233

До 5-ко 244

преди 3 години

Германските медии сигурно знаят за нашата история дори по-малко, отколкото нашите за тяхната ! Да ни ги даваш тях за пример е просто НЕЛЕПО !

232

1

преди 3 години

До 5-koАз съм го чел тоя договор и в него ясно е написано, че Комисията по историческите въпроси ще работи за преодоляване на спорните моменти. Явно СМ си мисли, че с това са си осигурили гаранция, че могат да продължат да си говорят каквото им скимне. Явно не са/сте познали.

231

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой да ги е виждал древните Византийски хроники,че все ги цитира. В главите на българите е пълна боза от исторически лъжи и измислици. Никога не сме знаели истината,а и не я и обичаме по принцип,защото не е толкова велика колкото си мислим.Това което ни се иска го приемаме за истинска история.Ееее..не става така.

230

До 5-ко

преди 3 години

Единствената разлика между мизийско-тракийските и македонските българи е, че Мизия и Тракия са населени предимно с Аспаруховите българи, ая Македония с Куберовите - два клона на един и същ народ, наследници на хан Кубрат ! Освен тях, двамата най-големи - Батбаян и Котраг, остават с хората си по поречията на Волга, Дон и Днепър (волжките българи), а най-малкият Алцек - в северна Италия, където има цели селища и знатни фамилии с български имена ! Това е истината, за която има много свидетелства !

229

Анонимен

преди 3 години

До 5-koМакедоснкия език е СЕГАШНИЯ ви език. Той не е съществувал преди 45та година. Признаването на сегашния ви език не казва АБСОЛЮТНО НИщо за историята преди 45та.Правите се на утрепани, но така няма да стане, обещаваме ви.

228

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен217 Със здрава ръка,мъдлра политика и меч, така се "обхожда и защитата"такава голяма държава скотоумецо. Българските царе са защитавали България повече от 1400 години. Техните наследници няма да позволят на едни скотоумци,говорещи руски и сръбски, да разкъсват парчета от нея.

227

мдаа

преди 3 години

Какво очакваме от сръбски помаци .Президентът им е съ типично македоското сръбско име Зоран а презимето му е Заев от дядо му зайко.СрэбскИ помаци и еничари работа в Европа.докато не се изчистят от сръбската ушна кал.

226

Анонимен

преди 3 години

До 5-коПетко в Гърция работят много "македонци" с български паспорти!

225

1

преди 3 години

До Kamenco... да говорите каквото искате руснаците и сърбите, който са ни отколешни врагове и се оптиват по всякакъв начин да ни изличат културно, ще продължат чрез вас да го правят със все по-големи претенции, включително и на територията на сегашна България.Ние знаем каква е целта, не се притеснявайте.

224

1

преди 3 години

До Kamenco"Нити може неко да ви а украде историата,ниту можете да имате некаква штета од тоа дека се чувствуваме за посебен народ"Нещо си се объркал.1) Това дали може да ни навреди го решаваме ние и няма да ви позволим да ни крадете историята. Много лесно се разполагате с чуждата пита.2) Щета може да има. Македония е изкуствено образование, което е имало за цел да откъсне българско население от България под давлението на Русия и със сръбска помощ. Ако ви оставим ....

223

До 5-ко

преди 3 години

Аз те питам нещо, а ти ми отговаряш друго, защото ПРОСТО НЯМАШ ОТГОВОР ЗА МОЯ ВЪПРОС ! В България има македонци, тракийци, добруджанци, шопи, родопчани, и др., според местността, в която живеят, но когато сме съществували като държава, те са били част от нея ! В годината, която си посочил, държавата ни официално е била закрита, понеже е била под насилствено османско владичество ! Според древните византийски хроники, по-малкият брат на Аспарух - Кубер, се заселва с хората си точно в Македония !

222

Господар и командир

преди 3 години

Македонците са българи а Македония е българска!

221

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен233 Каталунците имат автономия,докато българите от Пиринско ,не. Освен това, комуниститеБКП,сега БСП, са принуждавали българи от пиринско да се пишат македонци,в България не живейт само комунисти/социалисти,на изборите се вижда,че те са малцинство в България. България се раздели с комунизма,заклейми го,като престъпен строй,както това стана в Парижката асамблея 20081когато комунизмът в света,бе заклеймен като престъпен,също като фашизма. Междувпрочем, БСП подкрепя позицията на България

220

въпросче

преди 3 години

е как бе , не е ли Адам първия цар на македонците ?

219

Яго Аспас

преди 3 години

Гърция праща топли поздрави и обич на нашите братя СеверноМакедоните..ВИЕ СТЕ СЕВЕРНИ МАКЕДОНИ = ВИЕ СТЕ ГЪРЦИ !ГЪРЦИЯ ЩЕ ВИ ПАЗИ ОТ НАВЛЕЦИТЕ ОТ РЕКА ВОЛГА .ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ФИРОМСКИ БРАТЯ ---- СЪС ВЕЛИКИЯ ХИТ НА ''АРЪН МАЙДЕН'' = АЛЕКСАНДРОС ДА ГРЕЙТ'' !!НАПИСАНА И ЗАПИСАНА ПРЕЗ 1985 ГОД...АВТОР НА ТЕКСТА Е БАСС-КИТАИСТА СТИИВ ХААРРИС...И ИЗПЯТА ОТ ВЕИКИЯ ВОКАЛ НА МЕЙДЕН = БРУСС ДИКИНСОН !!..И В АЛБУМА ОТ 1986 ГОДИНА---СОМУЕРЕ ИН ТАЙМ !

218

Анонимен

преди 3 години

235 Носи се, самият факт,че пишеш на български диалект, със сръбска пишешта машина,в български сайт, говори,че България е демокрация,а вие сръбскакочина. Българин не може да пише в сръбски и северомакедонски сайт,защото сте руска марионетка и не сте готови за ЕС. Не може така,"вие сте големи,древни,дай да си откъснем малко от снагата ви,и не ни замеряйте"?! Това сте вие,крадци жалки и неграмотни.

217

Анонимен

преди 3 години

А то и баща ми има един документ в който са го заставили да се пише македонец и е лежал в затвора защото е отказал но си е българин от Пиринска Македония област трябва да се различава област от държава и каталунците искаха да се отделят от Испания ама не им се получи и не знам някой испански крал да е каталунец

216

Анонимен

преди 3 години

До И.А. 231 В България има странджански, тракийски,мизийски,родопски...много неща от тези български области,но само нискочелите,тъмнокожиикосмати наши сънародници от Вардарска Македония,населена птредимно с българи,решиха да си измислят нация и език,които не са съществували никога в човешката исторпия. Провеждайки един декрет на Коминтерна.

215

Kamenco

преди 3 години

Коа е потребата за омаловажувае и навредувае? Мала и небитна држава пробала да ви украде историа?Под влиание на Тито коминтерна " *** ***"се дрзнале да мислат дека се посебен народ.Нити може неко да ви а украде историата,ниту можете да имате некаква штета од тоа дека се чувствуваме за посебен народ.Вие како членка на ЕС можевте и ставивте вето за преговори за влез на РСМ во ЕС.Уживате како членка на ЕС,и можноста коа а имате да не малтретирате,ние ништо не ви можеме..

214

Анонимен

преди 3 години

Чехите и словаците винаги са били войници, слуги,прислужници, пристави...на курфюрстите от Австроунгария. Войникът Швейк, решил да размаха пръст на България,която е била империя, с хилядолетна история. Комично.