34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Каквото и да казвате по този случай, тази уж майка е посегнала на децата си и ги е убила, а не бащата......Животът е изграден на основа причина - следствие! Никой не оправдава жената! Заради изключително тежкото престъпление е абсолютно задължително да се изяснят всичките до един факти и събития! Тулупът ако е проявявал насилие също ще трябва да си плати!

33

Анонимен

преди 3 години

До ТатулУбила ги е за да го накара да страда.

32

Никой

преди 3 години

Абдикация на държавата и всички институции към нея, включително и на семействата с проблеми. Жената не е за оправдаване и това, което е сторила , ако го е сторила тя, няма адекватно наказание, защотот цял живот ще живее с този грях. Обаче всички инситуции са виновни да се стигне до тук. Това е била нездравословна среда за всички и е било въпрос на време нещо брутално да се случи. При всички положения е щяло да завърши с убийството на някой, така не може да се живее дълго...

31

123

преди 3 години

Майката дава живота си за децата , а не ги коли.Каквато и да е истината , тази вече не човек, а у***

30

Анонимен

преди 3 години

Ето изказванията на родителите и и брат и:https://youtube/watch?v=6wWSJ2HSegQ

29

Анонимен

преди 3 години

Това е някакъв абсолютен номер от страна на Георги и неговия адвокат - само и само да проточат нещата. Насилието, което е продължавало толкова години - за мен това е причината да се стигне дотук, каза Илиян Дунчев, брат на Кристина.

28

Татул

преди 3 години

Що не се самоуби тя, като е тормозена. Ами си закла децата. Съчувствам и за тормоза. Но да си убие децата може само психопат.

27

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоМоже би тогава говорим за различни случаи,неотдавна гледах как млада майка убила двете си деца с пистолет,за нея говорих.За тази не пише как ги е убила.

26

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера как може някой да бяга от насилника си и търси помощ,а властите,които трябва да и окажат помощ, да я връщат оново при насилника,който вероятно е много ядосан,че е споделила с някой за побоите и от злоба ,в момента в който няма чужди хора,насилника ще смели от бой или ще я убие?

25

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе мен ли нещо ме хвана ракията или тука някакви ненормалници се опитват да оправдаят това изчадие?!? Гледали ли сте как се коли прасе??!? Това не е единичен акт да дръпнеш спусъка и да се свърши. Това са множество праволинейни движения с ножа и то не на едно ами на две деца. Това е поне 3 -4 мин ужасяващо грозна смърт и особено мъчителна и болезнена за дечицата. Предствавете си и тогава пишете. Мъжа и бил дърпал ушите.

24

Анонимен

преди 3 години

33 Личи си по лицето на държавата колко сте читавите и от двата пола!

23

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, възможно е тоя *** да е бил жертва на домашно насилие, но това по никакъв начин не оправдава убийството на децата й! Най-лесното спасение от домашното насилие е просто да избягаш! Да избягаш у роднини, в друг град, ако трябва и в друга държава... Като е убила децата си, едва ли не потвръждава че справедливо е била жертва на домашно насилие, и даже й е било малко

22

Анонимен

преди 3 години

Тая иска помощ от съдът с разказ,че мъжът и я тормози системно обаче съдът казва "не,не те тормози ти си измисляш". Кефи ме тая съдийка има разсъжденията на закоравял талибан.Как не е разпоредила да я бият с камшик на голо?Нито една майка няма да си убие децата е така щото е решила да се прави на страдалка освен това да бяга и да търси защита която не получава.Освен това полицията я залавя и я връща на мъжът и все едно е някакво животно.Мъжът и да не е полицай?Очевидно се радва на доста симпатии

21

Анонимен

преди 3 години

Тази млада жена и децата и,са били подложени на непрекъснат тормоз и побои от страна на съпруга и,заплахи за убийство,също и от страна на родителите родителите му е имало тормоз върху нея,била е заключвана,гледах изказванията на близките,мисля,че психара е именно бащата.Защо властите не са реагирали не знам,но родителите и казаха,че тя е изпитвала такъв огромен страх,че дори се е страхувала да споделя,нито устно,нито писмено с някой,а той е следял и страницата и в нета.И явно не е издържала.

20

Анонимен

преди 3 години

До :-) 25Ако изобщо е имало насилие, то е защото тя е била лyда........Красноречиво писание доказващо умствена изостаналост или дебилност за този който го е написал! Такива ли са мнозинството българи в България????

19

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе то е ясно, че добри адвокати има тая. Съвсем услужливо мозъка и затрил спомена за деянието,ама ако си майка, като ти кажат какво си направила няма да ти се живее, камо ли да питаш в ареста какво има за обяд.То се е видяло... да я пишат невменяема жертва, да я пускат в домашен арест, за бащата доживотен затвор и да приемаме Станбулската конвенция. Горката женица детеубийца, чак пОскам сълза за нея. Ненормална държава....

18

Анонимен

преди 3 години

Да коментираме какви хора се раждат и възпитават от българи. Психопати, мамини синчета и мамини лигли и същите тези правят драми и тресат обществото. Особена в малките градове, простотията е потресаваща. Само висене в кафенето, фейсбук, клюки и интриги.

17

Alex

преди 3 години

Аз нищо не разбрах от тази статия.

16

Анонимен

преди 3 години

Гледах изказванията на родителите и,тя се е страхувала от него до смърт,затова не е споделила за насилието с родителите си,знаела е,че ще бъде убита или смляна от бой ,ако сподели с някой или родителите си,че е подложена на насилие.Била е и заключвана в дома,освен насилието.

15

loves2drive

преди 3 години

Няма начин нормална майка да посегне на децата си, просто няма начин! Да дадеш живота си за децата - винаги! Ама да им посегнеш и причиниш болка, просто трябва да си изперкал съвсем...