139

до БАУ

преди 3 години

Тя припадна 17 минути след ваксинация? Какъв супер нисък праг на болка те гони? А във видеото на CNN един доктор каза, че това била много честа реакция при ваксиниране и хоп, го отрязаха. Единият говори едно - другият - друго. Вервайте им.

138

Бау

преди 3 години

Аз съм кучето на Соррросс

137

Анонимен

преди 3 години

От гербави фашисти акъл не щем.

136

Кучо

преди 3 години

Бау бау бау бау! Аз съм ***!

135

do 134

преди 3 години

Това с "празната спринцовка" няма как да стане. Вкарването на въздух в кръвоносната система е много опасно и може да доведе до смърт. Търси с гугъла емболия да видиш за какво става въпрос. Може обаче да е пълна с физиологиче разтвор или някакви витамини.

134

Бау

преди 3 години

До 131Тя си каза защо е припаднала. Страда от нещо много рядко. Супер нисък праг на болка. Ти/аз ако стъпиш на Лего, ще псуваш. Тя ще припадне.

133

Анонимен

преди 3 години

Да, а после в Тексас ги хванаха, как уж слагат показно ваксина, но спринцовката е празна.

132

Анонимен

преди 3 години

За малоуммните "инфлуенсъри" трябва да има як "локдаун" както и за всички малоуммници които използват тези думи и не мислят самостоятелно

131

Активист

преди 3 години

Ние, от сектата "Свидетели на COVID-19 от последните дни", каним всички на религиозна сбирка. Проповеди ще изнесат:1.Пастор Мутафчийски- "Яко ще се мре!";2.Пастор Витанов-"Математически анализ за това как ще ***!"3.Пастор Кунчев-"Какво каза ГУРУ Бойко с думите-" Ще ви ринем с фадроми"Всички да бъдат с маски, шлемове, тапи за уши, очила, и нещо от....зад!

130

Анонимен

преди 3 години

И страшна рбота.... медицинска сестра в тексас припада след поставяне на ваксина за ковид 19 в аляска също имало подобни случай вчера го гледахме във фейса и мислехме че е фейк но не е има го и туба.

129

LOL

преди 3 години

Кое се разпространява, бе К Р Е Т Е Н? Вирусът не е нещо живо, а е парче програмен РНК код, който казва на клетките какъв вид белтъци да произвеждат.

128

Анонимен

преди 3 години

Убий сорроссоид, спаси българин!

127

до Бау

преди 3 години

Не се безпокойте. Тези садисти са само виртуални. Те на живо са по-ниски от тревата.Повечето от тях се хранят като се надъхват в нета. Но ако им направим психологически портрет ще видите, че са пратеници от пиар агенциите на некадърните политици и само някои от тях са заблудени овце да повтарят опорки, които някъде са прочели. Не може да им роди въображението нищо. Търсят евтина душевна храна да си хранят егото.

126

До 112

преди 3 години

По този въпрос се води научен спор.1.Вирусът не е жив, защото няма ядро, но2. Вирусите имат генетичен материал- РНК или ДНК и се възпроизвежда.,т.е. се държи като жив.3. Преобладава мнението,че е жив, но се нуждае от гостоприемния,за да се възпроизвежда.Антителата се насочват срещу вируса и по това основно се ориентираме,че са ,, влезли,, в организма. Темата е по- обширна.

125

Бау

преди 3 години

До до БАУи като се свърже си се разпространява? :D Вирусолога ми той.

124

ами то

преди 3 години

До 112 оффффваксината е именно за да се създадат антитела и имунната система да е опознала вече вируса и да може да защити организма при последваща среща с вируса . антителата наистина го убиват , вируса не е бактерия и се нуждае от приемна клетка но антителата все пак го спират

123

perry

преди 3 години

Прав е защото знае здравеопазването в какво състояние е!

122

до БАУ

преди 3 години

Верно си много остър! Вирусът се свързва с антителата, вместо с клетката, където може да се размножава. Това блокира изпълнението на неговия РНК код. Ти как си го представяш, че антитялото го коли с нож ли? Че и си оспамил целия форум с глупостите си.

121

Бау

преди 3 години

До 115за жалост, не мисля, че се шегува. Пълно е със садисти във форума. Законите са единственото, което ги спира ...

120

Ввв

преди 3 години

Задължително чипиране на всеки и 5G !!!