23

Анонимен

преди 3 години

А защо децата на всички руски величия се изнесоха да живеят в ЕС и САЩ...?Защото в Русия е много красив живота, нали, също като ваксината :))))))))

22

Не знам защо

преди 3 години

ама нещо нямам доверие в продуктите на братята. С изключение на водката, каквото и друго да съм купил, произведено в СССР или Русия, съм станал пишман. Затова нища руско нямам в къщи.

21

Пена общата

преди 3 години

Трябваше да кръстят ваксината ПУТНИК. Хем в чест на Путин, хем да сме наясно с високата ефективност LOL

20

Анонимен

преди 3 години

Огледайте се добре ...Никъде няма руски продукти около вас, в ежедневието ви.Защото не стават за Нищо.С тая ваксина е същото.Путин още мечтае за СССР и да е поне първи в нещо сиРусия е изостанала от света с 1000 години.Аллкохолици

19

Космонафт

преди 3 години

Къде да се кача?- на СПУТНИК или на АПОЛО.май няма значение вички сме ПУТници.

18

Часовник ,,Восток&qu

преди 3 години

Съветските-руските болни са най здравите болни в света!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"На повечето от нас всъщност са слагани точно едно времешните доказано ефективни съветски ваксини срещу едра шарка, туберкулоза"Всяка година в Русия има нови и нови огромни огнища на туберкулоза. Ох, слава богу, че са руските ваксини срещу туберкулоза, че да има работа и за руските лекари.

16

Магарешки

преди 3 години

До Анонимен Е как да има Руски лекарства по аптеките като внасяме на ЕС *** дето са правени по гаражите и мазите на домовете им .Те сегашните *** на ЕС са ни скъпи какво остава за истинските им хапове дето може само да са ни мираж .

15

Анонимен

преди 3 години

И за чий чепда я тестева международен фонд? Който иска да купува и да тества. Разбираемо, квичим за кинти.

14

Путин

преди 3 години

... каза че е над 90%, тъй че не могат да съобщят нищо друго, а Путин каза че е над 90%, след като Пфайзър обявиха тяхната, че е ефективна при 90%.Давайте друзями, напред да си биете руския Спутник.

13

ГосТ

преди 3 години

Българският народ трябва ясно да заяви, че иска истински ваксини от Китай и Русия, направени от професионалисти, а не от предприемачи. Защото пак ще набутат някой жмел за една камара пари като ремдесивир, от който има поне 3 препарата с доказано по голяма ефективност и безопасност. Дори Южна Корея отказа на краварите и продължи да лекува с японски и германски препарати.

12

В. Узунов

преди 3 години

Само Аллах ваксинира. Който е чел Корана като мен не го хваща ,а на другите ще им духнат свеща.

11

Анонимен

преди 3 години

То кравите, верно требе с ваксина за шап да ги третират. Белината им е малко. Значи ще изнасят за УСА.

10

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина имала ..ефективност..съобщи ...:)))руският фонд, който я продава..А истинско изследване от независими професионални международни източници няма..

9

стар краставичар

преди 3 години

Боли ме лангата! Не ме занимавайте с глупости...

8

Анонимен

преди 3 години

Тези един молив не могат да направят, па камо ли ваксина ;)Само им дай да пият и да убиват .Колко руски лекарства сте виждали в аптеките...?Ами изобщо какви руски стоки се продават в ЕС ... ?!

7

анономен

преди 3 години

да да.Ужас.Да ме чипират руснаците и да ме управлява Путин.И ако им се бъгнат чиповете,какво праим тогава?

6

Анонимен

преди 3 години

Бе не е за шап, ама щом така ви заповядват значи е за шап. Поркай си белината и лъскай плочките в банята.

5

ИСТИНАТА

преди 3 години

Ми ДОБРЕ

4

ГосТ

преди 3 години

Естествено, а от Бразилия (въпреки подскачащия болсонаро) официално заявиха, че ваксината на Sinovac дава най добрите резултати от всички 10 ваксини, които се тестват там. Включително и американско-германската химера на влюбените гълъбчета лекари/предприемачи