4

eми

преди 16 години

този май се е взел доста на сериозно.разбира се че има корупция.то и децата знаят.как ще обясни тогава,че тенденциозно се продава обработваема земеделска земя на турци,изсичат се гори без контрол и после се изнасят,как ще обясни че няма реална програма за развитие на земеделието и поминъка на хората.къде са парите от еврофондовете.нима е тайна че за да получиш пари трябва да дадеш солен бакшиш на когото трябва.да не говорим именно за този прословут статут на земята.просто е ходене по мъките и много пари,за да промениш статут.такава бюрокрация.а какво ще кажете че 90% от хората в това министерство и неговите подразделения в страната са турци без нужния ценз и образование.и като капак се държат нагло и надменно.да ти е чудно как хора,които до вчера нищо не са разбирали сега заемат важни постове.но партията на доган е всевелика.така че кабил да не говори много,защото има доста мръсни кирливи ризи.

3

Веско

преди 16 години

тоя резак що не емигрира към Турция... и бебетата знаят, че има корупция до гушата на всичките министри.. защо не си трае, а се прави на тарикат - СМЕШНИЦИ, КЛОУНИ.... пирамиди.. фараони .. и БАЛЪЦИ .. за милиони..

2

Неее

преди 16 години

агрх...Нахлен бре...

1

шмулю

преди 16 години

Абе тоя не вижда ли, че сам е злепоставил държавната институция дотолкова, че що не вземе да сезира главния прокурор и за себе си?!?