150

fffffffff

преди 3 години

След като намалиш и прецениш реалната им сила, като бройката им смъкнеш с корен на кубична степен, а не корен квадратен, и е спорно дали кубичен или квантов и четворичен, тогава още ги смаляваш и преценяваш, делейки на това каква малка истинна част имат и колко са нищожни, дяволът се отмята някъде на ниво 1 към 500 истина към лъжа, но и 500 пъти по-голяма бройка може би! Максимумът са злото е 1 към 6000, но те много нищожни из-роди, много злите не са толкова страшни, защото си пречат в купа си.

149

Анонимен

преди 3 години

изглежда от "Отровното трио" да правят нещо с Мая Маноловас тия малки пишлета и тая разчекната ***** едва ли нещо могат да направят

148

Рошко

преди 3 години

Слави обира протестния вот. Той не е бил в политиката и хората търсят нещо ново. Според мен и той като Бареков ще излъже хората. Като заменим един пожарникар с един фолкаджия какво ще спечелим? Ще получим още от същото. Какъв управленчески опит има Славито, че да управлява държавата? Той с едно виолончело не се е справил, че с държавата...На какъвто певец се прави, такъв и политик ще е.

147

fffffffff

преди 3 години

Щом говорите за Слави, говорете и за сам човек!Всичкото си има изчислението! И го прочетете това защото е много важно!Истинната малка част на лъжливите е сигурно почти равна на истинната част на истинните, които са малко на брой! Има и други светове и галактики и не ги знам колко са и не е толкова лесно да се изчисли, но за тая планета по-може да се изчисли, тур...ците може и да са кватрилиони и да се крият под земята!Първо намаляваш с корен на трета степен,защото си пречат един на друг.....

146

Анонимен

преди 3 години

подкрепата Бареков Тривонов е измерител на опострачването на нацията

145

Слави=Бареков

преди 3 години

Слави е Новият Бареков ! Така и ще свърши !

144

fffffffff

преди 3 години

Истинският Слави Трифонов не е ли куче??А кучето НЕ ПРЕДАВА родината!

143

Много е просто

преди 3 години

Слави е поредният филиал на БСП !

142

fffffffff

преди 3 години

Може и да подменят Слави най-редовно, но да го заплашват и той как сам срещу всички?Това е важна тема, четете коментарите тука и издирете кой е истинският Слави, ако е някакъв друг, да му помогнем, това е много важно за България!

141

Анонимен

преди 3 години

До избирателТой сам си го направи, няма смисъл някой да го маскари Слави

140

Много лъже тоя

преди 3 години

Вече започнаха дежурните скалъпени-лъжливи прогнози на дежурните БСП анализатори - Андрей, Кънчо и Първан ! И на края никога не познали !

139

fffffffff

преди 3 години

а не е ли единият славчо някакъв американец, и ако е американец, ква му е ползата да плюе против тиквата? Но те много тикви и тогава може да е била банкерска тиква от нейде другаде.

138

Накратко 3:

преди 3 години

Ето ви примерно решение - създаване на експертен екип специално фокусиран върху периода 2002 - 2008, когато Сакси и компания и тройната коалиция въведоха тези реформи. Експертният екип е под прякото ръководство на министерство на вътрешните работи и има три основни цели - установаване на точния размер на щетите нанесени от колониалния режим на Сакскобурга, разследване на лобизъм нанесъл щети на държавата в особено тежки размери и поправяне на тези 52 процента функционална неграмотност. Анонимни!

137

Лидер на протеста

преди 3 години

Брей, Христо Бойкикев Маджото , по-известе като Пинокио за афинитета му към послъгването бил лидер на протеста, само дето неучаствал !

136

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ си заминават по единия или по другия начин. Даже да имат резултат, близък до БСП и по някакъв начин попречат на ляво-центристка коалиция, след три неуспешни мандата властта ще отиде при президента. Дали ново правителство или служебно такова, ще има реваншизъм срещу тази корумпирана, престъпническа хунта защото те си го изпросиха. Всичките им престъпления ще лъснат и като цяло ГЕРБ ще изчезнат от политическия живот точно като НДСВ. Мутрата ще е до Март 2021, да се радва докато може.

135

Накратко 2:

преди 3 години

Абе ей - и докато тайсън кючек и комбайнеро интелигентска са най-великите производения на българския постмодернизъм, а от програмния ефир струващ 78 стотинки се лее помия, която само фърля кал, а не дава решения, защото ако даде решения ще настъпи грешната леха и току виж половинмилионния му джип някой го извадил от там и го гръмнал. Това е медийният посредник - който е специалист в нищоговореното и това да прави атомни шокови Кукута и шокови изказвания без никакви решения и експертен екип!

134

fffffffff

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоМоже и да си прав, но ако сичките партии са проект на БКП, имат ли полза те от ниска избирателна активност, каквато искаше шоуменът? Може и да имат, аз отде да знам. Но дето знаят си пишат.

133

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе сега се псу ват обещават, а пА след изборите рЕзко си прощават, пА се цунат и започва колективното крадене. Кефи ме как новия парламент всъщност е бившия партиен дом и си е логично - все пак всички партии са проекти на Б К П - това е истината другари, а вие се карайте дали Бойко или Корнелия.

132

Анонимен

преди 3 години

и машината им прави главите на тия умн.ици! защото те тъппи из-роди тия политолози! Кво ме интересува кво казали, важното коментарите отдолу!Байдън като дойде на власт ще тръгне ли да подменя герб или предсрочни избори? Ако смятате че Тръмп е българомразец и негод.ник, цъкайте зелено! Байдън или някой друг, различен от тръмп, със сигурност е по-добре за бг, ако е байдън ще продължите ли да протестирате?

131

Накратко:

преди 3 години

Сакскобурга с неговите "реформи" нямащи аналог в цяла Европа и в целия свят е създал не една, не две, а три държави и всички ние сме в 1984. Тоя мръсен нацист унищожи държавата с администрация, ненужна бюрокрация и прекомерен товар върху администрацията, който е довел не до децентрализация, а до тотална и безкомпромисна централизация по-лоша от времето на политбюро. Ушев ще ми говориш за "комунисти" чак като приключите с нацистите и с тоя дето застреля учебниците по българска литература за 20век