6

Анонимен

преди 3 години

Алилуя!Само да не сте посмяли да обявите годината за нулева! Има много начини за решение на проблема. Както на ниво училище, така и на ниво класове. Има стари учители, които може да продължат да преподават онлайн, а младите да са в час. Болни дечица, които могат да гледат от домовете си урока, провеждан в училище. Може и временно някои класове да са онлайн, а други в клас. Нека се решава в зависимост от ситуацията.

5

хехе плужек смешен

преди 3 години

на 15 септември трябваше да кажете всички с маски деца учители който не иска не учиама нали трябва да точите средства и да убивате учители нещастници

4

ОТВАРЯЙТЕ

преди 3 години

Отваряйте училища и университети. В Грмания класовете са разделени на две и ходят през ден на училище!

3

Гено от Грамада

преди 3 години

До Сети сеТръгнал си да коментираш образователния министър, пък не владееш писмен български /случай/случаи/....не че и министърът не говори на диалект :)))))))

2

АнонимеН

преди 3 години

ТОЧНО ТАКА !!ЗАБАВАЧКИТЕ И УЧИЛИЩАТА ДА ОТВОРЯТ ИНАЧЕ ОТ НАЙ-ГЛУПАВОТО НАСЕЛЕНИЕ В ЕС И ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЕ СТАНЕМ И ЕДНО ОТ НАЙ-ГЛУПАВИТЕ В СВЕТОВЕН МАЩАБ

1

Сети се

преди 3 години

Най накрая. Случай има всякакви. 1.Млади родители с работа - нисък риск от тежко боледуване - да пращат децата си. 2.Хора живеещи с възрастни или хронично болни - висок риск, да могат да си учат вкъщи. Не може общо решение да отговори на всички нужди.