100

Анонимен

преди 3 години

На сутринта се събуждаш и Нинова премиер с 1 милион гласа на следващия ден.

99

1961

преди 3 години

До той никога не е водил войни, Тръмп форевър и бог да го благослови, боже пази най добрия президент на света за всички времена до сега Доналд Тръмп е това, президента който не е водил никога война освен че има и красива жена, не можете да му се премерите либералите нито на малкия пръст, толкова високо стои и бог да го бпагослови Доналд Тръмп е това най светлата президентска звезда на света която олицетвори надеждата на хората за по добри времена но беше открадната от либералите и демокрадците

98

Анонимен

преди 3 години

Привържениците на Байдън са като него. С тях не можеш да имаш градивен диалог на базата на логика.

97

к0фе баб0не

преди 3 години

за 4 години Байдън, колко Русокоски ще заплодя, те знаят, че да родиш бяло дете е расизъм, за това на Бели Наци-та не пускат!

96

Анонимен

преди 3 години

Все едно тук ГЕРБ да печели в края на изборния ден и в 4 часа сутринта, по късни доби да се добавят и броят нови бюлетини и всичките на 100 процента да са за БСП и Нинова.

95

Анонимен

преди 3 години

Легендата на всички времена линк https://youtube/watch?v=55S1P8Yzolk.

94

Анонимен

преди 3 години

Кое не е така от това, което казва Тръмп?

93

до 119

преди 3 години

защо ме обвиняваш в лъже, след като ти цитирам фактите и за това ще ти дам линк от най-левият вестник във ВеликоБригания:https://theguardian точка com/us-news/2020/nov/05/us-election-demographics-race-gender-age-biden-trumpцитат: "Trump have won about 57% of white votes"също така още веднъж да повтора - Байдън 87% от вота на Черните!!!

92

Анонимен

преди 3 години

До Черният ДомЧестно да ти кажа, не ми е жал. Белите сами се унищожават с мазохизма си. Жал ми е за тези, които си мислят, че ще управляват света. Не, те просто ще го разрушат. Когато убиеш работещите хора в една държава и мързеливците умират. Защото се оказва, че те са живели на чужд гръб. Така стана в Зимбваве където изгодина белите. Оказа се, че са убили кокошката, която снася златни яйца.

91

Анонимен

преди 3 години

Май много починали хора са гласували за Байдън както се получава и на бг изборите къдено дори един дядо да почине го държат в списака докато наврши поне 100 години и пускат от негово име бюлетина.

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен що слагащ минус бе робче си ти с минусите халал да ти е робството щом ти харесва, но боже пази и благослови последния президент на тази Велика страна и искаш или не президента Доналд Тръмп е това, а ти си налягай парцалите мизерника с минуса.

89

Стига с Лъжите

преди 3 години

До Черният ДомИ как точно ги сметна тези 57% и коя е тази "официална статистика", дай линк

88

Анонимен

преди 3 години

Генът винаги си казва думата. Нация създадена от каторжници с робски труд върху масови гробове на коренното население, дала на света педофилията, разврата и 50-60 сексуални ориентации, няма как да разпознае Тръмп за свой.Истината е, че американците искат някой да прави войни за тях за да излъчват все повече 300 килограмови в пространството и после да им плащат за процедури по отслабване.

87

той никога не е води

преди 3 години

Тръмп ще победи като президент който никога не е водил войни и ще остане в сърцата на милиони доори милиарди хора по света за които беше най светлата надежда а надеждата както знаете умира последна, този светъл лъч ако не друго поне ще разобличи либералите, а ви е като искате робство ще го получите както за вас така и за вашите деца, сори но това е истината, Тръмп форевър и бог да го благослови, , боже пази но много ми тежи че беше най добрия президент на света за всички времена на света до сега

86

Анонимен

преди 3 години

Съда ще реши тези избори.

85

Анонимен

преди 3 години

И акави са фалшивите твърдения ... Умели хора гласуват за Байдън ... Забравени чували с бюлетини в пошите ... Отново за Байдън ... Неприключил изборен ден в 4 часа сутринта ... Отново за Байдън ... Да напомня за нещо ... юКакво стана с нашия Референдуум ... Да ви ... ви си знаете ...

84

Анонимен

преди 3 години

Няма фалшиви твърдения.Демократите направиха изборна измама - това е истината

83

Само питам

преди 3 години

Вие ли сте, които решават кои искове в съда са основателни, и кои не ? Кажете, че поне да знаем занапред !

82

Анонимен

преди 3 години

Ми и без да чета статията ми се изясни че и те както в Европа са ги фалшифицирали и подменяли от сто години поне и никой не е надал глас за това, но президента Тръмп ги разбра и ги разобличи дори и да се правят на глухи. Президента Тръмп ще остане в сърцата на милиони хора като мен като най истинския президент на света, неговата невероятна личност и популярност далеч надминава тази на Роналд Рейгън дори, но Тръмп ще се запомни завинаги като най човечния президент, който никога не е водил войни.

81

Смях

преди 3 години

Пенсии - Пелоси