286

Bg

преди 3 години

Всичко е предизботен цирк.България ще клекне.Вето няма да има.

285

Анонимен

преди 3 години

Даде резултат вече сме с едно стъпало пред Сърбия,СМ,Албания, Босна, че и Турция в региона. Обаче компромисите ни свършиха.ЧУШШ бре моа.нго

284

Анонимен

преди 3 години

Ахаааа чаках мащехата да се обади:) дребни души

283

Анонимен

преди 3 години

Всичкото подписало се завършва на ич мама ви сръбска

282

Анонимен

преди 3 години

Ахахаха,сега го видях,на Заевич са му избили съвсем балансите,оня Груевски поне си беше тъ..п като дънер и първосигнален,а тая комунярска га.д е лицемерна и хитра.Сега си показаха истинското лице,СРЕДЕН ПРЪСТ НА ФИРОМ ЗА ЕС до ТРЕТОТО ПРИШЕСТВИЕ!Многса злобни защото предчустват РАЗОБЛИЧЕНИЕТО ЮГОМАКЕДОНИЗЪМ!Бойкоооооо,Бойкиооо,вчера Зоранчо те четкаше че ти не си виновен ами лошия Кракачанов,Захриева и Ковачев,много лошо за тебе Бойкоооо,убедени са че ти би клеклнал и аз така мисля!

281

Анонимен

преди 3 години

Тези дървени сръбски комунисто шовинисти продължават с пропагандата от Титово време.

280

Българин

преди 3 години

До Георге МиленковскиГьорче, вие пък кога сте били фактор в европейската история?Та вие не бяхте фактор в Югославия...

279

Благоевград

преди 3 години

В Пиринска Македония иляди македонци и македонки беха тепани , затварани , интернирани , само за това защото по народност са македонци, а не българи.Страшен терор , геноцид и асимилация има връз македонскиот народ в Пиринска Македония от ,1912 г. до днес.

278

Анонимен

преди 3 години

Писмото е потписано от университетски професири от университетите в:Сърбия,Хърватия,Словения,Босна,Черна ГораПричината е : историята и там за този период е същата. И на тях ли ще им смените историята? Малко вземете да излезете от този кинекокус в който живеете.п.с преди да коментирате, проверете имената на хората.

277

Анонимен

преди 3 години

Ние не сме зайци в ЕС и НАТО, че да ни нарежда недоносчето.

276

Inatut

преди 3 години

Не само македония, утре и на шумадийците среден пръст за ес. Аман от руски *** в ЕС . Мигар вигенин и сие не ни стигат..

275

Георге Миленковски

преди 3 години

Ттаро-монголите не сте фактор в еуропската униja!

274

Анонимен

преди 3 години

Ми да са били по-инициативни и да са се присъединили в ЕС преди нас, сега те щяха да поставят условията, но поне може да приемат загубата с достойнство за да ни залъжат, че са узряли за членство в ЕС. Сега само показаха, че България не може да им вярва не и без гаранции.

273

Путин не дава

преди 3 години

тези 'исторически' циркове се разиграват по поръка на Путин, който забрани на българската агентура, т.е. водачите на всички политически партии от народното събрание да допуснат Македония в ЕС, разбирай всички патриотични ментета от БКП/БСП, Патриоти, Националисти, Гербаджии, Депесари и т.н. - сите са прислуга на руските тайни служби.От 1944 насам гласът на България е само едно ехо на главатарите от Кремъл, ква история кви 5 лефа бе? Македонско малцинство бе признато от България още преди 70 г.

272

Македониja

преди 3 години

На европско сме по фудбал

271

Петрич

преди 3 години

Цар Самуил е македонски Цар.

270

Анонимен

преди 3 години

Ние като бяхме грохнали края на 90-те години не се зъбехме на ляво и дясно, а се смирихм, че трябва да си пробием път напред отново. Даде резултат вече сме с едно стъпало пред Сърбия,СМ,Албания, Босна, че и Турция в региона. Обаче компромисите ни свършиха.

269

Анонимен

преди 3 години

Защо не пишете от кои страни са тези историци? Бивша Югославия нищо не значи. Това е отговора на нашата наивност. Да вкараме Западните балкани в ЕС. Гледаш ги отвисоко, за да те уважават. Никаква интеграция. Да си стоят в Евразия!

268

NE PRESILVAM NIKAK

преди 3 години

ALOOOU BELGAR Q ZAEDNO S MOSKVA SI OTVORETE ARXIVITE I KAJETE KOLKO BYLGARI IZBIXTE I PRATIXTE NA LAGER V GOLI OTKO DA GI NAPRAVITE MAKEDONCI NE SE RAMETE KAJETE SI

267

Македон малцинство

преди 3 години

за първи път в историята македонско малцинство се появи веднага след 1944 г. при което руското влечуго Георги Димитров насилствено принуди стотици хиляди българи от Пиринския край да се записват по документи като 'македонци'. Проверете резултатите от първото следвоенно преброяване на населението в България и ще установите, че България сама признава македонско малцинство.Е то сега защо не виним руските подметки от БКП/БСП и машите им от ВМРО, Атака, Борец, ДПС и др? Лаййната на БКП миришт зле.