134

fffffffff

преди 3 години

кой тоя глу пак който ми цъка минус, че не ти крадат жилището мръс ната ромска полиция? някой *** ченгесар сигурно! намажеш ли с кал минава през не толкова солидна материя, патроните за ключалки които продават от известно време насам на повечето места са нискокачествени, мажат с кал, минава през и влиза вътре в патрона, да ти направят дубликат ключ и да влизат да ти подменят всичките уреди и мебели и дрехи с изглеждащи само по същия начин но фалшиви и да те крадат,и частите на колата подменят

133

ист

преди 3 години

Не знам защо ги наричаме роми, когато всички исторически източници ги наричат ци гани - недосегаеми. На Бълканския палуостров са дошли около 1400 година, пътувайки с османците. Произхода им е от Индия щата Пенджаб. Те са номади без писменост. Много трудно се интегрират в цивилизовано общество. Прехранват се на социална помощ, дребни кражби и непривлекателна робота, но не на работно време. Имат вече образовани, висшисти, лекари , агрономи, но са изключения.

132

Анонимен

преди 3 години

Тая в луда.Как така отиват и се заселват някъде?Ми те крадът чужда собственост.Тая земя е на някой и те я ползват нелегално и безплатно без разрешение.Тая въобще знае ши кво говори? Само ромите ли са хора та когато става въпрос за правата на човека се говори само за роми,гейове и афро-арабски клошари.Понякога и за жени ама само ако са лесбийки.Останалите хора не са човеци?

131

Съветот да каже

преди 3 години

Оти ги колят като пилци в центарот на Европистан. А Францата ни връща ромеи оти беа сосрали Айшеловата кула.

130

Анонимен

преди 3 години

И какво? да им пострим град с подходящи жилища,да им плащаме разходите и какво още? Тези от тях, които работят, те си имат жилища, защо трябва да стимулираме паразитния им начин на живот, достатъчно е че получават социални помощи без с нищо да са допринесли за обществото - нито учат, нито работят, нито са тихи, чисти и скромни. Всички им търпим престъпленията и сме наясно, че от такива семейства излизат само престъпници. Сигурно има и изключения, но са малък процент.

129

fffffffff

преди 3 години

махнете го това националното лайнно въльов който е гешев тур ската сви ня, за стъпване малко извън границите на тротоара на светофар или за стъпване долу на червено те вкарва доживот в затвора, ромите да си карат на червено, никой да не ги закача, щото ге йското му мозъче така мислело.

128

Анонимен

преди 3 години

Миятович да отиде да живее между тях и тогава да съветва.Българинът не иска да живее само с крадливите, мързеливите, нападащи и убиващи шведи.Към другите нямам никакви забележки.

127

fffffffff

преди 3 години

от ромската ни полиция подменят всичко по жилищата правейки дубликати на ключалки и влизайки вътре докато те няма, подменят паркет, маси ,легла ,всичко, заменяйки ги с нискокачествени, подменят всички уреди с двойници фалшиви, крадат частите от компютрите, подменят ти бойлера, водата да пари вместо да топли, подменят ти частите на хладилника, да мразнее вместо да хладнее, прецакват ти хубавите печки, прецакват тоалетните казанчета, намажеш ли с кал,минава ПРЕЗ и влиза вътреВключалката заДУБЛИКАТ

126

еееех

преди 3 години

Най-лошото от всичко е, че България НЕ изселва принудително такива екземпляри.А щеше да е много хубаво да е обратното.

125

Анонимен

преди 3 години

Братя европейци спасете донрите роми от нас при вас! Те гозаслужават!

124

Анонимен

преди 3 години

това да го каже и на французите и на всички, които не дават безплатни жилища, и аз искам, но няма...

123

fffffffff

преди 3 години

от полицията само се чудят как да окрадат хората с малките им тайнички в съюз с ромите

122

мак

преди 3 години

Европа не може да приобщи надошлите милиони, но България е длъжна да се справи с маалите. Да им се подарят жилищата наготово, а не-ци.ни да се загробват с кредити. Да могат да строят където искат и да крадат ток и вода. Да няма нужда и смисъл да учат и работят, да не спомена помощите за тях. Въобще, не може с пръст да ги пипнеш. И това ако не е дискриминация на българи, здраве му кажи. баце, коментирай!!

121

АРЕ да си ги прибира

преди 3 години

като и са толкова мили. И без това германците имат чувство за вина заради ликвидацията на малцинствата в концлагерите

120

ЕВРОПАТА

преди 3 години

да си ги вземе да си гледа и да им даде жилища, коли и пари, а така наречените РОМИ ще им се отблагодарят като им родят по 10 деца

119

Анонимен

преди 3 години

Готови сме да им купим по един самолетен билет,вие ги оставете да се заселват където искат,до айфеловата кула един катун много ще отива,на другия ден може и да я няма,но няма страшно ще освободят място за още!

118

Пише го в стаията

преди 3 години

"случай на изселване на самонастанили се в София роми. Според съда изселването е нарушило правото на личен и семеен живот на ромите."Защо не я изтриете и нея?

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Там е работата, че предполагаме че са от там :) До колкото знам са дошли с османците на Балканите, за Европа не съм много сигурен, явно трябва да се образовам още :):)

116

Анонимен

преди 3 години

А ако аз отида и се самонястаня в някоя по-така къще дали ще дойде Дуня да ми защити правото на подслон?Тази Дуня какво казва с две думи...всеки оже да си ходи и да се самонастанява кудето си иска. Майна..та му на закона, майна...та и на държавата, да го ду...ха частната собственост. Важното е шведите да са послонени и нахранени за сметка съвестните данъкоплатци. Ей на това му се вика интеграция.

115

Ясно

преди 3 години

Защо им разтурихте катуните на Запад.?Що не им дадохте по 1 мезонет?