14

Анонимен

преди 3 години

Чакай де - преди 30-40% заразени дневно, сега 30-40% заразени дневно... мерките давали чудесен резултат... предсрочно щели да ги махат...Мерките са за махане, ама не защото са дали резултат, а защото са плод на безумния здравен министър и неговата некомпетентност.Това 80% от болните ти да са над 65 години и ти да затвориш барове, фитнеси и детски градини... все места на които тия бани и дядовци висят по цял ден и нощ...

13

Основателен въпрос

преди 3 години

Какво прави министър-председателят на държава-членка на ЕС а в селски хлебозавод? Няма ли си подобен човек друга работа и ангажименти в условията на пандемия, която заплашва да срине икономиката и здравната система.

12

разсмя ме

преди 3 години

Стана ли ви ясно кой разпорежда да се затваря и отваря? Експертите са за пунта мара.Да не забравяте кой е доктор онорис кауза по всички науки, ей :)

11

Анонимен

преди 3 години

Гърция затегна мерките и през пролетта и сега,затова по-добре се справя от нас.Има и по-малко заразени и по-малко починали,а барба Ганьос не смее да предприеме по-драстични мерки от страх да не падне от власт преждевременно.Дръж се като мъж,бе.Така и така си отиваш.

10

Анонимен

преди 3 години

Кога са били затворени пък щели да ги отворят бойко шзлез от паралелния си свят слез на земята мутро спри да бълваш глупости вече

9

До 3

преди 3 години

Майтапиш ли се?Всички знаем как си спазва обещанията и колко траят.От ден до пладне.

8

Атанас Велмазов

преди 3 години

Всеки ден подмивам *** на Борисов, Пеевски и Доган с личния си ибрик, а те ми заплащат по 12 ст. на сесия и по 4 ст. на коментар тук. Да живее България.

7

Анонимен

преди 3 години

Тоя е решил да изпозарази целия народ,та хем да му се ваксинираме с несигурната ваксина,хем да отложи изборите заради масовата зараза.Което е и целта му.

6

Анонимен

преди 3 години

От толкова управленски обещания е чудно как си оставаме на дъното на всички класации. Или сме много прокълнати, или ни лъжат като ***

5

ф

преди 3 години

Е то неговата дума не значи много. От сутрин до вечер си променя мнението по 50 пъти.Според мен най-добре да се отвори всичко след празниците.

4

Търговци на битака

преди 3 години

А битаците кога ще отворят или те не са бизнес

3

Анонимен

преди 3 години

Човекът просто си спазва ангажиментите.

2

Анонимен

преди 3 години

Безотговорното ти обещание ще доведе до много повече заразени и ново затваряне след нова година поне до пролетта.

1

Атанас Велмазов

преди 3 години

ЧЕСТ И АДМИРАЦИИ , ГОСПОДИН БОРИСОВ ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !