183

Анонимен

преди 3 години

Побъркаха хората от страх от ковида. Сега те заляха бърза помощ с обаждания! Видя се че имаме смешно малко линейки!

182

Анонимен

преди 3 години

Интересно, Борисов в почивна база някъде в страната ли го лекуваха, докато беше болен?Кой ще лекува болни в някоя почивна база, примерно на Витоша?Кой е луд да иде там да се "лекува"?От къде доктори за тези дупки? А с какви апаратури в дупките ще лекуват, как ще осигурят поне нужните станции за производство на кислород в почивните бази????

181

Анонимен

преди 3 години

До ГЕРБ=ГРОБХахаха! Шъ съ задавиш! По леко! Тя и *** плю злъч, па я хвана!

180

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Руския завод ще започне да бълва милиони дози през Ноември 2020..... Русофилията ти се е обострила приятелю, какви милиони дози като не са преминали още Фаза 3 от изпитанията?

179

Чебурашка

преди 3 години

До Изходът е един!...... мафията Му можем да се отървем само ако той бъде ликвидиран........ С бюлетинката, не с карабинката! Ама вие червените кхмери не сте свикнали по честен път да взимате властта. Все към убийства и репресии ви влече.

178

Анонимен

преди 3 години

Писна ни от тия крадци

177

Анонимен

преди 3 години

Ясновидец, почти Ванга:Според Борисов до март-април ваксина ще има...Абе то има ваксина и сега. На руснаците са им поръчали 50 държави първи доставки за милиард и 500 млн дози. В Русия почват масова ваксиниране от средата на настоящия месец. Сключили са договори за производство на тяхната ваксина в Китай, Япония, Южна Корея и Индия. Руския завод ще започне да бълва милиони дози през Ноември 2020.В същото време, Европейска ваксина щяло да има чак по-догодина, а ограничени дози лятото догодина

176

избирател

преди 3 години

И Боже....!!!Странджа,нямам предвид тоя от снимката бе,той е Бог само за теб и още трима!!!

175

Изходът е един!

преди 3 години

От Мутрата и мафията Му можем да се отървем само ако той бъде ликвидиран...

174

Анонимен

преди 3 години

Ако милиардите за виртуалните самолети от САЩ ги беше дал през лятото за очовечаване на наличните болници, за оборудване с всичко необходимо за лекуване на болните от Covid и ако бяха построили нови модерни болници с много високо технологични легла, ако бяха платили достойни заплати на лекари и медицински сестри и ако бяха преборили корупцията на главните лекари и шайките им за източване на болниците и за изнудване на пациентите, сега нямаше да сме в тази трагедия с болните от Covid

173

Анонимен

преди 3 години

Под "мъдрото" ръководство на този, сега имаме НАЙ-СКЪПАТА И НАЙ-ЛОШО ФУНКЦИОНИРАЩА СИСТЕМА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ В ЕВРОПА.Това са фактите, според доклад на Европейската комисия.Здраве опазването е сцена за далавери, търгаши и изнудване на нпациентите. Такава система няма нищо общо с хуманизъм и здравеопазване.

172

Анонимен

преди 3 години

Това правителство ни набута в тази криза, като организира източване на здравната система през частните болници и чрез корупция и некадърност (счетоводител начелно на здравното министерство!!!) ни докара до тук.Сега тоя щял с това правителсто да ни вади от там, където ни е натикал?!?Вместо да се махне с цялата си банда от калинки, нахалства да ни досажда още.

171

Чебурашка

преди 3 години

Бабикянчетата пак излязоха от равновесие и изтерясаха!

170

Мачкай Бойко!!!

преди 3 години

Заслужаваш 4 мандат! Този дано ти е обица на ухото! Хората имат поговорка ,,Храни куче да те лае"! Обяснявам,като спечелиш спомни си за Цецо,Радев,Костов,хора много гршни като Божков! Ако ги разкатаеш,ти прощавам чекмеджето! Успех!

169

Анонимен

преди 3 години

"ОБВИНЯВАМ Р.Р. в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ( за лобиране за ГРИПЕН -без въоръжение по заповод на Решетников" ////////////////////////Хахаха .. Решетников заповядвал да се лобира за шведски самолети, а не за руски?!?!?Вас, седесарите, не бива да ви пускат сред хора.

168

Анонимен

преди 3 години

"Рядко противен човек!!!"E, чак пък човек ...

167

Анонимен

преди 3 години

Нагла мутра.И поддръжбиците му като него. Неуки.И такива, които вярват, че Бойко не бил комунист. Бил за Европа и против Русия.Е да..ама хем е мутра, хем не е европеец...и строи на путин тръбата с наши пари.

166

Поп Алигорко

преди 3 години

Геена огнена,Бойкооооо

165

Тонката

преди 3 години

Някой ше ходи ли довечера на протеста да мета яйца?:):):)

164

до 161

преди 3 години

Изпий си белината бе, хахо!