71

УЧУДЕН

преди 3 години

ДО ВСИЧКИ ПСЕВДОРАЗБИРАЧИ И ЕСКПЕРТИ. ХОДЕТЕ ОБЯСНЯВАЙТЕ ТЕОРИИТЕ СИ, НА ТЕЗИ В ИНТЕНЗИВНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ. МОЖЕ ДА ВИ РАЗБЕРАТ, НО ЕДВА ЛИ. "ИМАЛИ ИМУНЕН ОТГОВОР, НЯМАЛО ПОВТОРНО ЗАРАЗЯВАНЕ, БИЛО ПРОСТО ГРИПЧЕ, ЧАЙЧЕ С АСПИРИНЧЕ" И ЛАЛА -БАЛА ГЛУПОСТИ. ГЛАДНИЯТ НА СИТИЯ НЕ ВЯРВА. ДА НЕ ВИ ИДВА ДО ГЛАВАТА, ЗАЩОТО СЕ ОКАЗВА ЧЕ ТОГАВА НИКОЙ НЕ ТЪРСИ МАНГЪРОВ, А ПО-СКОРО ТЪРСИ ВРЪЗКИ ЗА ВМА...

70

Анонимен

преди 3 години

От къде накъде възрастните? Защо не ваксинираме тези,които СЗО обвиняваше,че били главния разпространител на заразата младежите? По желание разбира се.

69

тъжната истина

преди 3 години

Вирусът е изкуствено създаден и умишлено пуснат с цел редуциране на населението, с оглед драстичното му увеличаване, консуматорство и ограничените ресурси. В този смисъл, наистина ли вярвате, че има измислена ваксина, която е за наше добро, с цел да ни съхрани животите. Това е лудост! Медиите си вършат перфектно работата, като пропагандират една лъжа. Лъжата казана 1000 пъти става истина, а трезвомислещите стават луд. Много е тъжно и страшно! Ваксинирайте се, всеки има право да си съсипе живота

68

Абе

преди 3 години

Най-рисковите са докторите и такива, които имат контакт с много хора - полицаи, магазинери, работещи на гишета и други. Чак след това възрастните.

67

Анонимен

преди 3 години

Изтината е че народа ни е постоянно лъган никой не вярва вече на никого щом една мутра ни управлява какво искате

66

Анонимен

преди 3 години

Нали уж медиците се разболяха и придобиха антитела, сега има едни 4 000 животоспасяващи ваксини и ще ги дадат на тия медици дето имат антитела вместо на възрастните дето се криха и нямат антитела.

65

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега, плащат на един доктор да приказва на контра за всичко. Борисов му плаща. Иначе ще се появи реална опозиция, а така всички несъгласни се обединяват около Мангъра и Борисов пак знае какво се случва и кой какво прави. Това не го ли виждате? Как ви водят за носа без значение дали сте от едните или от другите?

64

Анонимен

преди 3 години

"Преди ден премиерът Бойко Борисов обяви, че е разбрал лично от доц. Атанас Мангъров, че той ще се ваксинира. Министър-председателят дори препоръча на здравния министър това да стане публично. Самият Мангъров обаче отрече.."Най-умният на килограм живо месо антикомунист в България отново не е разбрал какво му се казва.

63

Този

преди 3 години

Пак ли измангърка нещо !

62

Анонимен

преди 3 години

Абе Мангъров,ти къде живееш? Нали"веруюто"в тая Държава наложено от Вожда - крадец Е популизъм,крадене и лъжи!

61

анонимен

преди 3 години

Мангъра не отчита че повечето лекари са възрастни, особено извън София.

60

Анонимен

преди 3 години

Най-добре първо да видим какво ще се случи със отговорните.Нека първо да нахранят косатките, пък след това.

59

Анонимен

преди 3 години

А сега де Мангъров казва че има имунитет след преболедуване организма създавал антитела а от Европата ни казват съвсем друго че всички трябва да се ваксинират дори и преболедувалите доценте каквото кажат господарите бе

58

Истукан

преди 3 години

Който се ваксинира, няма да има деца. Нека се ваксинират пенсионерите.

57

Анонимен

преди 3 години

Този защо не вземе да млъкне накрая !!!

56

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Боц-боц=чип=знак 666=край..........

55

Анонимен

преди 3 години

Тоя е прав ...всички държави ваксинират ,80,85,90,даже и 100 г тук нашите учени професори много знаят)

54

roko

преди 3 години

Според СЗО няма достатъчно информация, че ваксината предпазва от заразяване или предаване на заразата на други хора на този етап, а Файзер уверяват, че ваксината ще ви пази за цели два месеца след като сте направили и двете ваксинации. Изводите оставям на вас!

53

ъъъ

преди 3 години

Доценте, моите уважения, но няма да се разберем така! Възрастните хора.. викаш, които са най-доверчиви и най-лесно манипулируеми. Еми, да ти кажа, на мен възрастните ми близки са ми по-скъпи, от шепата шефчета на болници и др. промитаци в бели / черни роби, които приеха ваксината с пропагандна цел. "Ваксинирайте.. еди кого си!" не се казва, "Предложете експерименталната ваксина на еди кого си" е по-приемливо. Ти твоята майка "ще я ваксинираш" ли?

52

Анонимен

преди 3 години

Човечеството е потънало в бездуховност и тъпота, смилачната машина на тия които знаят ще го смели Постепенно всички хора ще бъдат уеднаквени с маски, ваксинирани и под строй към бялата светлина в генетичния тунел.