24

КАТО МИШКА СЕ КРИЕ

преди 3 години

тоз БАНКЯНСКИ БАБАИТ

23

Анонимен

преди 3 години

Борисов ти побъркал ли си се,не виждаш ли че положението става неудържимо,ЗАТВОРЕТЕ УЧИЛИЩАТА И ЗАВЕДЕНИЯТА БЕ,ИМАТЕ ЛИ АКЪЛ В ТОЯ ГЕРБ??По пиринско е ужас,аз загубих вече близък човек,половината ми рода са били болни ЗАСЕГА,още един беше вкаран в болница или да *** като са над 65 години,нали!!Според моите близки в Сандаски например няма къща без болен,болницата претъпкана и кой оживее!Дайте малко въздух и на лекарите бе Борисов а на СМ ВЕТО,ВЕТО,ВЕТО и престанете да ни занимавате с тях.

22

ПОДПИСАЛ СИ ДОГОВОР

преди 3 години

по диктовката на ФЮРЕРКАТА сега се жалваш, че макетата ти скачат на главата НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛЮ

21

Анонимен

преди 3 години

Другари, га ревяхте че е фашизъм и вируса е измислица спомняте ли си? Сигурно не щото позитанците повечето сте с деменция.

20

Анонимен

преди 3 години

Нека се появи на протестите тоя,но без охрана.Той нарече журналистите *** И ***.Той нарече нас,българите-ПРОСТИ.Срамувам се от Бойко Борисов!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Езика им е мешанаица от български и сръпски. Това не е отделен македонски език, а вземат бг езика и го мешпат със сръпски. Историята античката е уж македонска, но и тя е тракийска, средновекованата е уж славянска, но тя е бг, а за новата също вземат бг. Имат самостоятелна история след 1991 а са окупирани от Югославия в 1913-1991 г.

18

мак

преди 3 години

"Оправи" България, остана само да оправи Македония и Балкани. Т.ул.уп.

17

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КАКТО Е ТРЪГНАЛО СКОРО НИЩО НЯМА ДА ИМА СМИСЪЛ

16

Анонимен

преди 3 години

Хората *** по стълбите ,обаче Бойко е готово за диалог

15

Анонимен

преди 3 години

Ти още маклко че ни съкратиш до техната бройка жители,така че диалог си е необходим!

14

Асен

преди 3 години

Подкрепа г-дин премиер да се наиде решение...Аз мислам дека во Република Северна Македониа се готови да ги пригатат трите предлози дадени од Благариа.... Един народ сме аиде да се бориме како секои прав блгарин за решение за благариа и за нашиот народ в Северна Македониа...Подкрепа и борете се со г-дин Заев да се отгне крачката од екстрекисти и некои бандити кои искат да не разделат Зашто соединието прави сила затова борете се како европеец борете сеи голема подкрепа од многу македонски блгари

13

Горянин

преди 3 години

БОКО МНОГО БЪРЗО СЕ НАВЕДЕ,КОЙ ЛИ ГО ПОНАТИСНА И С КАКВО ЛИ?НЯКОЛКО КЮЛЧЕ ТА ИЛИ ПАЧКИ С ЕВРА?

12

Анонимен

преди 3 години

4ти мандат за Бойко. Няма по достоен премиер. Червените плюят и съскат и няма кой да изкарат горките.

11

Търпение

преди 3 години

Преговори с Титовата УДБА в Скопие са абсурдни.Само предстоящите световни промени ще разрешат Македонския въпрос, когато територията Македония и Западните покрайнини бъдат върнати на България. бг

10

Анонимен

преди 3 години

Хаххаах огън другари, по полека само някой да не се препъне

9

Анонимен

преди 3 години

Не ми говори за отношенията си със Зайко. Докладвай за болните оставени без лекарски грижи, умиращи по стълбите и скачащи от 8-я етаж на тн тикволански болници!

8

Анонимен

преди 3 години

Вместо РС Македония да се молят за преговори, нашия Тулул е готов за преговори! И сега тия с ромското мислене в РС Македония ще си кажат, ааа тоя са го натиснали от Европа и САЩ и бързо клекна и пак ще започнат да шикалкавят! А може и наистина Меркелица да ко е натиснала тоз предател.

7

Гражданин

преди 3 години

НЕ на Боко Тиквата, той ще Затрие Б-Я, ОСТАВКА и пак ОСТАВКА......

6

Лелеле

преди 3 години

Те, неговите хора убиват Българи в Перник, а той диалог, въобще вярватели му на това плоско ченге!?

5

Вечно вето

преди 3 години

Който сее омраза жъне..