! Дай сега да накажем онези които се уча, работят и се развиват, за да дадем на онази които не учат, мързелуват и са потънали в посредственост - колко справедливо, какъв устойчив модел. Крайно лявата либерастия, обаче очевидно ревизира тоталните провалените комунистически практики, на изкуствено подравняване.

15

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 3Не искаме болшевизъм, сър !!!

14

ДДРОнег

преди 3 години

И как определиха доходите на най-бедния и най-богатите ?!Според мен разликата е многоповече и у нас, и в ЕС !!!Най-голямата заплата тук е ... май към 45000 лв , на директора на БНБ , ако не се лъжа. А най-малката запалта е минималната - 650лв. Отношение почти 70 пъти ...

13

Анонимен

преди 3 години

До ал куропаткин8 пъти по-малко от чекмеджето на снимания

12

пенсионер-ветеран

преди 3 години

кой за кво учил! вие кво искате програмист и чистач на една и съща заплата ли да са?!

11

Анонимен

преди 3 години

До NNSАко искаш социализъм , виж какво е в Северна Корея Хората от глад ядат корени всякакви

10

Анонимен

преди 3 години

До NNSЗа Русия ли казваш ?

9

Анонимен

преди 3 години

Не само комунистите, а и ГЕРБ имат основна роля за това ни класиране

8

NNS

преди 3 години

Яко див капитализъм , съчетан с некадърно управление!