17

До ха ха

преди 3 години

Май ти не си я чел. "само в часовете между 8 и 10 часа"

16

Анонимен

преди 3 години

Най-близката аптека отваря в 09:30, но обикновено започва да обслужва хората от 09:45. За 15 минути колко възрастни хора ще обслужи или за половин час?

15

Някои реват

преди 3 години

зе не били ги затворили, сега малко са ги отраничили и вече реват за обратното. Шизофрения яко ги гони бесепарите. Да използват свободното от пазаруване време да се тъпчат и да се плюят по площада под вдигнатия юмрук.

14

Анонимен

преди 3 години

Браво проф.Ангелов, натъпчи ги от 8 до 10, хубаво да се омешат :)))))

13

ха ха

преди 3 години

Това виц ли е? От 10 до 12 е забранено за млади! Пенсионерите ,могат да пазаруват когато им е удобно! Четет заповедта!

12

6

преди 3 години

Е , това е нищо ! Турция ни изпревари по абсурди ! Сега излезе заповед да не се пуши на открито , а имало стара неотменена заповед да не се пуши и на закрито ! Нашата работа е от рода на "Всичката Мара втасала , само п,тката си е вчесала !"Вземаме храна от супера , която се изнася след 11.00 ч.!?Абе , карай да върви !Всяко чудо за три дена !Ако не беше тъжна , нашата държава щеше да е много смешна !

11

Анонимен

преди 3 години

Не е лесно да си *** и да взимаш "решения".Кипи безмислен труд.

10

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Този...зелен коридор за градските...тоалетни важи ли и ако...не,предварително благодаря на Боко Кюлче Банкянски,че се е...погрижил за нашия личен...конфорт.

9

Анонимен

преди 3 години

Третират ги, като престъпници възрастните хора. От 8 до 10 вируса е в почивка и могат да пазаруват.

8

Анонимен

преди 3 години

Съсипахте ги старците. Е по 50 по 75лв да дава великия вожд.

7

Анонимен

преди 3 години

Да не можеш да си купиш лекарства от аптеката, ако си пропуснал двата часа между 08:00-10:00. Това само мутри могат да го измислят. Да не говорим, че много аптекиботварят в 09:00 и единият час вече го няма.

6

ivailo

преди 3 години

Поредната герберска тьпотия е тоя "зелен коридор" от 8.00 до 10.00 ч... То нещо разумно , може ли да произлезе от партия начело на която е една гнила тиква ?

5

Анонимен

преди 3 години

Знаят, знаят , и е тъпканица сутрин в супера

4

Анонимен

преди 3 години

Е студено нали не в висят на опаршки навън на студа, а влизат в магазина да пазаруват все пак.Освен това мисля че отиват до най-близката верига, а не до някоя в другият край на града.А за това че не са информирани не обяснявайте, телевизорите цял ден работят на пълна пара и знаят повече от младите за наредбите и санкциите.Просто се надяват да е като пролетта,от 8.30 до 10.30, ама и през цялото друго време да се пречкат на по-младите и да се карат, че не се пази дистанция докато те премазват.

3

:(

преди 3 години

Всички ще се съобразяваме с този зелен коридор, те щели да ми ходят цял ден, да се радват на слънцето. По-нагъл от българския пенсионер няма, цял ден са по улиците!! След 10 в събота в Лидъл беше ужас с хора на видима възраст над 65, при условие че има заповед на Кмета до 10 ч !

2

Цвети

преди 3 години

Часовете за зеления коридор са неудобни и за пенсионерите и за работещите. От години пазарувам между оставянето на децата в градина / училище и отиването на работа. Не съм засичала почти никакви пенсионери по това време. Насила карат възрастните хора да излизат рано по студа, а работещите да пазаруват след 18ч, когато магазините са препълнени...

1

минувач

преди 3 години

Ами доколкото знам - всяко подобно нещо докато не е публикувано в Държавен Вестник не е ефективно (съоветно противоконституционно)!Та кога ги публикуват всички тези безумни наредби?