42

Анонимен

преди 3 години

ПатреоТ бе ,спортрет Левски те забравяме дипломите медицинска и сме готови

41

Бибо

преди 3 години

Браво ВУТЕ ДА ЗАПОЧВАТ И ХОРАТА. ДОБРА ЛОГИКА. НЕ ЛОГИКА ТОВА Е ИСТИНАТА(САРКАЗЪМ).

40

Обективен

преди 3 години

Факт е, че много хора ще умрат, само че не от Комеди-19, а такива с инфаркти, инсулти, тумори и много други заболявания, на които няма да бъде оказана медицинска помощ.

39

Анонимен

преди 3 години

Тези, които го изкарват тежко, повече ли са от тези, които го изкарват леко?

38

прав е

преди 3 години

по принцип в тази пандемия трябваше да слушаме лекаритене политицитение слушахме политицитеи се провалихме

37

Бау

преди 3 години

Докторе, хабиш се. Има хора, които никой и нищо не може да ги убеди, че има проблем. Докато не го изкарат по лош начин, няма да повярват в нищо. Само глоби работят при такива хора.

36

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е колективна форма на живот която има свои цели и воля. Когато хората се съпротивляват и той става по агресивен. И е много по интелигетнтен от хората и всякякви учени и доктори и медицина. В началото не беше агресивен, много хора го прекараха леко, цяло лято протести - сигурно много от тези хора са го прекарали, и като затегнаха мерките и започна да става по агресивен. Но тези мерки с нищо няма да помогнат, а може и по-лошо да докарат.

35

Анонимен

преди 3 години

Аз ако имах власт, щях да вкарвам джурналисти доживот в затвора за такива заглавия.

34

ww

преди 3 години

стига с драми! какво да кажат безнадежсно раково болните?

33

Анонимен

преди 3 години

Къде е пламнала?!! Някой веднага да звъни на пожарната.

32

Ели

преди 3 години

За съжаление вирус има, но на тази психоза, която всявате също трябва да и бъде наложена карантина!

31

Анонимен

преди 3 години

Да, ще има много смърт и инвалидизация от ваксини. Някой няма ли да започне да ги дава под съд тези които пропагандират смърт!?

30

51474

преди 3 години

За 8 месеца личната ми лекарка няма направление за тест. Като кандидат пенсионерка без пенсия си платих 105лв., чакайки на студен вятър, обилно потяща се. След положителен резултат, личната ми не знаеше названиетоо на антибиотика, с който лекуват в болниците и ми препоръча Нурофен да пия. От РЗИ никой не се поинтересува с кого съм контактувала. Какво ли ще стане, ако след 2 седмици поискам направление за рентген? НЕ Е ДО ПАРИТЕ, А ДО ЕЛЕМЕНТАРНОТО ЗА ЗДРАВЕТО НА ЧОВЕКА.

29

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Платен паникьор. На такива като него трябва да се отнемат дипломите.

28

До 24 тогедъреца

преди 3 години

А къщичка в село Неофит Рилски купи ли си или инвестираш в Историческия Парк с подземните строителни работи.Баси, колко требва да е зле човек,че да ви повярва на глупостите. Сега пък застрахователи, застрахователи са ДЗИ, Алианц, Булстрад и т.н. Тогедър са мошенници, вероятно и лиценз нямат.

27

Анонимен

преди 3 години

До ГогоНе е верно - каза че има, ама си отива през юни! И че през есента нема да има!Аз лично много му вервам и мислим дека сичко е лъжа!

26

Анонимен

преди 3 години

Това е еврейска конспирация! Никва маска няма да слагам!

25

Анонимен

преди 3 години

Д-р Чолаков, а колко лекарски грешки се прикриха с тази диагноза, кой знае?Не отричам, че я има болестта.Но има и мн.некадърни лекари, които не могат да хванат обикн.пневмония, причинена от др.причини, пневмония не е само от К 19.При отр.тестове, и пишат че умрял К 19

24

Вуте

преди 3 години

Трепахме пилци овци, кози прасета, луди крави при разните му там грипове, сега що се ослушват?

23

Анонимен

преди 3 години

Аз пък си имам европейска здравна застраховка в тогедър и като ме хвана короната имах придружител, който веднага ме уреди в токуда, лекуваха ме с ремдесивир и платих 0лв за всичко, защото съм ЗАСТРАХОВАН. На мои познати в същата болница им казаха няма легла, познайте защо ;) Ама байгану има пари за цигари и рикия, но няма пари да си застрахова собственото ЗДРАВЕ.