53

Анонимен

преди 3 години

Над 2600 българки са направили аборт по желание по време на извънредното положение

52

СОНГ МИ

преди 3 години

и клането на цялото село .... никой не е наказан. Така е драги АТЛАНТИЦИ според ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. Американския човек де. НИЕ СМЕ от страната на аборигените.... разходен материал за янките

51

Анонимен

преди 3 години

Китай с никой не е воювал и нокого не е нападал.

50

Анонимен

преди 3 години

По времето на лошият "комунизъм" България реално беше една успешна КАПИТАЛИСТИЧЕСКА страна със развита промишленост, всякакви индустриални производства, развито селско стопанство, перфектна образователна система, безплатно здравеопазване и силна армия.Ние изнасяхме продукция!А сега по времето на добрата демокрация България е една провалена социалистическа диктатура която мачка частният бизнес. Днес България има много повече държавна администрация спрямо времето на "лошият комунизъм".

49

до 24

преди 3 години

Да вдигнаха стандарта и почнаха да пазаруват от корекомите(чуждестранна стока) иначе когато взимаха по 20 долара можеха да си позволят всичко но само произведено в Китай един шоколад милка им е струвал колкото два месеца разходи за китайска храна, а за нещо вносно по нагоре е мираж.Но тези ниски цени за си само за тях, българин не можеше да отиде на почивка в китай и с сто лева, много пари в Китай в този период може да си изкараш почивка като цар.Не не пускат чужденци гадовете , иначе щяхме там

48

Анонимен

преди 3 години

САЩ избиха близо 1 милон цивилни в Ирак от които 200 хил деца, под предлог химическите оръжия на Саддам които се оказаха лъжа.

47

Анонимен

преди 3 години

До 45България е богата страна. По принцип понятието "бедна държава" е мит. Всяка държава има блага достатъчно народа и да живее охолно, но хората са заблудени и вярват, че са бедни.Колкото до това дали ще има българи - мечтай си като оня жив труп родШИТ. Само ммечти ще си останат в празната ти тиква.Никога няма да бъдем кошерни и колективни.

46

акъл ама го няма

преди 3 години

Китайците пуснаха менте вируса, а сега наиграха и пазарите. Ние уж сме умни, а от ред и "акъл" се наиграхме сами.

45

Анонимен

преди 3 години

Прокитайският *** обаче наистина прилича на китаец - бълва много, но некачествена продукция.

44

Вирусът е изкуствен

преди 3 години

Създаден от китайските комунистиСамо Тръм казва истинатаДругите въртят минети на китсйските ***

43

Анонимен

преди 3 години

САЩ бомбардираха България и избиха няколко хиляди цивилни българи жени и деца без никаква причина.

42

КИТАЙ СКОРО

преди 3 години

ще изгради 5G мрежа в цял КИТАЙ, цялата страна е със СУПЕРСКОРОСТНИ влакове, а терена е основно планински. Оня ден в ДЕМОКРАТИЧНАТА РБ и в частност в РАСТЕ, НО НЕ СТАРЕЕ казаха, че щели да купят 15 трамвая от ЧЕХИЯ, произведени 1985, да сменят тези по линия 6 , които са произведени малко след АПРИЛСКИЯ ПЛЕНУМ 1956

41

Анонимен

преди 3 години

16 май 1968г. селцето Май Лай, Виетнам. Американски войник опира дулото на пистолета си в главата на млада жена и я принуждава да прави орална любов на собствения и син. След това пред очите и пуска един куршум в главата на момчето, после застрелва и нея. Американците избиват цялото село до крак - 504 души, само цивилни - жени, старци и деца, не е имало въоражени. Никой от ротата не се противопоставя на клането. Командирът после е съден от военне съд, но помилван лично от президента Никсън.

40

Анонимен

преди 3 години

Ами *** в чайна и стани като чайна пипъл, стани и ти недостижим.То и руснаци има по курортите, ама я мръдни извън Москва.

39

Анонимен

преди 3 години

Китай е успешна, развиваща се икономика, докато Западът е неуспешна и влошаваща се. Китайската народна република се базира на индустриалния капитализъм. Западът се базира на търговско-банков капитализъм.

38

Анонимен

преди 3 години

Добре започна, но човек трябва да знае кога да спре. Трябваше да спреш на "Българите никога няма да бъдат". България е една от най-бедните страни в света, първа по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация. След 50 години ще има само територия България.

37

Американският вирус

преди 3 години

До Китайският ВирусСАЩ е страната с най-големи изследвния и разработки на коронавируси във всичките им разновидности.Дори и компютърджията Гейтс притежава патент за коронавирус.Юни главния лекар на болница в Сиатъл излезе и каза че са имали случай на коронавирус още през октомври 2019.В Ню Йорк проведоха събитие 201 за предприемане на мерки при пандемия от коронавирус месец преди да започне в Китай.Имат сайт.Не забравяй че докато Китай изолираше болните Тръмп твърдеше че ще отмине до Април

36

Анонимен

преди 3 години

Големият победител ще бъде възнаграден с 2-3 милиона кв. Км. от Сибир.

35

Анонимен

преди 3 години

Китай няма спечелена нито една война. за сметка на това са завладявани от малки племена и са размазвани от англичани и японци като на тренировка. Това е държава пародия на клонинги които се движат само в права линия, без мисъл и креативност. Нямат никакви изобретения, защото са непълноценни и само могат да сглобяват продуктите на истинските хора.

34

КИТАЙСКАТА КОМПАРТИЯ

преди 3 години

скоро ще натовари с 200 ВАШИНГТОНСКИТЕ СТАРЧОЦИ. Да се готвят АТЛАНТИЦИТЕ на СОЛОМОН и ЦЕЦО с кривата глава