32

Анонимен

преди 3 години

7- оооо, ГОВОРИШ ЗА ГРАБЕЖИ, ЮЛИ 2008Г САМО ЕДНА ГОДИНА СЛЕД КАТО БГ ВЛИЗА В ЕС ЕВРОКОМИСИЯТА СПИРА НА БГ НАД 500 000 000 ЕВРО ПО ПРОГРАМИ ФАР, САПАРД, ИСПА ПО ДОКЛАД НА КОМИСИЯТА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ ОЛАФ ЗА КРУПНИ КРАЖБИ И ИЗМАМИ- КОЙ УПРАВЛЯВАШЕ ТОГАВА- БСП И НДСВ- ПО КРАЖБИ И ГРАБЕЖИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ СТИГНА БСП, НА СМЕТКАТА СИ ИМАТ 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ , А 2014 КЪМ ТЯХ СЕ ПРИСЪЕДИНИ И КТБ, А ЕДНИ МИЛИАРДИ ПОЕХА КЪМ КРЕМЪЛ.

31

Анонимен

преди 3 години

Каква Тиква новия прякор му е Мата Хари

30

kory

преди 3 години

Изпълнихте и напълнихте всичко,даже до горе!Крайно и належащо е вече да си ходите!

29

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше Боко Тиквата ,сега щях да съм пенсионер.На 60г съм , и ще се наложи да чакам поне още 5г за пенсия , ако въобще я доживея.В това положение са още около 200 000 българи.Реално пенсионерите в България получават най-малките пенсии и живеят най-малко в цяла Европа/средно мъжете живеят 69.2 г/ Значи внасям 45г за пенсия ,която евентуално ще получавам около 4.2години.Дано се задавят с откраднатите пари всички от крадливата банда Герб.

28

Анонимен

преди 3 години

Нямаме нужда от крадци и мутри !

27

Анонимен

преди 3 години

До 23 ЗозоДоста ниско ниско ниво! Не мога да сляза толкова надолу, ама само една забележка! На коя партия е бил член Баце и още не си е върнал книжката?Амутирай си и останалата част от мозъка!

26

Анонимен

преди 3 години

Вторият стълб е като сламка вече, колкото повече внасяш - толкова по малко се натрупва

25

Анонимен

преди 3 години

Санировчика Мата Хари ще санирал пак 90 % от селата нямат канализация и тръбите на вик с 90% загуби инфраструктура като лунен пейзаж той ще санира панелките да има кво да крадат

24

perry

преди 3 години

За кои пенсии? Тези дето не са внесли и една вноска! 43 години вноски и работа 400 лв. -0 години вноски и стаж 300 лв. Браво!!!

23

ха-ха-ха

преди 3 години

До ВасилевИ кои са тия хора с "националното държавно самосъзнание",че нещо не ги виждам!?А бе,човек,умно момче си,пък голяма простотия изръси!

22

да знаете

преди 3 години

Борко "специалиста" заложи доста капани за следващото правителство.

21

Зозо

преди 3 години

Комунистите, както винаги им остава да ревът по форумите :))))))))))))))))))))))))))На изборите март месец Боко пак ще ги пере с шланга - БСП под 10% Гарантирано от ГЕРБ :))))))))))))))))))))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 3 години

Ей сега ще видите къде са парите от втория пенсионен стълб, и как по-точно директорите вземат по 42 000 лева заплати на месец! Как се правят тиймбилдинги за по 30000 лева на вечер! Как се вземат комисионни от брокери! Как се харчат пари под масата за прехвърляне на партиди!И накрая, пари няма, няма да има и т.н.Който е успял да се прехвърли в НОИ добре, който не е да го свърши, докато не са забранили и това!

19

Анонимен

преди 3 години

Кво си изпълнил.. плащаш с пари на данъкоплатци и заеми... Вашата работа е да спрете корупцията, да оправите здравеопазването и да тръгне икономиката.

18

да бе

преди 3 години

До сигурноДреме му!Ако ги загуби тихо и кротко си хваща самолета за Лос Анжелес,и до там!А курнелката като вземе властта и почва да раздава по 1,000 лв на калпак! И такова едене и пиене ще почне,че направо почвам да си завиждам!

17

Анонимен

преди 3 години

Бoкo рaздaвa пaри вce eднo ca нeгoви. Някoй щe пoлучaвaт пaри нaгoтoвo a други щe връщaт нa Бoкo зaeмитe. Бoкo рaздaвa пaри зa дa cи купи глacoвe. Вcички мaн гyсти щe глacувaт зa нeгo щoтo рaздaвa пo 900 лeвa зa глeдaнe нa двe дeцa.

16

Бог на войната

преди 3 години

Знаете ли кой е бога на войната? Бога на войната тия дни беше един сащоамериканец около 80-те и носеше един долар в портфейла си! Защо? За да си напомня всеки ден изкуството на войната - че всеки долар откраднат от другите се равнява на 10 негови. И това същество е определяло външната политика на САЩ за последните 50 години. Е намериха го на едно голф игрище, доста порязан от бръснене ....

15

Анонимен

преди 3 години

100 км = 1.5 милиарда . Тия пари за пенсионерите са за цели 20 километра асфалт ехей.Какво тук значат некви си пенсионери? Харесва ми как са го измислили 10 години ги държат на хляб и вода и преди изборите им дават по 50 лв.

14

SS

преди 3 години

ето на - римляните пак се уредиха... че как иначе - нали са гласоподаватели на герб

13

Анонимен

преди 3 години

Така наречения безнес ,които се подаряват милиони ,били хотели ресторантьори ,кафеджии ,защото те внасяли много милиони в бюджета ,тоест като Божков ,или хотилиерче,и като те назначат ,счетоводителя казва ако дойдат НАП ще казвате че 8 часа и толкова парички )е това е бизнеса в България )