90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79"Аз не вярвам нито в науката, нито на който и да е бог, всичко е измислено за контрол и промивка на мозъка, ама като гледам твоя няма на къде повече, ха, поне ваксината ще те избави от мъките ти! Успех!"Знаех си, че си от тези, които още си мислят, че Земаята е плоска. :))))))Успех!:)))

89

Анонимен

преди 3 години

Каква е гаранцията, че ще ги ваксинират със същата ваксина?

88

Анонимен

преди 3 години

До Киро"Недоумявам как толкова много народ си мисли, че ще ги чипират, тровят, избиват, следят и какво ли още не с тия ваксини."Ама ти си мислиш, че тия хора говорят сериозно ли?Такива хора само се чудят с какво да си разнообразят скучното ежедневие. Ниокй от тях не ги мисли на сериозно тия неща. Казват си, чакай да пусна пак някой такъв коментар, белким някой пак се хване, и дотам.

87

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах , те са трима и кой на кого ще я ръга. Обама на двама или обратното, изяснете моля процедурата.

86

-70 градуса...

преди 3 години

Тва не бих си го налял и в колата - ще ми спука радиатора.. после ко праим?

85

ИСТИНАТА

преди 3 години

Как се разработва ваксина в една компания?Много просто - задава се срок и се притиска персонала от учени.След съмнителни процедури и методи, персонала открива "решение", ама дали е точното - това нЕма никакво значение.Важното е да се разтръби, че ваксина има, а когато "пазара" пищи от нужда, винаги ще се намери някой да го експлоатира.Това е много опасен феномен. Пазарната икономика няма нищо общо със здраветоЦялата схема е МНОГО гнила.АМА МНОГО!Ваксините идват от учени. Не от фирми!

84

Идеалист

преди 3 години

Може с т.н. чиста ваксина. Той и Тръмп се лекува с индивидуални антитела. Аморалния извратеняк Клинтън и суперлъжеца Обама ше ни агитират. Да се инжектират джендърите!

83

Анонимен

преди 3 години

О дано объркат нещо 7.5 милиарда ще ръкопляскат

82

Анонимен

преди 3 години

Аз обаче не разбрах: с ваксината само мъжете ли ще скопяват, или всички наред? Щото ако скопят само мъжете могат да го припишат като страничен ефект на ковидчето, нали Китай изкараха такава статистика още пролетта. Ама ако ще скопяват и мъжете и жените, ще си проличи, че е от ваксината.

81

ИСТИНАТА

преди 3 години

Това не е ваксина, а препарат със съмнителни свойства.От Уикипедия: Ваксината е БИОЛОГИЧЕН препарат, който създава активен придобит имунитет срещу определена инфекциозна болест.Няма ваксина с антифриз, която да се съхранява на -70 градуса. Това е обикновен препарат, но не и биологичен. Проста логика - организма работи на 35 градуса, "ваксината" на пфицер, седи на -70... ДОБРЕ ДЕ... как това е биологичен препарат? Аз това няма да си го налея и в колата, щото ще ми спука радиатора...

80

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи па си паднал от Марс, и кво

79

Патриот

преди 3 години

Смятайте колко отчаяни са вече щом измислят вече такива примитивни пи ар акции да ни убедят колко "полезни" са ваксините!Едно старо правило в бизнеса ,ако продукта ти има нужда от такава прекомерна реклама и пропаганда ,значи не си струва има нещо гнило :)

78

Анонимен

преди 3 години

Ваксините, които са ви били като деца, са ваксини разработени от учени, а не от компании........а теП те донесъл щъркела.

77

Не разбирате и тва е

преди 3 години

Ваксините, които са ви били като деца, са ваксини разработени от учени, а не от компании.Големия пробив идва, когато откриват, че заразяване с дребно количество вирус, "събужда" белите кръвни телца, които остават в дълголетен режим на готовност, множейки се срещу тази опасност.Това обаче не е химическа ваксина, като тая дето ви карат да си биете, а просто дребно количество вируси, с които организма може да се справи и да е подготвен в бъдеще.Това за ковида не е ваксина, а отрова.

76

РептилАсосиешън

преди 3 години

Наши хора чип не ги лови.

75

Анонимен

преди 3 години

От ковид умират само тези които стъпят в болница там им помагат по бързо да ***

74

Covid-19

преди 3 години

За плоскоземните антиваксъри идва с безплатна алуминиева шапка.

73

пенсионер

преди 3 години

а в ампулата ще е вода, нали?!

72

Анонимен

преди 3 години

На тях могат и марихуана да им бият пред очите ни маскирана като ваксина. Все тая, пак браво, че не предложиха и дъщерите си и внуците.

71

Предупреждавам.

преди 3 години

Не мисля да го повтарям постоянно, за това ще ви го кажа само веднъж:- Ваксината не е смъртоносна, но тя ще направи много хора стерилни, което е основната и цел - по думи на Бил Гейтс, изречени лично от него, в негов клип, качен в неговия ЛИЧЕН ютюб канал.