65

верно ли

преди 3 години

До Who is the Kewn?Измислил го е другаря Клаус Шваб,но не казва как телефоните ще берат кайсии и корнишони!А Ким Чен Ум щял да сади айфони щот били гладни Корейците!РАНАТА ПРАЙ БУРБЪТА!

64

Готови ли сте?

преди 3 години

Надявам се да сте готови за световната гражданска война, която подклаждате в интернет и фейсбук.Всеки коментар е клечка кибрит. Всеки пост - буре с барут.Това ще се взриви апокалиптично-мощно.Който може да се спасява, да се спасява. Не знам как. Ако някой знае как да се спасим от това, което идва - да дава съвети. Ние трябва да спасим българския народ. Стига дразги и интриги!

63

Анонимен

преди 3 години

До Човека го е казал!Има такъв народ на североизток от Бэлгария.

62

Who is the Kewn?

преди 3 години

Няма някаква мистерия?Механизмът е много ***:- Създаваме паника- Хващаме правителствата по долни *** в креватите и насред гей-оргиите им- Народа им скача на врата- Предлагаме подкрепа на правителствата- Подклаждаме недоволните граждани чрез Сорос- Палим граждански войни- Повишаваме контрола на СЗО, Интерпол и други- Сваляме правителствата- Поемаме централизирано глобално контролаТова е идеята и на ООН. Това се мисли от поне 60-70 години.Няма шанс да не стане - измислили са го.

61

Човека го е казал!

преди 3 години

Със средствата за масова информация всеки народ бързо може да бъде превърнат в стадо ***. /Гьобелс/

60

Значииии....

преди 3 години

Не знам к'во ти се яде обаче боба с лютеницата ще го получиш не както очакваш. Има го Овърмайнд Джак има го и Симеон 2. Има си начин да биеш Джак с Блек Джак. И затова, че ми създаде толкова много ядове и че ме забави толкова много и че толкова гадости станаха заради твойте изпълнения, ще ядеш боб с примеси!!!

59

Who is the Cewn?

преди 3 години

Не е голяма мистерия какво се случва.Създаде се паника, която практически постави на колене правителствата. Това дойде неочаквано, което ги свари по долни *** и в креватите.Точно тук е разковничето - глобалните кукловоди, сега предоставят подкрепа на тези правителства. Част от тази подкрепа е финансиране от СБ, другата част е "удрям ти едно рамо, после ще ми благодариш".Нямайте съмнение, че капана е хлопнал и за Буби Тиквата. Глобалното правителство идва. Предстоят граждански войни.

58

Все едно:

преди 3 години

Аз да имам Блек Джак - и седя и си гледам другите к'ви са долни и си чакам реда кога да си го изиграя, и некъв наднича вижда ми картите и ме изпява ония бият пас, мен ме прецакват и няколко игри по-късно аз пак удрям блек джак и стана грозно. Стана грозно заради снифъра ...

57

Анонимен

преди 3 години

Яде ми се салатен боб с праз и лютеница.

56

Седя си аз такъв:

преди 3 години

След всичките глупости дето съм видял и съм преживял и си знам аз, че тоя разбира само от бой и от смърт и се чудя, чудех се една седмица него ли да убия или целия му род и как някой все едно ми разчете мислите и ме снесе на свещенниците и те рекоха: Нема да убиваш негово величество, нищо, че разпродаде страната на безценица и е геноцитен убиец и че направи така, че да нема образование, а да има църква и точно заради последното ще прецакаме асасин! И после си теглите теглото...

55

Герберастче

преди 3 години

Дядо Господи, прости ми,моля ти се от душа!Като Бойко направи ме-да не мога да ГРЕША!!!

54

Анонимен

преди 3 години

До ДГДЕй от тва СДС по лоши хора няма бе. Взеха ви ножа взеха ви хляба и сиренето и кашкавала и ви оставиха само по една клавиатура да се оплаквате от тях. Че то днешното поколение не знае вече какво е СДС а оплаквачите като тебе не свършват. Пуста Северна Корея за вас, ама за нищо на света няма да припарите там защото много добре знаета колко е голям комунистическия к..ур, затова си натискате парцалите тук и ще продължавате да се оплаквате от лошото СДС до гроб дето ви остави голи и боси.

53

Анонимен

преди 3 години

Има и друго обяснение защо става толкова бързо при тях :Може и да са се ваксинирали преди да пуснат вируса в Китай

52

Анонимен

преди 3 години

Криси Тейгън повече няма да опитва да забременее

51

Боеко е ВЕЛИК!

преди 3 години

Борисов разпореди: И Мангъров ще се ваксинира публично!Няма да се ваксинирам, смисълът не е всички да се набоцкат, обясни доцентътВсички гласували да се похарчат 180 000 000 за ваксини да ги ваксинират пред камери.Като ще избиват народа и те да пукнат!Да не се извъртат,че имали имунитет!Каквото за всички и за тези фашисти същото.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Че в Русия има цяла еврейска република от там произхожда и Жириновски с рожденна фамилия Еделщайн. Но тези евреи са най-големите мошеници, просто комунизма ги е променил до неузнаваемост. Ако ти дойдат в хотела ще ти откраднат посудата и чаршафите. След като си изядат супата ще ти пуснат муха в чинията и няма да ти я платят. Преди 3-4 години една руска еврейска група беше обрала хотела в Кайро, полицията ги беше арестувала а Жириновски заплашваше от Москва с атомна бомба Египет.

49

Аз ви казвам:

преди 3 години

Ние живеем в религиозна държава - министър председателя - първо взима награда от свещенници, после се покланя на свещеници, после харчи не знам си колко пари да укрепи пътя към Рилския манастир, после ми отказва S.T.E.M. проектите и ги дава на Виктор Кръстев, който си е накичил училището с икони отгоре до долу. После пак по поръчка свещенниците ми правят скандинавския нож невалиден, после аз що съм отрепал няколко свещенника. Ще се научите на уважение ТРЯС ПОКАЕТЕ!!!!

48

Анонимен

преди 3 години

Платена реклама на "Дойче Веле".Източникът не е надежден.

47

ДГД

преди 3 години

Чешайте си сега езиците, ама скоро ше ни видят сметката. Протести трябват и махане от "хубавия" западен тоталитаризъм. Електронните ваксинационни паспорти идват. Спомням си едно време прасетата и овцете в месокомбинат Родопа София имаха маркери да се знае кое от къде идва кога ще се коли. Едно време преди СДС да си разпрати "директорите" по заводи и комбинати, които да фалират.

46

Анонимен

преди 3 години

До ХемусХора които не могат да отсеят кое е истина, кое е полуистина и кое е лъжа не трябва дачетат такива книги, защото неминуемо стават хейтъри. А омразата е болест която те изяжда бавно отвътре.