11

Чeбypaшка

преди 3 години

Не обръщайте внимание, ако отвреме навреме се включвам с полуадекватни или напълно неадекватни коментари. Хомосекуализмът не прощава на никого, не прости и на мен.

10

.

преди 3 години

"След като не мога да го видя с очила, не мога да го пипна или да го нося в шепа - вирус няма" - заключи мъдро бъдещето на нацията Мюмюн, сипа си още една ракия, напсува съседа отдолу, одари по един шамар на ***, плясна Ферхундето по *** и въздъхна мъдро...После добави: "То и полетът до Луната е измама, защото не съм го гледал наживо. Земята е плоска и ваксините са измислица, за да печелят юдеите..."И така бавно и полека сев затри една нация - българската.

9

Анонимен

преди 3 години

Има ли вярващи в политиката на Русия и Китай?!

8

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовАтанасе радвам се ,че и ти си сред тях хххаххааааа

7

Мен

преди 3 години

Като се има предвид колко са функционално неграмотните, то този процент даже е и нисък.

6

89545

преди 3 години

Не пропагандните каналинаКитай и Русия, а необоримата логика на хората, които живеят с постоянни лишения, а децата им нмат никаква перспектива за по-добър живот. Не забравйте, чебългаринът има здрав разум и не се поддава на пропагандата. Недоверието към ЕСще расте, защото оттам идват модели на свърхтоталитарното, а българинът го различава безпогрешно. За децата дори е ясно, че не отговаряхме на критериите за ЕС и НАТО, но ни приеха, за да се прекъсне връзката с Русия. И не само нас.

5

Анонимен

преди 3 години

Радвам се ,че има 40% здравомислещи хора.Жалко ,че промитите *** мозъци са болшинство .Но нищо ,не всеки ще бъде спасен.Явно лоения принц от Банкя е получил писмо от Брюксел и сега се чуди как да излъже раята пак!

4

Анонимен

преди 3 години

А това, че хората не искат да се ваксинират принудително, се смята ли за конспирация?

3

Анонимен

преди 3 години

Ествествено, че вирус няма!Няма също:държаваобразование (заменено с някакво образУвание)човещинасвестни политици.Има само чалга, ***, малограмотни нещастни хорица, които вярват на всичко.

2

Гневен

преди 3 години

Купих си дрон и му залепих с пвц лента 10 остри ножа по него. Утре депутатите от герб, докато влизат в парламента ще го забия в нечия гербава глава!

1

Анонимен

преди 3 години

Като казват ,че има вирус защо не го изолират?