118

Време е...

преди 3 години

Време е за яйца и домати срещу президенството, зеленият чорап Радеф орезили България.

117

Радев-фигурант

преди 3 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

116

Лицемерен партиен чл

преди 3 години

Представителят на статуквото Радев ( бивш шеф на ВВС) се бори срещу статуквото , и докато се бори станал Президент на Статуквото !

115

Радев-празнодумец

преди 3 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...

114

Ех, Резиле

преди 3 години

Само да попитам многознайковците фенове на Резилек, тук!Това не е ли избрания с гласовете на БСП и ДПС пРезилдент на ***?Същото БСП, което излъчи и Жан Виденов и Оглушарски, заедно с ДПС и Пеевски???Същото БСП, на което винаги спират парите от еврофондовете, защото се краде с шепи???Същото БСП, което цока от Европа, а сетне се обърне да се оригне към уж братската им русия!Резиле, хрантутнико български, спри да сер*ш глупости, които не са в капацитета на малкото ти войнишко мозъче!!

113

Анонимен

преди 3 години

БСП - на нашия човек мандата му изтича и имунитета също... Трябва спешно да направи план!

112

Истински Фигурант

преди 3 години

Поредната порция празни приказки и кухи фрази от Фигуранта Радев ! За наш късмет му остават само 10 месеца !

111

Ананиев

преди 3 години

"Този човек няма квалификацията и образованието да оценява труда на специалистите,занимаващи се с формирането и съставянето на бюджета..."

110

Диана

преди 3 години

До Анонимен112Що се дразниш толква, значи? Ми разбира се, че Радев е кукла на конци, фигурант...Как иначе ще обясниш поведението му на протестите на БСП? Негово задължение е да обединява народа, но БСП му дръпна конците и той започна да прокламира на ляво и на дясно да сме си върнели държавата,държавата на БСП т.е., защото тя сега не е на БСП определено, макар че тези негодници все още манипулират ситуацията като пречат на управляващите,създават интриги, провокации и мръсотии в общ,пространство

109

Анонимен

преди 3 години

Прав е президента Радев..................100 %!!!

108

Анонимен

преди 3 години

Много са ми смешни троловете на фигуранта тук, като напишеш нещо вярно и скачат на бой веднага.Явно до там им е аргументацията, като не могат да отговорят почват с обидите и псувните. То от злоба не се учудвам, че до там са го докарали горките.

107

нема лошо

преди 3 години

Фигурантът прави сложни фигури със самолета в небето,а му три се търкаля като п.асе по трасето,

106

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ се изнесе при Цветанов...

105

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

До ДианаНе се обяснявам на *** и мутри! ВЪН ПРОДАЖНИЦИ НА РУСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ!

104

Анонимен

преди 3 години

Гледайки кандидатите за политическа слава,човек започва да мисли напразно ли минаха 30 г.демокрация?Ако сме очаквали политическата класа да еволюира с хора като Радев,Нинова, Манолова, А.Симов,Свиленски,Р.Петков, А.Първанова,Хр.Иванов и ниския му чирак, сме излъганиТези хора не могат да надскочат амбициите си,прекалено са голословни и демагози,хора опитали власт и недоказали се,но искрено алчни за Власт.. ББ не е цвете,но в сравнение с тези мало*мници, е точния за нашия "бардак", в който сме.

103

Анонимен

преди 3 години

Защо не му показахте пауър пойнта от днес с дроновете които ще ни пази?Иначе вярването е безплатно, неизбежно все някога ще имаме и нов президент, истински който обединява нацията и прави градивна критика.

102

Диана

преди 3 години

До ЕВРОАТЛАНТИКГовори конкретно, уважаеми!- Радев не казва никъде по никакъв начин това, което ти говориш....Може да си мислиш, че той иска да каже това, но той казва нещо съвсем, съвсем различно! И като говориш, говори конкретно: кой днес бие и е корумпиран, защото това което аз виждам е, че протестанти на БСП бият и Бойко подгони мафията в борбата си именно с корупцията, която ни донесе БСП с нейния Преход към Пазарна Икономика!

101

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов опита да върне социализма, но ЗАПАДА го разобличи!

100

Анонимен

преди 3 години

До Средство- усвояванеДОБРЕ ЧЕ БОЙКО УСПЯ ДА НАТРУПА ПАРИ, ЗАТОВА ЕВРОПАРЛАМЕНТА ГО ПРИЗНА ЗА КОРУМПИРАН

99

Средство- усвояване

преди 3 години

Добре, че Бойко за три мандата натрупа средства за усвояване по време на кризата с карана-вируса, защото ако комунистите през това време бяха на влас, България щеше да бъде окрадена до шушка, както винаги е ставало при управлението им. Иначе, фигурантът не се интересува от това, че при тази криза народът е обедня, но по-важното за Зеления чорап е Бойко да не отделя средства за усвояване от населението, защото благодарните българи после ще гласуват за благодетеля си Бойко, а не за фигуранта Радев