265

До 274

преди 3 години

Ако продължаваме така скоро ще ги видим.

264

Зозо

преди 3 години

Хората се отвратиха от nростащината на герб с техните самозабравили се калинки, тъпчещи антики с дебелашките си крака, от горановци и менти, дори не криещи, че са в политиката единствено да забогатеят. Хората виждат съседите и осъзнаха, че може да се живее и по друг начин освен в тиквеното блато

263

Кретени

преди 3 години

Закривайте държавата - никви пенции, никви заплати и осигуровки. Който излезе на балкона - разстрел. Данък дишане веднага. Само пречистена през маска пръдня да се диша. Върлува смъртоносен вирус. Не виждате ли чувалите с трупове навсякъде?

262

Минаващ

преди 3 години

Странно е когато една лъжа се насажда за истина . 80%,40% в повече!!!През последните 7 дни няма увеличение нито 40%,нито80%!! ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИТЕ ЛЪЖАТ ?

261

SHEFA

преди 3 години

скача смъртността. ситуацията тепърва ще ескалира-ДУМИ НА ПЕТЪР ВЕЛКОВ-И ТОЗИ Е ЗА ПРОКУРАТУРАТА.-КАЗА ВИ СЕ-ЗА ВСВАНЕ НА ПАНИКА 10 000-А АКО ВИ ЗАВЕДЕ ДЕЛО ЧАСТНО ЛИЦЕ ЗА НАНЕСЕНИ НЕМАТЕРИАЛНИ ЩЕТИ И КЪЩИТЕ ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ.

260

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

КАКВИ МЕРКИ ДА ВЗЕМА БОЙКО....НА КОЙ МЕРКИТЕ ДА ВЗЕМА....ТА НАЛИ ФИГУРЯНТА И МАНГЪРА КАЗВАТ....НЯМА ТАКАВА ЗАРАЗА...НЯМА ТАКЪВ ГРИП....САМО ДЕТО БОЙКО ПЛАШИ ХОРАТА И ВСЯВА ПАНИКА ЗА ДА СЕ ПРАВИ НА ВАЖЕН....ЕЕЕЕ ТО ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ГОРАТА....СЕГА ПАК БОЙКО Е ВИНОВЕН, ЧЕ НЕ ВЗЕМА НИКАКВИ МЕРКИ....СЕГА ФИТУРАНТА ЩЕ ГО ВИДИТЕ НАПРОЛЕТ ....СНИШИЛ СЕ Е НАЛИ ТАКА КАЗВАШЕ НЕГОВИЯ ПАТРОН ТОДОР ЖИВКОВ....КОТАТО ИДВА БУРЯ ....

259

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите и става кристално ясно защо сме на това дередже. И още по-лошо- става ясно, че ни предстоят още по тежки моменти!

258

Анонимен

преди 3 години

До 268Охооо.Ти приятелю вече знаеш резултатите от изборите.Глей кво работи ставали.

257

ТТ

преди 3 години

Никакви нови мерки не ни трябват. Просто трябва стриктно да се спазват вече приетите...

256

Тонката

преди 3 години

Истината е, че герб се дискредитира брутално последните години и дори баламурниците от първите два мандата няма да гласуват повече за герб. А като добавим и сепаратиста Цвък...сбогом герб, ндсв те чака на бунището на историята

255

U2

преди 3 години

До Рънго фаса 253 Имам няколко пепелника пълни с фасове.Да ти ги изпратя ли? Разбрах че усилено се запасяваш...

254

Анонимен

преди 3 години

До невярващия приятелПриятелю, вярата ти ще ти изиграе лоша шега на изборите, когато Цвако няма да играе за вас и да реди гласовете...тогава ще прогледнеш

253

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЛекарите са опора на обществото. За мен имат моят респект - но очаквам професионално отношение на всички нива. Нека дам пример откъде идва това "обругаване". Когато се намериха линейки, направи се стаи за триаж в рамките на един уикенд (!!), коментар от мед. сфера бе "Не ни трябва ентусиазъм". Когато има списъци със по 600 млади лекари готови да се включат, коментара на директорите е "Не ни трябва ентусиазъм". И така, вместо да дадат едно рамо на половинкатата ти, я претрупват.

252

Киро слепото

преди 3 години

Така е всичко приключва нов световен ред

251

Приятел

преди 3 години

Хора, излезе нов бестселър "Кратка история на глyпостта или как безсимптомен вирус разбива икономики и човешки съдби" - Мутраджиев et al.

250

Насакото Яката

преди 3 години

Сега мими да я арестуват и да я обвинят във всяване на паника.

249

SHEFA

преди 3 години

До Златина-КПП-ТО ЛИ ЩЕ ТЕ СПАСИ?

248

Насрана

преди 3 години

Ама затваряйте държавата моля ви се.

247

Рънго фаса

преди 3 години

Ае мишкар за храна говоря има вода за *** да си го мият .Ама нали си прос и си немаш и на представа къде се намираш

246

SHEFA

преди 3 години

ЩЕ ВИ ЗАВЕДА СЪДЕБНИ ДЕЛА НА ВСИЧКИ ДЕТО ВСЯВАТЕ ПАНИКА -НА 100%-НАБИРАМ БРОЙКИ.