78

Тикволандия

преди 3 години

"Ние говорейки за Средиземно море, не трябва да забравяме, че и в Черно море ни дебнат подобни заплахи"А забравихме ли за "постоянната група кораби" на Турция, България и Румъния, за която говореше министър Ненчев ис която ще борим Русия. Сега кой ще каже Турция съюзник ли ни е или не?

77

НЕКА МЕ ВЪЗРАЖДАТ

преди 3 години

ДЕПОТАТ НЕГРАМОТЕН И ПАРАЗИТЕН СЪМ АЗДПС И БСП РЕЗИЛИ

76

Анонимен

преди 3 години

До 90:Ами и те като реципрочна мярка опънат веригата за наши кораби през Босфора? Ти поне две клетки имаш ли в мозъка?

75

Анонимен

преди 3 години

Добре е да опънат веригата през Босфора и никакъв техен кораб да не влиза в нашите територии . Що търсят и какво правосъдие раздават като нямат работа при нас ? Нека си плават в техните си територии!

74

ЕВАЛА

преди 3 години

ЕВЛА НА ТУРСКИАТ НАРОДИЗВСТЕН КАТО НЕГРАМОТЕН ГАСТЪРБАЙТЪРДА ЖИВЕЕ ГАСТЪРБАТЪРЪТ И ИСЛЯМЪТ ДПС И АТАКА ПОБЕДА

73

ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ

преди 3 години

ДПС И БСПОТВРАТ ПОВРЪЩАМ

72

Анонимен

преди 3 години

Турция има производство и индустрия. Те са едни от нашите най-добри съседи и ние сме едни от техните най-добри съседи. Великте сили, които ни командват днес (САЩ, Германия) са едни, утре са други (САЩ), в миналото са били също други (СССР), но ние с турците си оставаме съседи завинаги. И честно да си призная, едни от най-добрите ми приятели са турци, много добри и добродушни хора са.

71

Анонимен

преди 3 години

до 75заземва земи...-----Брао бе, ти измисли нов български език!

70

ДЕПОТАТ

преди 3 години

КАК МЕ ВЪЗРОДИХА И КАК СТАНАХ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР С ВЪЗРОДИТЕЛЯТДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛАААААА

69

Анонимен

преди 3 години

Байден не знам какво може да иска? Дори не знае кой ден е. Старческа деменция има.

68

ИЗВРАТЕН

преди 3 години

ОБИЧАМ ДА МЕ ВЪЗРАЖДАТДПС И БСП ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕСАТАКА И БСП ДПС МАШАЛААААА

67

ТЕМЕРУТ

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛААААААЕДИНСТВЕНО И САМО ВОЛЕН ПАРТАЛА И ДОГАН ПАРАЗИТАДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА И ИСЛЯМАДПС БСП И АТАКА ПОБЕДА

66

Анонимен

преди 3 години

Нестабилна Турция означава нестабилни Балкани. България трябва да помага на Турция.

65

Анонимен

преди 3 години

Та вкратце - десетилетия наред се обезлюдяваха Балканите, бомбиха се християните в Сърбия, въоръжаваше се Турция, Косово и пр. Да, стана силна и претендира за територии, които са християнски от векове, сега ли го забелязахте? Може да е диктатор, но си държи на страната, разви производството. 1 млн бебета годишно в Турция, та на целите Балкани не се раждат толкова. Изкупува фирми, територии, заземва земи, подменя населението, пък сега олеле

64

Анонимен

преди 3 години

Абе важното е, че народът си тачи и преизбира все същите. И според социологическите проучвания, които винаги познават, пак ще си ги преизберете!

63

Анонимен

преди 3 години

Турция е била империя и мисли както една империя мисли!България не е била империя, а подимперия и така мисли и днес! Резултати са видни за всички, дори и да са слепи!Разсъдете преди даване на оценка! Не съм почитател на Ердоган, но засега си върши работата както трябва! Ползва Европа срещу Русия и САЩ и ползва Русия срещу САЩ и Китай

62

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, ние ще купим два кораба, които ще пристигнат след не знам си колко години, и ще си браним суверенитета и интересите по море. А и с тези 8 самолета, които я пристигнат, я не, ще можем да пазим дори и Македония!

61

Фактите !

преди 3 години

Всички държави си защитават интересите , а ние пък защитаваме ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ !Де го има тва по света ?

60

Анонимен

преди 3 години

До По същата логикаНие можем да денонсираме и признаването на РСМ, ако Началникът ни нареди.Ако се опитаме да го направим без негово одобрениеили заповед, ще ни се случи случка.

59

Анонимен

преди 3 години

Ердо може да си пие кафето в София за по малко от 10 минути ако реши...