200

Мутиралият певец

преди 3 години

който иска да разбере голямата картинка, да прочете за Великденските острови, те съдържат историята на нашата цивилизация в обобщен вид - експанзия, разцвет, прекомерна консумация, намаляващи ресурси, глад, войни за ресурси, канибализъм, край. Това са се заели да предотвратят световните лидери като разредят стадото.

199

Анонимен

преди 3 години

Аз съм го кръстил *** грип ама по другата година ще ми е трудно кво име да му дам щото се изчетпват плишки беше прасешки беше може би кравешки

198

Крави Лениц

преди 3 години

а бе бананджии cмоmaни, това не ви е агпо форум, надухте ни главата, вземете се разкарайте

197

Анонимен

преди 3 години

До ГосТМай ти не разбра: бананите не са дърво.

196

Шаши

преди 3 години

Щом Соломон Паси е за ваксината, ние като българи трябва да сме против. Буля Соломоновица, иска да прави инициативен комитет. Така почват нещата.

195

Василев

преди 3 години

Коронавирусът е геостратегическа война на Тайното Светновно Правителство, което трябва да обедини всички държави и народи по света в конкретни базови морални ценности и идеали!А именно , че селският *** трябва да си знае мястото, да знае своите способности и възможности, и да не мрънка, а да започне да дава от себе си повече, като труд и напрягане на мозъчните гънки в позитивна посока!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!

194

Лен Джонън

преди 3 години

вирусчето е само преброяване на овцume и свикване с новото нормално, същественото тепърва предстои. Ако се замислите, които го можете, сами ще осъзнаете, че за да оцелеем като вид, не може да продължаваме да растем и ядем. Останалото са подробности кои са излишните и кой решава :)

193

Анонимен

преди 3 години

Това за чипирането не е вярно. Писано е, че ще има баркод на челото и ръката, не течни чипове с ваксини.

192

българин

преди 3 години

До: номер 195Това е дезинформационна и пропагандна война!Бойко Борисов, най-големият комунист, протеже и бодигард на бившия първи, Тодор Живков, нарича всички несъгласни с него (генералната линия на партия ГЕРБ) комунисти!Значи всички ние, които мразим комунизма, сме комунисти, само и само защото не сме съгласни с топкомуниста Бойко Методиев Борисов???Така и сега ние, които сме против антиваксърите ни наричат "антиваксъри", само защото не сме информирани за новите ваксини!!!

191

ГосТ

преди 3 години

Варианта да се ваксинират хората с полиомиелитна или БЦЖ е много разумен. Общия имунитет първите три месеца е окей и за covid по това, което съм чел. Но класическите китайска и руска ваксини също са окей.

190

Василев

преди 3 години

Излизат публично всички професори доктори завеждащи болници и клиники, барабар с политиците на първа линия и си боцкат по една ваксина!След това излиза народа и се ваксинира!Народът плаща и за ваксините и за заплатите на тези хора, народа решава как да върви процедурата!Който плаща той поръчва музиката!!!Агент Джаред Бованоу!ЦРУ!!!

189

ваксаджия

преди 3 години

До: номер 168Надявам се, твоят коментар не е адресиран до мен? Защото усещам някакви такива намеци от твоя страна, че щом не искаме да се ваксинираме срещу COVID19, то значи сме богохулници, т.е. "антиваксъри"?Аз чета листовките на всички изделия, които си купувам от аптека.Парацетамолът е безвреден ако се пие до 6 хапчета на ден, макар че натоварва черния дроб. По тази причина не е добра идея да се пие заедно с алкохол.Може да се пие от бременни жени, докато аналгинът не може.

188

Папатак

преди 3 години

Много зор, много нещо. Ваксина та ваксина. Нещо, много е съмнителен, този зор за ваксинация. Някой взима пари, да продаде майка си.

187

Анонимен

преди 3 години

Какво да направя с вярата си в собствените си възможности, когато семейството на сина ми се разболя/при литри спирт и разум в контакти,дисциплина/,бабата почина.ДАНО ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ИЗЖИВЕЕШ УЖАСА!ВСИЧКИ ПЛЯМПАТЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И РАЗУМНИ!

186

Тошо Африкански

преди 3 години

Хората не вярват на имунизацията , зашото тя се организира от шайка доказани лъжци и манипулатори.Не може до обяд да търчиш и джипката и да говориш едно , а след обяд след обаждане на Меркел или Ердоган да обърнеш плочата .Е няма как да ти вярват хората .

185

Анонимен

преди 3 години

И спрете да наричате всички антиваксъри, ествествено че масово бихме се ваксинирали след 5-6 години, колкото и да са бързи в създаването, страничните ефекти няма как да се видят веднага. Аз съм за всички доказали се ваксини във времето, на които точно и ясно се знае риска от страничен ефект и какъв може да е той.

184

ГосТ

преди 3 години

Ти май не разбра ? А ? Понятието "дърво" няма нищо общо със систематиката.

183

реалнафантазия

преди 3 години

Нали казаха, че нашите учени разработват ваксина. Не можеше ли тези пари да се дадат за наша ваксина? :)

182

Анонимен

преди 3 години

До До 191"Как го изчисли"Все още няма умрели от ваксината, което означава, че е прав по подразбиране.

181

Анонимен

преди 3 години

Тия колебая се и тях ги бройте към против. Успех на 70% на Кунчо ***. Само изкарване на вируса му е майката. По-добре някъв процент умрели отколкото пълен стерилитет.