39

Анонимен

преди 3 години

Двама души, в Швециа и Швейцария са починали след ваксиниране с ваксина срещу ковид-19.

38

Емо Швепса

преди 3 години

От месото, пълно с хормони и антибиотици ставате безплодни.От телефоните, които държите 24 часа до тялото си също.Ваксините няма да ви направят безплодни, храната и технологиите отдавна са свършили това.Все повече млади хора имат проблем с това да имат деца, инвитро центровете са пълни от години.Май проблема не е във ваксината...

37

Анонимен

преди 3 години

Не могат да ви чипират мозъка щото нямате мозък.Как ще чипираш нещо което липсва?

36

Кънчо

преди 3 години

Спрямо алгоритъма за разпределение в "националният план" за ваксинация, уязвимите групи са "последна грижа" и последна дупка на кавала ..и да очакват м.май-юни най рано! Гербогласуващите и.. после уязвими и т.н....и така докато вируса не почука и на вашата врата.А кой ще е останал жив, ще видим.To be continued...

35

Анонимен

преди 3 години

в моето семейство ще ваксинират първо тъщата .Ние след 10 години!

34

пияница мистик

преди 3 години

До ИстуканАбе искам да те попитам, виждам, че си експерт, този наночип Бил Гейтс къде го произвежда? Да не би във фабриката за Windows 7, с който оперираш? От къде взима захранване този наночип? Колко му е обхвата, до САЩ ли? Какво ти пуска, че да станеш безплоден? Може би ти връзва тръбите и ти прави вазектомия докато спиш? Леле, уникален наночип, но явно е евтин, че се слага във всяка ваксина :)))) Тук е пълно с титани на мисълта, затова го харесвам този форум :)))

33

Анонимен

преди 3 години

Зададената цел 70% да бъдат ваксинирани е непостижима по дефиниция! Малко е неудобно да се споменава как ще ни ваксинират във фургон с капацитет 84 души на ден и военна палатка отпред, в която да си чакаме реда. Задача за трети клас: колко фургона са нужни, при капацитет 84 човека на ден, за да бъдат ваксинирани 5 милиона души в рамките на 3 месеца?

32

Анонимен

преди 3 години

Поставянето на ваксините е една възможност, от която всеки, който реши, може да се възползва, никой не ви задължава и пак хленчите и мрънкате.Най- меките мерки в целия свят и пак ревове, сополи, заключили ги били, локдаун имало, драми...

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Осведомителна афенция "ЕЖК" - една жена каза.....Имаше едно предаване навремето - приказки под шипковия храст.

30

Анонимен

преди 3 години

Антиваксър: странични ефекти ще е се появят след 1 година.След една година: ми те ще се появят след 5 години.След 5 години: ми те ще се появят след 15 години.

29

Анонимен

преди 3 години

do32интерисна а ти къде живееш?

28

Всичко е точно!

преди 3 години

Който го е страх да се ваксинира сега, си чака едни 10 години да минат ваксините пълният набор тестови изпитания за ефикасност и безвредност и тогава си решава.Ако до тогава не е умирисал бъзито, естествено.

27

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканТеб от ЦРУ може и да ни следят, но от психиатрията със сигурност. хайде хапчетата и в леглото.

26

Анонимен

преди 3 години

Нормално се чувстват. Родителите ми са лекари в САЩ, ваксинираха ги и двамата. Сума приятели имам в ОК- всичко е наред. Само ***, реднеците и най-бедните не искат да се ваксинират. Невежество. Разбира се, Бай *** знае всички световни конспирации и затова не иска да се ваксинира. Ама, докато Бай *** плямпа, развитият свят действа, пък *** си седи опашкар и пръв бедняк.

25

пияница мистик

преди 3 години

До Ую ГрездьооларХахахахахаха, евала брат, посмях се от сърце. Жалко, че няма повече като теб тук, а само някакви сухари пенсионери и комунисти :)))

24

Анонимен

преди 3 години

Младите могат да загубят ище 3-4 години в ресктрикции ако не се ваксинират. Ще се създаде едно неграмотно поколение с тези дистанционни обучения.

23

Анонимен

преди 3 години

До 27Хаха, много достоверна информация..

22

Истукан

преди 3 години

Най-възрастните се ваксинират, защото няма какво да губят. Младите могат да загубят много от тази ваксина, като започнем от безплодието, та стигнем до алергиите и следенето от ЦРУ. Бабите и дядовците няма да ги следят от ЦРУ, но младите хора може и да ги проследят, ако не слушат.

21

Анонимен

преди 3 години

До 13Докажи че е така. Нещо публикации, изследвания? Знаеш ли че почти всички препарати като добавки за фитнес примерно не са тествани и върху 5 човека. Да не говорим за инжекции за устни, кой знае какво има в тях, никой не ги регулира. Ваксината е тествана върху 45 000 човека в продължение на 7 месеца. А вече над 1 000 000 човека са ваксинирани.

20

пияница мистик

преди 3 години

До 19"Цирка продължава ,говори се че има починали наши лекари от ваксината"===И на мен така една жена ми каза :))))