60

О хо хо

преди 3 години

И ЗАЩО ЛИ НЕ ДАВАТЕ НИТО ЕДНО ИМЕ НА СЪВРЕМЕНЕН БУДИТЕЛ В ПОЛИТИКАТА??? ДАЙТЕ ПОНЕ ЕДНО!!!

59

Пилат Понтийски

преди 3 години

За 56. Защо пък да не предложим на първо място самият Борисов? Та той цели 11 години ни буди всяка сутрин с някакаква сентенция, мъдрост, обещание, геополитикостратегически призив към Европа и света да се обединят и да бъдат добри, и все в този дух!!! И ние разбудени вървим след него и пеем нещо като "Пред нас са блеснали житата, .." . И така вървим по начертания от него път "към светли бъднини". Не искам да обидя и Плевнелиев! Той е също сред най-будните будители ..

58

Анонимен

преди 3 години

Севда се е престарала малко,но няма нищо,все пак 1 000 000 за къща не се събират лесно! Всеки месец в ходила при Божков да отказва подкупи преназначен за Винету!

57

монархокомунист

преди 3 години

До SSПърво виж директорите,пък после учителите!

56

Заглавието

преди 3 години

ВЪВ ВРЕМЕНА НА КРИЗА И ЕПИДЕМИЯ ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е БУДИТЕЛ!!!!!

55

SS

преди 3 години

и между другото - днешните даскали в България нямат нищо, ама НИЩО общо с понятието 'народен будител' ! (За лекарите не казвам нищо, защото съм суеверен).Даскалите са обикновени и послушни наемни работници, едничката "будна" мисъл на които е мисълта за заплатката... и като така не отстояват НИЩО друго, и не будят НИКАКВИ съвести!

54

ОСТАВКА МУТРО!

преди 3 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МЪДРИТЕ И УЧЕНОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ!

53

Анонимен

преди 3 години

Главен диферсификатор на Републиката))На мястото на липсващата петолъчка на бившия партиен дом/ и ново Народно събрание/ трябва да се сложи едно петле-ветропоказател което да прави скръц скръц при всеки полъх на вятъра)))

52

сигурно си прав

преди 3 години

До НЕМА БИЗНЕС..От друга страна,обаче,той управлява вече повече от 10 години!Ти решавай кое е по-важното,калинчо!:)

51

Олеле

преди 3 години

И кого предлагате за Будител???? Нинова??? Славчо чалгаря??? Мая Галева??? Румен Радев?? Доган?? Христо Иванов??? КАЖЕТЕ, НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ! Дайте предложения!

50

Анонимен

преди 3 години

Жив ли е кмета дето го приеха в болница след като контактува сьс борисов

49

SS до [#47]

преди 3 години

до Анонимен [#47]Точно така - нека говори каквото си иска... колкото повече говори, толкова по-добре - още повече лъсва високото интелектуално ниво и стил... перфектно допълнени с псувни

48

Анонимен

преди 3 години

10 години управлява България...*** бил, а ? Така говорятВъшките иМишките...

47

Българин

преди 3 години

Ох, кога Урсула и Ангела ще махнат комуниста Борисов и да ни турат един як капиталистически евроатлантически пием да станем капиталистическа материално богата държава и да живеем като материално богати хора в капитализма.

46

Анонимен

преди 3 години

Нали в култ издигате личното нагаждачество, пардон свободата на личността?!Какво искате от хора, които сами сте "оформяли" като "жадни за живот" и стремящи се към трупане и разхищение? Човекът поради повреден мозък, дали поради неуспешен експеримент, е единственото живо същество, което унищожава средата си, като деформира всичко.Пандемията още не си е свършила работата.

45

Истината

преди 3 години

С Тия пари В ШКАФЧЕТО И СЪС ЗЛАТНИТЕ КЮЛЧЕТА.МОЖЕШЕ ДА ПОМОГНЕШ НА БАЯ БОЛНИ ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ ХОРА.ИНФЛУЕНСЪРЕ БОЦ?

44

Анонимен

преди 3 години

"точно пък еднокнижник Винету да поздравява за празника май не върви..."Всичко е относително. След като е три мандата управляващ масата, има право да говори каквото си иска. Докато му вярват.

43

Анонимен

преди 3 години

Дори не е интересно вече, да се коментира Толупа :(

42

НЕМА БИЗНЕС..

преди 3 години

Аз бих бил изненадан ако Борисов успее да се регистрира в който и да било уебсайт с потвърждение на имейл, задаване на сложна парола и т.н.Изобщо не ми се вярва да успее с тази задача. И да го видя, няма да го повярвам.

41

Майна

преди 3 години

Вижте схемите за лечение на Германия и се учете оттам. При много инфектирани - малка смъртност. Ползват много хомеопатия и Шуслерови соли / също хомеопатични/ още в началото на инфекцията, както и ПРИРОДНИ средства и мултивитамини. НЕ Спете, Учете се!